Birkaç aydır görüşüyoruz. Yuvasının yıkılmasını istemiyorum aynı şeyi evlendiğimde bende yaşarım diye.. Diğer yandan da deli gibi sevişmek istiyorum o da beni çok istiyor ama ısrarla reddediyorum çıkmaza gitmeyelim diye. Şu an sanal yapıyoruz her şeyi. Karısıyla yattığını düşündükçe deliriyorum ama onunla sevgili olamam.evime çağırıp sabaha kadar s.ktrmemek için zor tutuyorum kendimi. Ama karısına da açıyorum. Yine de aklı fikri bende olsun istiyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25 yaşında ve ayri bir evde yaşıyorsun. Büyük ihtimal ailen başka bir şehirde ve çalışıyorsun.Bu nedenle burada yalnızsın ve ilgi görmek ve sahiplenilmek istiyorsun. Sanırım şu an da sadece bunu o yapıyor, ondan ilgi ve alaka görüyorsun. Öyle değil mi?
Bence onun gibi birini değil, kariyer ve karakter sahibi biriyle yaşa...
Yuva yıkanın yuvası olmayacağı gibi yarın bir gün siz evlenirseniz seni aldatirsa en ufak bir hak iddia edemezsin. Şimdi salt cinsellik olarak bakarsak evli erkeğin eşiyle de birlikte olduğunu düşünürsek sende performansı yarı yarıya düşer. Sence de öyle değil mi?10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu adamın sizde uyandırdığı his nedir? Onu gördüğünüzde önce bedeniniz mi harekete geçiyor yoksa kalbiniz mi?
Bu adamın karısını aldatabilme potansiyeline karşın hala onun "iyi" biri olduğuna inanıyor musunuz? Sizi aldatmaması için bir sebep var mı? Sanal yaptığınız şeylerin gerçekten sizce eksik kalır yanı var mı? Kaba tabirle "et ete değmeyince" daha mı masum? :)
Kimseyi suçlamak istemiyorum, hepimizin hataları olabilir, hepimiz yanlış olduğunu bile bile hatalar yapmış olabiliriz.
Karar sizin.00 Yorumla
sana bir şey söyleyeyim mi... yuvayı yıkmak için fiziksel birleşme bence çok önemli değil... siz zihinsel olarak konuyu bitirmişsiniz.. adam karısı ile ilişkideyken seni becerdiğini düşünüyorsa sen de onun seni becermesini ,istiyrosan eğer ve sanalda da yapıyorsanız. yapın abi... siz yuva kavramına saygı göstermemişsiniz ki zaten :))) çok ciddiyim.. bence keyfinize bakın ;) ya da tümden ayrıl... kendini kandırma yani ;) yap yap ya da bırak masum şekli yok bunu...
419 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.. ama elimde degil..
Soran+1 yılHayır bakireyim.
- +1 yıl
arkadaşım o zaman karar senin... bekaretini evli bir adama verip hem bu yükü taşımak ve hemde yuva yıkan derdini yaşamak... bunlar taşınması zor konular... kendini bunu taşıyacak güçte ve olgunlukta hissediyorsan bilemem... ama şunu söyleyebilirim... ve eminim ki pişman olacaksın...
çünkü şehvet ve aklı yönetiminde şu anda şehvetin aklını yönetiyor.. ama aklın şehvetinin önüne geçtiğinde ben ne yaptım diyeceksin... bu kaçınılmaz bir gerçek ;) bir kenara yaz... sonra haklısın diyeceksi
Soran+1 yılBen su an da sana hak veriyorum. :)
Soran+1 yılO olmayınca kendimi yalnızlıktan ölecekmisim gibi hissediyorum.
- +1 yıl
işte tam da bundan bahsediyordum... yazmak konuşmak bunlar hepsi boş... onun yanındayken olan iraden önemli... şunu bileceksin sadece bundan ölen yok... sen ölmezsin. ama böyle bir durumu ola ki ailen öğrenirse onlar ölür ;) bazı pişmanlıklar vardır geri gelir.*bu gelmez ... hayat senin karar senin... unutma,verdiğinin karşılığında bir şey almayacaksın... hayal kırıklıkları ve günlerce sürecek gözyaşının dışında...
Soran+1 yılBak benden faydalanmıyor su an. Buna ragmen her fırsatta yanıma gelip benimle ilgileniyor. ki cinsel yonden bir sey yapmadıgımız halde.
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki? Onu seviyorum. Her seyden once cok olgun ve cok iyi biri.
- +1 yıl
ona şunu sor... bu ilişkinin bir sonu var mı...(tabii vereceği cevaba güvenmen çok önemli) seninle hiçbirşekilde evlenemeyecek ise . işte orda sen ne olmak istediğine karar vereceksin... metres mi olacaksın (ifade için özür diliyorum ama gerçek bu) yoksa onurlu mu davranacaksın...
Soran+1 yılBana bastan acıkladı seni seviyorum ama hic bir sey olamayız ben evliyim bunu goze al diye..
Soran+1 yılPeki gorusmeyi kessem? Sadece sanalda kalsak?
- +1 yıl
sence olur mu prenses :))) bence de olmaz ;) ilişki kopmadığı sürece bağ kopmaz... belki gerçekten çok iyi biri. ama onun iyiliği değil konu olan. konu olan sensin... inan bana 1 hafta ağlarsın. ama ömür boyu içine akıtacağın gözyaşlarının yanında koca bir hiç bu zaman... :)
Soran+1 yılGercekten vicdanen cok rahatsızım bende.
Soran+1 yılTesekkur ederim. Sanırım dediklerini yapıcam..
- +1 yıl
Haci sen harbi sapiksin a*k delimisin nasil bir noksanliktir lan dunyanin civisi cikmis*
+1 yılKışlanın Dışında
Kalpağımı kafese
Kuşu kafama koydum dışarı çıktım
Ne o dedi komutan sokakta
Selam vermek yok mu artık?
Hayır, dedi kuş;
Selam vermek yok artık.
Bağışlayın, dedi komutan:
Ben var sanıyordum da.
Aldırmayın canım, dedi kuş,
Her insan yanılabilir.12 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adamsın iste sen. Kimseyi gunahıyla yargılamayacak kadar da olgun.
- +1 yıl
saygılar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
53Cevap
Ne yaşarsan aynısını yaşarsın bunu sakın aklından çıkarma.
Açtığın yaradan, gün gelir hesap sorar yaradan diye bir laf bak.
Eğer ki kendine yapılmasını istemiyorsan o zaman sen de başkalarına yapmayacaksın.20 Yorumlasakın...sen sen ol bacım gel yol yakınken vazgeç...seviyor olablirsin seviyor olablir ama foğru olmayan ve sonu olmayan bir ilişkiye girme...ettiğini bulursun sonra .eninde sonunda açığa çıkar ozaman ne senin ailene karşı bakacak yüzün kalır nede onun ailesine karşı huzuru bakacak yüzü kalır.gel yol yakınken olabilecek şeyleri yapmaya çalış.
00 Yorumlaadamda ıstıo sende açlıgını gıer canım yazık boşver dıger kadını adam gıbı karılık yapmıomuşkı adamın gozu dısarda adama soyle ama yuvasını dagtmasın arada gorun ısınızı
16 Yorumla
Soran+1 yılNe yazık ki yapıyor karısı kadınlıgını. Sadece heyecan yok. Haftada iki kere seks yapıyorlar ama beni istiyor.
Soran+1 yılO da bakireyim diye tutuyor kendini. Amımı gosteriyorum s.ksin sayanamayıp diye. Gozu dondugu halde tutuyo kendini. Bir saat sakso yapıyorum sonra.
Soran+1 yılSacmalama.
işin zor..fuck buddy gibi devam et diyecem ama duygıalrı ne yapıcan..bence yuva yıkan olmamak adına vazgeç...
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapıcam heralde..
+1 yılpanpa etik olarak doğru bulmuyorum aldatılmak hiç hoş bir durum değil sen bence evli olmayan bir erkek bulup kendini sabahlara kadar si/ktirebilirsin çokta aramana gerek yok bu siteden hatta bu sorudan bile 5/10 tane bulabilirsin
10 Yorumla
+1 yılKadın evli ve beni istiyorsa sevişirim... Sen de öyle yap..*et ahlak kurallarını:.. Alt tarafı sevişeceksin..
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar basit degil ne yazık ki. :)
- +1 yıl
hayat hızla ilerliyor.. kafanda daha fazla karmaşıklaştırma...
+1 yılbaskasini bul bekar onun aklini all evli adam yasak ask fantazisinden uzak dur
30 Yorumla
+1 yılne*mesi sokturması. yatakta söylenen fantezi anladık ta burada neden doğru ifade kullanmıyorsın sen toplumun o*su olmuşsun gibi geliyor. bunu böyle yazarken herkeze kendini yaptırmış gibimi hissediyorsun
00 Yorumla
+1 yılsen cidden kadınmısın ? eger böyleyseniz aseksüel olcam..
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
allahından bul pislik nasi birisin belli yuva yıkılmasın diosun yazdıklarına bak şizofrenmisin kızım sen şunu unutma bir gün gelir seninde yuvan böyle dengesiz biri yüzünden yıkılır ok ;)
00 Yorumlauzak dur ya iyi değil bu ilişkiler bnce skın ilişkiyede girme bidaha unutaman tbi oruspu değilsin ama öyle birine bnzemiyosun en iyisi yol yakınken yollarını ayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşa dememişler kadının en büyük düşmanı kadındır dikkat et adam seni miktikten sonra kıçına tekme vurmasın sakın beni arama ben evli barklı adamım karımı seviyorum diye
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla şuan aynı durum ben de var evli bir kadına resmen asılıyorum. Ben de evliyim ama kadını görünce başım dönüyor onun da aynı şeyleri hissettiğine adım gibi eminim gözleri kendini ele veriyor.sence ben napayım
00 YorumlaSen sadece Onay bekliyorsın buradan zaten 1 ay sonra acaba bidaha nezaman gelir hesabı yapıyor olacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsne versende vermesende adam karısını aldatacak nasılsa ayrıca sanalda yapılanda bir aldatmadır. Sadakat etin birbirine değmemesiyle sağlanacak bir olgu değil. Ver kurtul
00 Yorumlasen zaten onun yuvasını yıkmıssın gelmişin burada bizden gonlunu rhatlacak seyler istiyorusn zaten kadın oldgundanda supheliyim
00 YorumlaCinsellik konusunda 322 cevap paylaştı. tutma kendini sal sokaklara senin deyiminle s..tir kendini mal senin malin mal
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biri hadi dese tamammış eli kulağında ben yazarken bile öncesinde edişmiş olabilirsiniz muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle boşansın o kadar istiyorsunuz aşk var tutku varsa boşanır adam. ama yok evli kalıp seni s.kecekse o adam yediği yemekten bıkmış yakında senden de bıkar demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuvanı yıkma karınla yaşa benide becer de o zaman sorunlar kalmaz erekğin arayıpta bulamadığı bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin gibi kızlarında erkeklerinde top yekünden belasını versin ıslah etsin Amin.
40 YorumlaCinsellik konusunda 510 cevap paylaştı. kusura bakma iyice saçmalamışsın sende hiç duymadın herhalde eden bulur diye
evli adamla sevişeceğine bekar biriyle seviş00 Yorumla
+1 yılolmaz evli biriyele . hem evli biri nasıl sanal yapıyor ? karısı sen ne pohhh yiyon demeeyeekmi pc başında :D
00 Yorumlao zaman çağır kendini becert başka çare yok anlattığına göre...
011 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum bende istiyorum ama Bakireyim.
Soran+1 yılS.kersem amından s.kerim yoksa canın acır olmaz diyo.
Soran+1 yılBeni seviyor, kıyamadıgı icin s.kmiyor. yoksa s.ki yanımda fuze gibi hep :)
Soran+1 yılOlmaz. :)
Soran+1 yıl25
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılne için zor tutuyorsun diye baktım da,tutulacak bişiyin kalmamış kız :)
00 Yorumla Sonra bayanlara erkekler neden o.rospu diyor..
Not; Bu cümlenin içinde baya bir anlam yüklüdur.00 Yorumla
+1 yılEğer onun yuvasını yıkarsan hiçbir zaman bir yuvan olmaz. Başkasına bağlanmaya çalış bence.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTrollenmeyin be hiç bir kadın s.ktirmedim gibi kaba tabir kullanmaz..
00 Yorumla Cinsellik konusunda 449 cevap paylaştı. sen ılk once ne ıstedığıne bır karar ver ondan sonra bakarsın başının caresıne
10 Yorumlaaklın fikrin varsa bırak damın peşini...bugün onun ailesi yarında senin ailen dağılır...
00 Yorumlasıkıntılı işler bu işler kullanılıyor bile olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni birini bulmalısın ondan sana hayır yok genç yakışıklı bir erkeğe hayır dermisin?
03 Yorumla
Soran+1 yılSanırım demem :)) yani en azından bu cıkmazdan kurtulmak icin. :)
Cevap sahibi+1 yılbencede değişiklik sana iyi gelir illa aşk olması gerekmez sohbetini seveceğin biride olabilir sana destek olabilir seni yargılamaz seni bu olaydan soğutur tabi sen istersen:)
Cevap sahibi+1 yılbenim sesimi duysan onu anında unuturdun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın yapma böyle bir hata. Yuva yıkanın yuvası olmaz !
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmadem istyon onun istediğnide biliyon git*ama*iken korun sonra başına olmadık işler açma bakarsın zevkten dört köşe olursun
00 Yorumla
+1 yılzik vitamini eksikliğinden oluyor hep bu...
28 Yorumla
Soran+1 yılAma ben o boslugu sadece onun s.kiyle doldurmak istiyorum. :)
- +1 yıl
buda senin çok zeki biri olduğunu gösteriyor :D:D:D aynı zamanda paranoyak..:D:D
Soran+1 yılNeden paranoyak?
- +1 yıl
onca zik var sen git evli adamla boşluğu doldurmaya çalış belli ki baya bir boşluk var..:D
- +1 yıl
zekiliği neden sormuyorsun..:D
- +1 yıl
büyük bir eksiklik var...:D
Soran+1 yılGonul iste napıyım :) Onun s.ki cok guzel her gun bakıp mast yapıyorum.
- +1 yıl
başta dedim zik eksikliğinden...:D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya vereceksin daha ne diye yok öylemi yok böylemi diyorsun.
00 YorumlaOnu düşünüp benimle seviş :D
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyuvaa yıkanın dünyası yıkılır
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz ona göre düşün ...
10 YorumlaSana tek sozum yuva yikanin yuvasi olmaz!
00 Yorumla
+1 yılHayatınız yalan dolan
00 Yorumla
+1 yılcanın ne istiyorsa onu yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal seks yapin..adamin aklini fazla celme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuva yıkanın yuvası olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılBende o yuzden istedigim halde s.ktrmiyorum kendimi tutuyorum.
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi kadınlar yaşamasın
- +1 yıl
s*ktirmiyorum ne demek ya ? ne türk bir kaşarsın sen ? adam gibi sevismek diyemıyor musun ? mal mıdır nedir.
- +1 yıl
sende başkasına s*ktir kendini : ))
hımmmmmmmmm...seksi bebek...
01 Yorumla
+1 yılAynı durum bende de vardı ayrıldık olmuyor ya
07 Yorumla
Soran+1 yılUmrunda olmamıstır Allah bilir karına sarılıp uyumussundur. :))
- +1 yıl
Anlayamadım gel bir de bana sor sen
Soran+1 yılNasıl hissetin peki?
- +1 yıl
İnan ki anlatsam ancak sen anlarsın cok kotu oldum günlerce ama nafile sonu yoktu yapacak bisey yok
Soran+1 yılSabahtan aksama kadar dinleyebilirim :)a benimki iplemez heralde karısını seviyo cunku.
- +1 yıl
O zaman sohbet arkadaşı buldum desem yeri mi
Soran+1 yılMaalesef. Oyle degil. Sadece ayrıldıktan sonra ki duygularını merak ediyorum o kadar.
ateş seni çağırıyor .
00 YorumlaSen kaç yaşındasın?
00 Yorumla
+1 yılbekar birini bul o s..tir kendini
00 Yorumlabekar adam mı kalmadı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılver gitsin ne duruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bu adaamın evlı oldugunu bılmıyumuydun
00 YorumlaDüsman Basina...
00 Yorumlaİyice düşünün derim.
00 YorumlaBosver yapma