Ex sevgilimle üç ay önce seks yaptım ve hain planım!

Merhaba arkadaşlar. Dört senelik ilişkim aylar önce bitti ve o biriyle çıkmaya başladı. Beni terketmişti. Ben de buna dayanamadım buluşma teklif ettim bişeyini vercem diye ve o kızla iki haftadır çıkıyorken ben regl olmama rağmen birlikte olduk . Heryer kan oldu korkunçtu ve o istedi gece de sarıldı sımsıkı okşadı uyuduk ama a o gün pişman evden hemen gitmemi istedi. sonraki haftalarda yine seks yaptık ve benle yattığı gün o kızla da gayet konuşup mesajlaşıyordu. Yine çok pişman oldu bana bağırdı falan evden kovdu resmen. Bi daha hiç konuşmadım ama resimler çektim birlikte olduğumuza dair. Sevgilisiyle hala beraber 3 ay oldu. O resimleri sevgilisine göstermek ve herşeyi mahvetmek istiyorum. Onu artık sevmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne zaman harekete gecmeliyim bilmiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar igrenc eks sevgili su an yurtdisinda. Kiz da yolunu gozluyor. Gelecek bi ara. bu arada resimlerde ciplaklik yok ama seks imalari ve tarihi belli eden seyler var. Ona gore yardim aliim sizden:D
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar hayatimda biri var ama su an gercekten eski sevgilimi ozledim cunku su an hayatimdaki kisi cok umursamaz ve capkin. Kapinin onune koymak istiyorum. Ve intikam almak istedigim eski sevgilime hala asik oldugumu farkettim. O da beni ariyor su anki sevgilisini (benle yatarken mesajlastigi) birakmis ve yeniden barismamiz icin ugrasiyor. Sizce napayim. Ilk kez eski sevgilimle beraber olmustum ve dedigim gibi cok ozledim onu..o da beni ozledigini soyluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Igrenc ex sevgiliye donmedim, hala capkin yeni sevgiliyle devam. Ama bu cpkin olan inanin daha beter bnce. Simdide bunu basima bela olarak aldim:D sanirim yakisikli erkekler hep sorunlu
Ex sevgilimle üç ay önce seks yaptım ve hain planım!