+1 yılEn son 2015 yılında hastahanede cilt yenileme tedavisi oluyordum, aneztesi yapıldı acı duymamam için 2 bayan hemşire vardı, uyumak üzereydim, hemşirelerden biri peni.. imi ve testi.. lerimi avuçladı sıktı.11 yaşındayken odamda sırt üstü uzanıyordum, ışık kapalıydıı, gözlerimi kapalı tutuyordum,23 yaşındaki misafir akraba bayan odama geldi, beni uyuyor zannetti, dudaklarımı öpmeye başladı, sonra ismimle seslendi, ben bilerek cevap vermedim, dudaklarımı emmeye devam etti, aynı anda elini iç çamaşırımın içine soktu ve peni.. imle mastu. basyo... çekmeye başladı, nefes alış verişinden çok haz aldığını anlıyordum. Birkaç bayan tacizi daha var, bu kadar yeter.
09 Yorumla- +1 yıl
hahahha yaw waryaa nasıl bir hayal dünyan var hayal dünyanın ya senin :)) eminim site hastne sıraya girmiştir sana mast yapmaya :D
- +1 yıl
@The_of_KinG Gerçek diyorum , bu olayı yaşadım kadın ansızın sıktı cinsel organımı, yalan atan şerefsizdir. diğer kişiler o an ayrılmıştı ameliyathaneden bende uyumak üzereydim.
- +1 yıl
Valla çok iğrenç birisiniz
- +1 yıl
@Papatyakız11 o kadarönemli birşey değil, kızın canı çekmiş yaptı
- +1 yıl
@Papatyakız11 Ben yaşadığım olayları anlatıyorum, bana iğrenç diyorsunuz.
- +1 yıl
Gerçekten bu suç ve kötü birşey
- +1 yıl
Şikâyet ederdim vala ben hastaneyi
- +1 yıl
@Papatyakız11 Birşey yokki bunda bütün erkeklerin hoşuna gider bu
- +1 yıl
Var terbiyesiz
En İyi Cevaplar
Osym sınavına girerken 23 yasında polis baya bir yokladı. Masallah dedı şok olmuştum. İlk sevgılımın bayan arkadasları benı ilk gördüklerinde off aysegul yawruyu kapmışssın bize de sarılırmı dedı lan ne oluyoruz demiştim.
04 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız ediyor mu bunlar erkekleri cidden
- +1 yıl
Birçok erkeğin hoşuna gidiyor d a
+1 yıleminönünde sözlü tacize uğramıştım bir grup suriyeli tarafından, hatta yanıma kadar gelip kolumdan çekmişti bir tanesi çok kötüydü yanımda ailem de yoktu ne yapacağımı bilememiştim
29 Yorumla- +1 yıl
Kimse bir şey yapmadı mı
- +1 yıl
hayır malesef :( zaten fark edilmedi sanıyorum çünkü bağırmamıştım hiç
- +1 yıl
@Arrnaldo kolumdan çekmişti ama bir yere sürüklenmedim sonra önümden hızlı hızlı gitti hepsi
- +1 yıl
@Arrnaldo o zamanlar küçüktüm tabi 14 yaşındaydım ama şimdi olduğunda bağırıp dikkat çekmeye çalışıyorum ki cesaret toplamasın şerefsizler
- +1 yıl
@Arrnaldo olsuun :D teşekkür ederim yine de
Ünide başıma geldi. Tacizle kalmadı. Direk saldırdı. Zarar verdi. Manyak olup pisliği denize atmasam belkide emeline ulaşacaktı. Allah kimseye yaşatmasın
12 Yorumla- +1 yıl
Öldü mü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılAsla unutamadığım sözlü bir taciz oldu kurstan eve dönücektim saat 9 olmuştu hava baya karanlıktı bir aile gördüm arabadan inip markete uğradılar orta yaşlılardı dedim ki eve çok geç kaldım yardım edermisiniz bana biz o tarafa gitmiyoruz hem tanımıyoruz etmiyoruz giyinmişssin simsiyah dediler ve sinirli bir şekilde binip gittiler bu benim çok zoruma gitti asla unutmam
01 Yorumla- +1 yıl
buna taciz denmez bence
Beni otobüste tacize niyetlenen kadınları farkettiğinde oluyordu öyle zamanlarda kadına sırtımı dönüyordum. Yine giren bahanesiyle üzerime düş n kızlar olmuştu itekleyerek engelliyordum. Kızların fotoğrafımı çektiğini biliyorum 3 4 kere başıma geldi. Çocukken biz kızlara şaplak attığımızı hatırlıyorum ama marifet iş gibi yapardık dahada büyüdükçe asıl cinsellik durumlarını öğrenmeye başladık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcaliatim is yerinde patronun babaaindan bildigin ihtiyar bir dede ellemeye kalkti hoc kimseye bisey diyemedim o gun isi birakmak istedimi aoylesim nedenini anlayamadilar salik sorunu falan dedim 1 hafta calistim ve biraktim o an ne yasadimi asla unutmam
03 Yorumla- +1 yıl
Pislikler
Cevap sahibi+1 yılaynen okadar okumus sirketleei olup terbiyesi olamamis insanlar iste var ama o an yasadim sters bir ben biliyorum o yaz birde dgunum vardi para gerekiyordu isten ayrildim bunu hala hic kimse bilmiyor su an dahi elim ayagim kesildi
Yakin kiz arkadasimin evinde aksam yemeginden sonra 5 dk lik tuvalete giden arkdasimin sevgilisinin sarilip öpmeye calismasi beni igrencti ki amacina da ulasamadi...
04 Yorumla- +1 yıl
Adi herif
- +1 yıl
Ayrıldılar umarım
+1 yılYaşlı bir teyze toplu taşımada fotoğrafimi çekiyodu hfhssgshs
Bide 40 larinda bir kadin otobüsten inecekken popomu minciklamisti bide pardon demişti.
Değse anlarim da yanlislikla minciklanirmi ya00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO değil de haberlerde gördüm sanırsam yabancı ülkede olmuş bu olay üniversiteli kız cinsel ilişkiye giriyor çıplak kalıyor uyuya kalıyor bunu görenler resmini çekip internete atıp bizim okulumuzda böyle birşey kesinlikle olmaz deniliyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇıplak şekilde koridorda yatıyor
- +1 yıl
O çok var. Türkiye de bile.
Ciddi söylüyorum otobüste bir kız yanına oturdu resmen elledi acayip rahatsız oldum ama çevremdede bayan olunca sesimi çıkaramadım
00 Yorumla
+1 yıleminönünden sarıyere giderken liseli kızların saldırısına uğramıştım öyle tacizlere can kurban tabiki
00 Yorumla
+1 yıl2 si evli barklı yaşlı 1 tane modacı 1 tane virtüöz 1 tane de askerde gay tacizlerine uğradım ama kendimi korudum. genelde hamam muhabbeti yapıyorlar birbirimizi keseleriz diyip.
00 Yorumla
+1 yılAz kötüsü çok kötüsü mü olur tacizin... Her türlüsü rezil
03 Yorumla- +1 yıl
Uğradın mı
- +1 yıl
Başına geldi de destek grubu mu oluşturmaya çalışıyorsun? anlamadım
- +1 yıl
Sadece dert paylaşmak
Hem sozlu hem fiziksey tacize ugradim anlatmaya gerek yok ama
11 Yorumla- +1 yıl
😔😔😔
+1 yılBen erkek olduğum halde 5 yıldızlı bir otelde tacize uğradım azgın bir kadın tarafından 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12 yaşında iken komşumuz bir kız beni bahçelerine götürüp üzerimi soyduktan sonra yaş ağaç dalı ile dövmüştü. bahçe duvarla kaplı ve evlerinde kimse olmadığı için sesimi kimse duymamıştı. her tarafım sopa darbelerinden kabarmıştı
03 Yorumla- +1 yıl
niye böyle bir şey yaptıki
Cevap sahibi+1 yıl@LawlietTheD küfür ediyodum sürekli o kıza oda kulağımdan çekip bahçe kapısı demirdi kapıyı açıp içeri soktu beni.
Cevap sahibi+1 yıl@LawlietTheD ağza alınmayacak küfürler ediyodum hep.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir defa sanalda 3 ay boyunca tehdit edildim kendi ve sevgilimin hayatı ile , bir defa da sözlü tacizde bulundular otobüste
08 Yorumla- +1 yıl
Ne tehdidi
Cevap sahibi+1 yılOnunla sevgiliydim sonra pislik biri çıktı aradan zaman geçti başka sevgilim oldu ya onu bırakıp tekrar bana gelirsin ya da ikinizi de öldürüm eli kolu geniş biriydi
- +1 yıl
Sonuç noldu
Cevap sahibi+1 yıl2.3 ay falan konuşmamak için bahane aradim sınavlarım var ailem izin vermiyor konuşmama diyordum sadece 2.3 haftada 1 kaç kelime konuştu bakti olmuyor ya düzgün konuş sev beni ya da bitsin dedi canın ne istiyorsa bende hemen bitirdim
- +1 yıl
Şikayet etseydin
Cevap sahibi+1 yılAilemin öğrenmemesi gerekiyordu ailem çok sert biri
- +1 yıl
Anladım neyseki ucuz kurtuldun
Cevap sahibi+1 yılAynen çok şükür
+1 yılTacizin kötüsü en kötüsü olmaz herhalde. Anlatmaya değer bir şey yaşamadım
00 Yorumlaişte uğradım kızın teki resmen soydu beni gözleriyle o gün rahatsız hissettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 kuzenim tarafından ayrı ayrı zamanlarda taciz edildim
021 Yorumla- +1 yıl
Hadi yaa
Cevap sahibi+1 yılBok yiyesiceler ben cocuktum o zamanlarda erkek milleti gercekten anlasilmaz
- +1 yıl
Vay bee
- +1 yıl
@kıvanç125 çoğu yörede kuzene nikah düşer mantığı vardır ben 2005 ten beri köye gitmiyorum kuzenlerim ile konuşmuyorum millet yanlış anlıyor. Umrumdışı akrabalar anne tarafım bile bir uyuz mnk
Cevap sahibi+1 yılBizde kardes gibi büyüdük esasında ama bunlar kansız ne yaparsın. Yaslari 16 falandi onların o zaman. şu an evlendi barklandı herkes. Bende böyle psikolojik izi kaldı işte buralara bile yazdığıma göre
- +1 yıl
Bende durum farklı. Annem beni teyze torununa vermek istedi yani kuzenim Red ettim. Sonradan bu bana 5 ay boyu her gün mesaj attı filan sabah akşam kuzendir dedim ama en son seni seviyorum gibi şeyler dedi tabi ben alakayı kesecektim oda şaka yaptım gitme diye kıvırdı. Oluyor böyle şeyler yani iğrenç bir durum artık yüzüne bile bakamam ben o kuzenin yani
Cevap sahibi+1 yılBiz yüzünede bakıyoruz ayrica sevgi mevgi değil benimliler cinsel tacizdi. Yoksa dinen kuzenle evlenebiliyorsun. Bize ters olsada evleniliyo
- +1 yıl
Evlenilmiyor kuzen ile heleki yakın olunca. Be'im olduğum yere artık ne o gelir nede ben görmek istiyorum oda biliyor yani. Bana da bir ara cinsellikti konusunu açacaktı biraz sapıklık vardı ama ben izin vermedim yani. Tek ablamın düğünü olacak orada görme ihtimalim var gelirse ben bir bahane ile gitmeyeceğim düğüne o derece iğrenç yani hayatım bu yönde karardı aile içi bu tarz şeyler çok can sıkıcı
- +1 yıl
Ya düğünde bayramda berabersiniz valla ben teyze kızlarına hep abla kardeş diye bakıyorum ve buda onlara olan sevgimi ve değer yargısı çok dahada arttırıyor aksi taktirde herkesle ilişki düşünmem gerekirdi. Bak ben burada cinsel soru çok sorarım bazıları ile çok konuştum ama bunlar hiç tanımadığım insanlar sonuçta ve aile deriz çekirdek aile deriz yani sen aileden biri ile cinselliği düşünmemen gerekir. Ben kimi dost ettiğim kızları bile kardeş sıfatını koyup düşünmüyorum. Bunlar teyze kızına amca kızına yürüyorlar dünyada cinselliği düşünecek insan mı kalmadı da aile içinde siz bunu arıyorsunuz anlamıyorum
- +1 yıl
@kıvanç125 kıvanç ben kestim valla 85 kuzen baba tarafından var çocukları falan 150 vardır rahat. Anne tarafından 6 kuzen. Kafam rahat biliyon mu?
Cevap sahibi+1 yıl@mczp_17 o ne bea aşiret misiniz
- +1 yıl
Baba tarafımda da erkek kuzenler var yani on numara çocuklar hiç öyle bir sorun yok ama artık bu olaydan sonra onlara karşı da bakışım değişti ister istemez psikolojim bozuldu yani
- +1 yıl
@gülenkızferide sonra niye erkeklere güven yok diye konuşan dur senin gibiler ayaklarının üstünde durmaya bakıp geri kalan herşeyi silmesi gerekiyor. Ama şu bir kesin üniversitede bir konuşma vardı eğer erkekle kadını aynı ortamda bırakırsanız hormonal aktivitelerden dolayı bir zaman sonra illaki bu hisler iki taraf içinde dayanılmaz bir noktaya gelir diyor bilimsel araştırmadır bu ama bu sebeple çocukluktan başlayan kardeşlik öğütleri psikolojik konuşmalar ve farklı insanlarla iletişimler bu oluşumun önüne geçerek bu hislerin oluşmasını frenler ama yüzde yüz engellemesi için kişilerin farklı kişilerle kaynaşması gerekiyor
- +1 yıl
Katılmıyorum ben 3 saat sadece bir erkek ile aynı odada bulundum gayet gülüp arkadaş gibi konuştuk yani bir şey de olmadı kişiden kişiye değişir o yani
- +1 yıl
Benim söylediğim süreç 3 saat değil aylar belki yıllar ama tabi kimi kuzenlerde de dakikalar yetiyormuş buradaki yazılara göre bunu ben demiyorum bilim söylüyor. Burada amaç sadece birbiriniz dışında kimse olmazsa ve sabır taşının veya kendi zihnimize sahip çıkabilme sınırını aşan durumlar için konuşuluyor. Hani derler ya bir adaya düşseniz diye o misal bir adada sen ve yakın akraban olsa ve hiç bir zaman kimsenin gelmiyeyim bilseniz sonunda bu ilişki kaçınılmaz diyormuş bilim dünyası
- +1 yıl
Bilmiyorum ama insanlardan uzak durarak insan deliriyor bu delirme de bir çok şey yaptırabilir yani delilikten kaynaklı olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep kadınların başına gelir sanırdım. Öğrenciyken otobüslerde kadınlar tarafından çok uğradım tacize.
00 Yorumlaİntihar etmek zordur o an insan hayatını bir gözünden geçirir hele bir inanca karşı şüphesi var ise daha beterdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGebze haram dolmuşlarında külahlı sakallı hacılar gö*ümü elliyor
00 Yorumla
+1 yılBir kadının sürekli gözümün içine bakarak taciz etmesi benden büyük bir de
00 Yorumla
+1 yılÜnide bitene kız vardı ikidebir yanıma gelio sırnaşıyodu ak
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbazı sokak or. sbuları tarafından sözlü taciz oldu sadece
00 Yorumla 25 yasinda bir kiz tarafindan otobüste tacize uğramistim 18 yasindaydim o zamanlar
00 YorumlaBen şahit olsam böyle çirkin bir şeye müdahale ederim
00 Yorumla
+1 yıl10 sene önce Otobüste 30 yaş üstü 4 kadın benle ta. şak geçmişti hala unutamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen coçukken kuzenimi taciz ettim ( o da coçuktu)😅😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
niye böyle birşey yaptın neden?
Cevap sahibi+1 yıl@LawlietTheD kız arkadaşim vardi ondan gördüm Tek yattim yani bide elini tuttum bilmiyorum yani
Gizli Üye(36-45)+1 yıltopoşun birisi poposuyla penisimi yokladı diğeri de eliyle farklı zamanlarda farklı kişiler
00 Yorumlaen kötüsü mü olur ya her türlüsü rezil
00 YorumlaKimsenin sözlü ya da fiili bir tacizine uğramadım.
00 Yorumla
+1 yılDalga gecilmek sayiliyormu
04 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
O zaman evet ☺
- +1 yıl
Kim neden dalga geçti
- +1 yıl
Oho anlatsam sözcükler yetmez
+1 yılEvet uğradım ama yazmayacağım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış kişiye çattın feride
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
fiziksel ve sözlü olarak arada bir başıma gelir
00 Yorumlasözel olarak çok oldu fiziksel yürek ister
00 YorumlaOtobüste yaşadım süttüler
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. iş arkadaşım tarafından ellendim ve kuplere bindim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtobüste bir kadın popomu ellemişti.
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun. Kimsenin başına gelmesin
01 Yorumla- +1 yıl
Amin amin
+1 yılkadın aniden önüme domalması
00 YorumlaCinsellik konusunda 560 cevap paylaştı. Ne çok soru soruyorsun ve hepsi de saçma
00 Yorumlakız tarafından tacize uğradım mağdurum yardın edin
00 Yorumlasen...
06 Yorumla- +1 yıl
Tamam rahatsız olma
- +1 yıl
Bu troll değil. Ara sıra trolluk yapıyorum eğlenmek için zaten belli ediyorum trolll olunca ciddi ciddi kandırmak istemem
- +1 yıl
Olabilir bildiğim iyi oldu teşekkürler
+1 yılBir kere aynı kız tarafından uğradım p
00 Yorumla
+1 yılBen uğradım hemde akrabamdan birinin tacizine..
00 Yorumla
+1 yılBirkaç defa uğradım
00 Yorumla
+1 yılnerden esti bu soru
00 YorumlaUgramadım
00 Yorumlauğramadım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlatsam yer yarılır
01 Yorumla- +1 yıl
anlat
Olmadı hiç
00 YorumlaHangisinden başlasam