Konudan emin olamadığım için cinsel yaşam seçtim. Çok küçük yaşlardan beri dayımlar ile yaşayan bir kızım. 13 yaşında bir kuzenim var evde ve şu sıralar ağır ergen hareketleri var. Herşeyime dikkat etmem gerekiyor çünkü gözleri hep üzerimde. Dün banyo yapmadan önce tuvaletimi yapıp silineceğim sırada tuvalet kağıdının bittiğini farkettim ve çamaşır makinesinin yanında yerde peçete kutusu vardı. Aslında hep orada duruyor çok uzun zamandır. İçinde peçete vardır diye açtığımda içine yerleştirilmiş cep telefonu gördüm.
Kutu da bir delik var ve o delikten kayıt ediyor büyük ihtimalle. Korkumdan farketmemiş gibi yapıp hızlıca giyinip çıktım banyodan. Ben çıkar çıkmaz kuzenim girdi içeriye arkamdan. Sonra o çıkınca ben tekrar girdim ve telefon gitmişti. Napacağımı bilmiyorum. Daha önce oldukça fazlaca sefer çok değişik şeyler yaptım ben o banyoda ve o zamanlarda kayıt ettiyse çok kötü. Gece telefonunu açmaya çalıştım ama açamadım şifresini bilmediğim için. Sizce napabilirim.
Kutu da bir delik var ve o delikten kayıt ediyor büyük ihtimalle. Korkumdan farketmemiş gibi yapıp hızlıca giyinip çıktım banyodan. Ben çıkar çıkmaz kuzenim girdi içeriye arkamdan. Sonra o çıkınca ben tekrar girdim ve telefon gitmişti. Napacağımı bilmiyorum. Daha önce oldukça fazlaca sefer çok değişik şeyler yaptım ben o banyoda ve o zamanlarda kayıt ettiyse çok kötü. Gece telefonunu açmaya çalıştım ama açamadım şifresini bilmediğim için. Sizce napabilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer