+1 yıleğer sevgilisine gössterirsen sen kaybedersin o sevgilisinin kaybetceği bişey yok kız çeker gider ama senide elaleme o.rsp diye rezil eder utanmadan si.k..ş resimlerini çekmiş der pişkin der sana tavsiyem erkek adamında sevgilisininde kaybetceği hiç bişey yok 3 günde unutulur ama senin yediğin damga evlenene kadar kalır belki evlenincede devam eder kocan boşar ileriyi düşün ki senin o çocukla yatman zaten yanlış bi kız namusunu kirletmemeli sıradanmış gibi bahsetmemeli senin yaptığın şey boyundan büyük evlenceğin adama nasıl hesap vercen merak ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılOyle kotu resimler degil sadece hangi tarihte ve evde oldugumuz belli. Ayrica o kiz bende uc gun once o eve gelmisti. Oradan anlasilacak seyler . Oyle bel alti diil
- +1 yıl
taamam kardeşim ama kötü düşünen kötülük bulur kalbin insanlara faydalı olmak onlar hakkında iyi düşünmekle dolu olsun boşver bırak sana yanlış yapanlar allah ından bulsun ilerde gülcen bu hallerine ne aptalmışım nelerle uğraşmışım dicen bırak si. et o herifede değmez hem o kimki boşver
En İyi Cevaplar
ne gereği var ya snei istemiyeni sende istemzssin olur biter :) resimmiş felanmış ne alaka şimdi senin o resimleri kız arkadsına göstermen dahada yüceltir sölim sanaa:)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen soylemesem de gondermesem de bi yerinde patlicaktir zaten. Zaten konusmuyorum onla konusmam da beni gecenlerde aradi acmadim da. Ama benim istedigim sey biseylerin icini yemesi yani icten bitirmek psikolojik yipratmak dogru zaman dogru yer falan:D
hatalı davranmışsın bence..ve artık kendine dur demen gerek..bitmiş bir ilişki bu..ne yaparsan yap..bu ilişkiyi allasan pullasan,naapsan da içinden mutluluğu elde edemezsin..kendine yazık edersin..insan dediğimiz anasından tecrübeyle doğmadı,hatalar elbette olacaktır ama yaşanan herşeyin üzerimizde bir izi kalır,leke gibi...üstelik o adamdan da bi hayır gelmez,buna değmez...ilerde yaşlı ve titrek bir ihtiyar olduğunda kendinden tiksinmek istemiyorsan,kendine dur de...
03 Yorumla
Soran+1 yılTiksiniyorum zaten. Zaten eve girerken o gece bi arkadasi da gormus. Rezil oluyordu. Ama herkese su an cok sadik mutlu sevgili havasi ciziyor. Intikamimi alicam kesinlikle cunku o bir adi. Hayatimda yattigim ilk erkekti.
- +1 yıl
"kendinden tiksinirsin" demiştim eski sevgilinden değil...eski sevgilin seninle ayrıldıktan sonra o kızla çıkmaya başlamış.seni aldatmamış..bu konuda bir hatası yok..ondan intikam almanı gerektirecek bir nedenin yok bana göre..senden ayrıldıktan sonra yıllarca yas tutmasını mı bekliyordun?erkeklerin beyni penisiyle beslendiğinden böyle bir beklenti ütopya :)
Soran+1 yılTutuyorlar canim ama caktirmdan yas tutuyorlar tecurbemden biliyorum. Seneler sonra pisman oluyorlar. Zaten beni gecenlerde aradi bu salak. Acmadim da.
+1 yılVuhuuu.Hayran kaldım sana.Bence yüzünü kapatarak yap bunu resimlerin gönderdiğin zaman yüzünü mozaikle senin olduğunu bilmesin kız ama onu aldattığını öğrensin.Yada direk kızı ara ve o çocukla yattığını elinde kanıtlar olduğunu istediği zaman onları gösterebileceğini söyle.Mümkünse ex sevgilinin eline geçmesin ne yapacağını bilemeyiz değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEheh ama yapmamaya karar verdim hayatimdaki insana kor kutuk asigim ve baskalari beni ilgilendirmiyor. Ama ex hala ariyor mesaj atiyor. Olan onun iliskisine olucak sonunda hem de ben bise yapmadan:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
kendini yeterince düşürmüşsün. daha fazla düşürme derim. kendını nasıl seks objesı olarak kullandırtabılıyorsun aklım almıyor. adamla yollarınızı ayırmışsınız hala neyın derdındesın. bence resımleri göster ama senin için demiyorum, o kız görsün ki o çocuktan bır an evvel kurtulsun dıye. aşk'ı mahvediyorsunuz boyle yaparak.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılkendini zaten yeterince basit düşürmüşsün ayrıldığın erkekle birlikte olup kendini bunu bile bile kullandırarak ve ne yazık k çocuk hala o kızla beraber niye özelni paylaşıp kendini daha bast düşürüyosun?
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılboyle bır sey yaparken kendını dusurmus olursun. boyle durumlarda ıpler her zaman erkegın elındedır. adam o resımlerı alıp aılene gonderse ıcıne de O... kızınıza sahıp cıkın yazsa ne yapacaksın?
26 Yorumla
Soran+1 yılBence oldurulur:D
- +1 yıl
adamı tanımazlar bıle. yuzunu karalar gonderır. sonra sen cık ısın ıcınden. sakın kendını tehlıkeye atacak seyler yapma
Soran+1 yılyapamaz cunku o da benle yatti zamaninda bekaretimi cok da istemeyerek verdim ve anal yoldn tecavuz etti resmen hastanelik oldum bunlari soylersem o zaman asil sican o olu
- +1 yıl
bunları yaptıgını kanıtlayabılır mısın? yanı ılk ve tek ona verdıgını? kanıtlayabılıyorsan polıse gıt sana tecavuz ettı dıye daha buyuk ıntıkam alırsın.
Soran+1 yılNasil kanitlarim onu bilemiyorum
- +1 yıl
kanıtlayamazsın. bu tarz seylerde her zaman erkek capkın kadın o... olarak gorulur. ne yaparsan yap yaptıkların ortaya cıkarsa sen zararlı cıkarsın. hele adın cıkarsa ılerde evlılık vs. gıbı cıddı durumda neler olabılır sen dusun. kımsenın gazına gelıp kendıne zarar verme.
Her türlü zaman uygun gibi ama araları kötüyken gösterirsen iyice ekmeğine yağ sürmüş olursun gerginliğin. Güzel yapmışsın bence, tebrikler. Yalnız bunu yapınca onu daha da kaybedeceksin bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda diil sadece mahvolsun herseyi
Soran+1 yılGitmem ama bn nerede takilabilceini biliyorum bu yeterli:D
masallah cok seviyelisiniz sende eski sevgilinde. yeni sevgilisine yazik insallah senin o kaypak eski sevgiliden ayrilir adam gibi adamla birlikte olur.
20 Yorumlabirlikte olduktan sonra evden kovdu resmen diyorsun...bunu yedirip, onun başkasıyla olmasını mı yediremiyorsun anlamadım? o resimlerle küçük bir hesabı kapatabilirsin ama sanırım senin daha büyük ... var
11 YorumlaSen nasıl bir pskopat çıktın böyle ya? Bu nasıl bir nefrettir arkadaş. Düşman başına :)))
32 Yorumla
Soran+1 yılPlandan vazgectim cunku beni aradi mesaj atti falan..
sorunlu musun kızım sen ya resimlerle ne işin war adama wermişsin işte ne güzel doruklara ulaşmışsındır kesin arada gene werirsin yeni bi wurucu tim bulana kadar :) iğrenç bi düşünceye sahipsin hayatları parçalamak ne demek herkes kendi kaderini yaşar o kızda o çocukla kötü kaderini yaşıo eğer seninle bunları yapıosa bırak hayat kakar wersin bunlara sen wermeye dewam :)
14 Yorumla
Soran+1 yılParcalansin anasini satayim. Ikiyuzlu olmasin erkekler. Kizlarin hepsi benim gibi olsaydi inan erkekler kul kole olurdu. Abazan turk erkegi iste bunu hakediyor
- +1 yıl
hangi abazadan bahsediosn kızım ya abazanın kralı sensin burda ! asıl senin gibiler herşyi hakedio basitsin kızım kılıfınla ruh satın almaya çalışıosun ama o ruhunu başkasına posasını da sana werio sen kalkmışsın saçmalıktan öteye gidemeyen soruyla cewap arıosun anlamzsız eylemine..
Soran+1 yılBnce dogru konusmalisin. Cunku tercihler ve genellemeler tartsilmamali. Insanlarla oyun oynayanlar cekmeli bi sekilde. Kiz olsun erkek olsun
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Plan çok güzel ama bunun için kendi bedenini figüran yapman, prodüksiyon açısından düşük maliyetli gibi dursa da sana dönüşü pahalıya mal olabilir :(
12 Yorumla
Soran+1 yılBedenim yok hotdog:D akillica cekilmis tarihi ve durumu belli eden seyler. Oyle bi sey yapmam asla salaklik olur
4 yıllık ilişki öyle yada böyle bitmiş neden tekrar üsteleyip tuzak falan kurmaya çalıştınki ona bir sey yapamazsın sen kendine zarar veriyorsun. onu untmaya bak ve onsuz yeni bir hayata kendini alıştır.
05 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum zaten ama ayrilirken yaptiklarini unutmadim
Soran+1 yılGittim psikolga yipranmistim ama bu unutmakla ilgili diil. Ondan onceki sevgilim de beni terketmisti cok kotu drumda. acimi unutmadim ve o gecenlerde geri dondu bende oyalayip tekmeyi bastim. Dunyanin acisini cekiyor simdi depresyonda. Onun yuzunden de anoreksi olmustum lisede. Erkekler boyle yapinca cezasiz kalmamali. Karma olayi
Soran+1 yılBana sen beni kullaniyosun nie bole yapiosun die bagirdi zaten. Eli ayagi titriyordu. Ayrica bnce bu goreceli bisey birbirimizi kullandik
+1 yılO çıktığı kızın günahı ne?
Ve kişiliğini bu kadar düşüerecek kadar yüksek bir karaktere sahip misin ki?13 Yorumla
Soran+1 yılEvet gayet yuksek. O kizin da bi gunahi var evet. Beni hala kiskanip eximin kardesi araciligiyla su an ne yaptigimi ogrenmeye calismak. Yeterince kizmam icin yetrli bi sebep
- +1 yıl
Ama ne olursa olsun onaylamıyorum bu düşünceni :( Ben de aldatıldım. Ama intikam almadım, çıktığı kızı da tanıyordum, kız benle iletişime de geçti, artık onu unut diye.. Ben kaale almadım... Ne yaparsan yap kendini düşürürsün.. Sana tavsiyem exinle bir dha görüşme.. Ki intikamın için ''Bendeki resimlerini hatıra olarak saklıcam'' diyerek gülmen yeterli bence :)))
Soran+1 yılGorusmuyorum o son olaydan beri ama ben aldatilmadim yani zaten ayrilali olmustu baya ustunden gecmisti hatta bn de flort ediyordum birileriyle. Yani genelde hic bi kizin kayitsiz kalamicai turden giick bi olay olduguneden bunlar doal:D
+1 yılBu intikam değil kendini rezil etmek olur.Sen onun şeyi olmuşsun...Yanlış anlama da köpek gibi aşıksın görünen o.Bu dediğini yaparsan o hiçbirşey kaybetmez.Bu kızdan ayrılıp başkasıyla çıktı,o zaman napacaksın?Bence hatayı yapmışsın,daha da ilerletme.Zararın neresinden dönersen kardır.
23 Yorumla
Soran+1 yılBen onun seyiysen o da benim seyim oldu:D benim sevgilim var deli gibi asigim su an. Amacim diger eski sevgilimi depresyona soktugum gibi bunu da cokertmek. Ama zaman istiyor. Seneler sonra anca
- +1 yıl
Sendeki intikam duygusu bir gün en büyük zararı sana verecek.Yazdım bak buraya...
Soran+1 yılVermez cunku bana yapilmayan kalmadi nedense hepsi sadist manyak. Sen de gorseydin anlardin
göster bnce hemn şimdi arlarını bozmak için elinden geleni yap aayrılsınlar sonrada hiç umursama onlada bidaha muhatap olma seni üzmüs kullanmıs hak etcegi herseyi yap :)
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten muhatap olmuyorum her yerden de sildim
Ne hale gelmişiz vaybe,avrupa birliğine çok tan girmişiz haberimiz yok..
31 Yorumla- +1 yıl
Bence Avrupa Birliği bize girmiş...
olsa olsa kız ondan ayrılır , çocuk seni istemez nefret eder sen sadece onun pipisinin kılıfı olursun..eline geçen ancak ayırma olur..
13 Yorumla
Soran+1 yılAzaten ayirmak ucuzca sadece ayrmak. Onemli olan ciddi hasar yaratmasi
Soran+1 yılYaratsin oh
Peki şurasını dusundun mu bu kız ya yüzsüz birşeyse sen o... ben napım falan derse o zaman napıcaksın ?
19 Yorumla
Soran+1 yılSoyle soliim ev kizi gibi koca bekleyen bi tipte kiz. Sanmam
- +1 yıl
O çocuk o kızı ilişkiye devam etmeye ikna eder diyorum.
Soran+1 yılkiz seviosa birakmayabilir ama tekrar yurtdisina egitime gidicek eks sevgili. Aralarinda mesafe var guven duser
Soran+1 yılOh ohh :D cok hos:D annesi babasi da cok cektirmisti bana topluca intikam resillik olsun ona
Soran+1 yılHaha kiz doumgunu yapicaktir o mekani bilebiliyorum::D haziran ayinda hos bi surpriz yollarim masaya
*Erkektir Yapar Vermeseydin kızım şimdi mi aklına geldi.. Rezillik boyutu.
Sonra erkek arkadaşına bir ay atılan trip söz yüzük ve köle olan erkek tablosu.
Gözümde canlandı..00 Yorumlaondan ayırman seni mutlu edicek mi bence böyle mutluluk olmaz başka birini bul onla çıkmaya başla o ayrıldıktan sonra kendini ona göster bırak o sana gelsin seni unutamadıysa zaten geri dönücektir..
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten buldum ama bn onun gibi facebooklarda twitterlarda sov yapmiorm
Soran+1 yılSallamiyorum da zaten bn cilgin bi insanim beni bilen bilir
poff ne desem kı şimdi ikinizede çok kızdım olacak iş mi yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu olaydan sonra guvenim kirildi herkese, mesaj atarken ne nane yenildigi anlasilmaz hic bi zaman. Sirf sevgilisi mesaj atmio die trip atan kizlara kapak olsun cunku o naneyi yiyen yer zaman tanimiyor
yani ne kadar gereken cezasını çekmeli desemde bırak gitsin enerjini kendine uygun birini bulmaya harca, asıl sen ondan vazgeçememişsin; giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var vazgectim zaten ustune afedersin trilyon verse birlikte olmam onla bi daha. Sinirim gecti sanirim bisi yapmicam zaten allahindan elbet bulucak bi gun o zaman hakettigini alcak
Soran+1 yılHaha yok artik oha coluk cocuk olur unutulur falan ama kader genelde aci cektrenleri karsina cikartiyor cok yasadim bunu , allah gercekten bu iyiligi yapiyor. Karma durumu yani
kusura bakma ama burda sorunlu kisi sensin...sonra kadinlar diyo ki erkek ler soyle boyle...eliyle mi aldatiyo?kadinla aldatiyo iste...diger kiz aldatilan artik sen degilsin...o kiza yazik sevgiline degil
00 Yorumlaçok ta tikinde olurdu sevgilisini senin gibi biriyle aldatan adam sevgilisini ne kadar düşünebilirki
10 Yorumla
+1 yılo değilde 4 yıl birlikteyken vermemişsin ayrıldıktan sonra vermişsin adama ne koyarlan:D
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 yil boyunca da yaptik zaten. O gece ilk diildi
+1 yılee o seni kullanmış. kendini kullandırmışsın resmen bilerek. yolla resimleri seni nasıl tatmin edecekse.
08 Yorumla
Soran+1 yılO beni kullanmadi. Bn de istiyordum. Hatta en son gun beni kullandin cok mu hosuna gidiyor bu dedi. Ben de bise demedim
- +1 yıl
ahaha piskopat kız :D burcun akrep mi? sen herşeyden vazgeçmişsin zaten patlamaya hazır saati bomba gibisin :) evet hayata senin gibi kötü kızlarda lazım :D
Soran+1 yılYok aslanim da aslanlar boyle olur. Bn sildim onu sadece dogru zamani bekliyorum. Gecenlerde aradi acmadim ne amaclaydi bilmiorm ama cani acisin adinin. Kiza da aciyorum
- +1 yıl
bende aslanım :D çok fenaydım daha gençken. seni cinsel isteği için aramıştır zaten. aranızda ne geçtiğini sen biliyorsun sonuçta ama intikam senin hayatın için bir çözüm olmuyor maalesef. biraz eğlence sadece.
Soran+1 yılEvet eglence cunku zaten su an ona notrum. Sadece bi yabanci. Maskesi dussun yeter
- +1 yıl
başkalarını yakmasın bari diyosun :)) face e ekle etiketle madem :D
Soran+1 yılAhaha iyiydi ama sildim coktan:D kizin ev adresini ogrenmistim kargolarim belki:D
- +1 yıl
kişiye özel yola :D iyide kız çıplak halini biliyordur zaten.
ne insanlar var peeeh bahçıvan aşçıya aşçı şoföre şoför pehlivana, pehlivan DAMACANAya
20 YorumlaMahvet ortaligi haydi hodri meydan ;) haketti intikamini al elinde firsat varken
01 Yorumla
Soran+1 yılne zaman almaliyim
degmez ugrasmaya kusura bakma ama sende çok tavız vermısıın
00 YorumlaAklı sende olmayanın bedeni sende olmasının bir anlamı yok! boş ver gitsin..
10 Yorumlakadının biri cehenneme gitmiş ,şeytan elpençe divan durup ,hoşgeldin üstadım demiş
10 Yorumlacok ıgrenc bır durumdasın spartacus takıler bıle sen kadar ıgrenc olamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılOha :D
yani böyle iğrenç biriyle nasıl beraber oldun diğer kzı kurtar bari :)
12 Yorumla
Soran+1 yılaslinda burda kastettigim de buydu ama kizin ne sucu var falan da deniyor. Evet igrenc insan notr kalamaz boylesine cunku hakediyor.
Konuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil :)
Bunun farklı versiyonunu yaşadığının farkındaysan ki hiç öyle durmuyor iyi olur diyecektim.00 Yorumlahiç bi zaaman yada o ne zaman sana karşı harekete geçerse
00 Yorumla
+1 yılPeki bizden beklentin ne? Soruyu biz yazıcaz cevabı sen mi verdin:))?
011 Yorumla
Soran+1 yılFikirlerinize ihtiyacim var ne zaman gonderiim falan. Su an dusunmuyorum zaten. Ama bi zamani olmali:D
- +1 yıl
Sana çok pis bir akıl veririm ama, çocuğa acıyorum:))
Soran+1 yılVer :D
- +1 yıl
Çırt, yazık çocuğa:) Zengin mi çocuk?
Soran+1 yılEvet zengin :D
- +1 yıl
ahahaha o zaman vereyim bişey olmaz:)) Bir avukat tut. Fotoğraflarının birer kopyasını avukata ver vekaletinle birlikte. Nışanlıydım ben bu çocukla, benden ayrıldı diye maddi manevi tazminat davası aç:) 2 arkadaşın şahitlik etse birkaç da delil çıkarsa ortaya(Fotoğraf gibi) çok rahat tazminat alırsın:))
- +1 yıl
Ne o hoşafına gitmedi mi:))? Çocuğun hayatını altüst edebilirsin bununla biliyorsun demi:))
Soran+1 yılEvet ama olabilitiesi varmi :D
- +1 yıl
Olabilitesi değil, yasalara göre yanak yanağa olan bir çift nışanlı sayılır. Aslında birkaç fotoğraf tek başına kafi gelir:)) Bkz Borçlar Hukuku ve Medeni Hukuk
Soran+1 yılAa allah allah ilginc:D ama uygulanabilirligi dusuk
- +1 yıl
He yeğen he, hukuk dersi alan ben, mahkemelerle içli dışlı olan ben, bilen sen
Etki tepki olur gerek yok bence senin yaptığını anlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılO da bana benzerini yapar diosun :D
Senin gibi kizlarin yüzünden bu devletin hali nerelere geldi insan kalmadi artik be !
10 Yorumlabence o kişiyi sil zaten seni adam yerinede koymamış bence boşa yorma kendini değmez
00 Yorumla
+1 yılElemanın gelmesine 1-2 gün kala kız göster ki etkisi tam olsun .)
00 Yorumla
+1 yılsenin psikoloji bi acayip
30 YorumlaSana ben Lazım :) Gel Banada Ver Bari
52 Yorumla- +1 yıl
+ verdim
+1 yılilişki bozanın ilişkisi olmaz:P
20 YorumlaGerçekten hain planmış bu
10 Yorumladikkat yaş ortalaması düşüyor
12 Yorumla
Soran+1 yıl24
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoruya cevap verdıgım gune nahlet olsun
32 Yorumla- +1 yıl
+1
mideme kramplar girdi
00 Yorumlakendi kalitesizliğini ortaya koyarsın.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTarihi nasıl ispat edeceksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılO kiz bnden bi kac gun once gelmisti. Etraftaki seyler ben eksimin ustu basi odunc aldigi o hafta kullandigi gitar ve daha fazlasi
Cevap sahibi+1 yılkendini sağlama alarak yap fakat ileri de ne düşüneceksin bundan onu düşün. Aslında o erkek arkadaşın hak ediyor herşeyi resmen senin zaaflarınla oynamış .
Soran+1 yılBnce butun kadinlarin adina bu intikam alinmali. Cunku ortada iki eksi olucak sonunda:D ne adi oldugu gorunsun. O kiz duyarsa ki tum arkadaslarina yayilacak resil olucaktir
Cevap sahibi+1 yılHaklsın. Fakat sana zarar gelmesin sonra. hak etmiş o.
sana sadece şunu diyebilirim iğrençsin...
30 Yorumla
+1 yıl4 senelik bir iliski cok yazık olmus..
00 Yorumlagöster seni üzeni sende üz ;)
00 Yorumlaonu paylaşabilirsin çok seviyorsan
04 Yorumla
Soran+1 yılArtik sevmiyorum
haketmişş ama başına problem acmaa.defolup gitsnn
00 Yorumlaişe yarar belki ama kendini küçük düşürürsün.
14 Yorumla
Soran+1 yılCiplaklik yok resimlerde. O nedenle ben kucuk dusmucem. Acinasi resimleri arasinda ben bacaimi uzatmisken bu salak kiza mesaj attigi resimler de var:D en aci hali
Soran+1 yılBen bi zaman kolluyorum ama ne olmali bilmiyorum. Su an yurtdisinda beyfendi ve iki aydir gorusemiolar zaten
bi de bize gel foto makinesi var.
11 Yorumla- +1 yıl
:)))
Senin gibilere benim gibi biri denk gelmeli...
10 Yorumlapolat alemdar gibisin kız
00 Yorumlasonunu düşünen kahraman olamaz!
02 Yorumla- +1 yıl
buradakı kahraman baska bır anlamda olmus sanırım ustadı :) acarmısın kahramanı bıraz
kendine zarar vermiş olmazmısın bu şekilde?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTilki huyundan vazgeçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladetlı seks ıyyy ogrenc
50 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası