Sizce sevgilim çok mu abazan sapık mı bu sizce?
Ilişkinin 2 ayında oral düşünmesi normal mi?
Ilişkinin 2 ayında oral düşünmesi normal mi?
:D:D hade sevişirken giderde, taaaa öpüşürken parmak sokma ne la :D:D abisi yazıyormuş hardiske, artık hafısalasında nasıl montajlıyorsa görselleri... bravo valla. Bu teknik bir onda birde yüzüklerin efendisinde kullanıldı.
Öpüşürken soktuğunu kim dedi sana. Ben öyle birşey demedim. Aramızda cinsellik yokken yapıyor bunu bana. Ama sadece birkaç kere öpüşme oldu dedim.
Öpüşmeye başladınız mı?
Bu hareketleri yapmadan önce bir kaç kere opusmustuk tabi. Ama aramızda cinsellik felan yokken yapıyodu bu hareketi.
Seni istediğini işaret ediyor .
demekki seni rahat bir tip olarak algılamış
ağırlığını koysaydın bişeyini sokup yalatmazdı
Inan öylede biri değilim.
o zaman ondan uzak durmanı öneririm yazık olur sana
Cevap
16Cevap
oral denince dudak ve dil ile vücudun her yerine yapılan uygulamadır. öpüşmekten başlar orgazma kadar olan dil ve dudak kullanılan sevişmedir. oralsiz bir birliktelik olabilir mi. hiç mi öpüşülmeyecek hiç mi...
lzledigi kırmızı noktalı filmlerin etkisinde kalmıs denemek istemistir peki cabaları sonuc veriyor muydu
Oral düşünmesi normal, ama parmağını azina sokup yalatmasi anormal.
abi burada kızlar böyle manyak sevgilileri nerden buluyor :D
kendine oral yapmanı istediğini bu yolla göstermeye çalışmış
Soruyu okuduysan onu ben de biliyorum ama aramızda cinsellik yokken yapıyor bunu bana. Sapık mi diye düşündüm.
iyide cinsellik olsun diye zaten yapmış sapıklıkla ne alakası var sapık olsaydıı şimdiye kadr belliederdi sapıklığını sen sevgiline güvenmıyomusun
Ama hemen 2. ayında oral düşünüyor, bana şeyini yalatmayi düşünüyor. Ne bu şimdi?
bak şimdı seksin zamanı olmaz 2 ay sonra olsa ne olur 6 ay geçse ne olur emeceksan yalayacaksan buna o lütfu sunacaksan erken olması ya da geç olmasının bır anlamı yok
tayyip boşuna engellemiyor p*rno siteleri bal işte çocuk etkilenmiş aman dikkat et hepsini uygulamaya kalkmasın
hahaaha o nasıl bir fantazidir ya parmak yalatmak nasıl bişi ya :D
hahahaha :d çok hızlı gidiyor sevgilinn zaman kötü kolla götü
buradaki kızlar bu tipleri nerden topluyor cok merak ediyorum
geç bile kalmış ben ilişkinin haftası gelmeden ilişkiye giriyorum
Adam simdi prova yapiyor ilerde halin Yaman
sen şeytanın avukatı filmini izlemedin sanırım :D
Ne varki o filmde?
o dediğinden var ne olacak
Kaç kurtar kendini derim ben hemen :)
Citlembik olsada yesek.
abartmış biraz ama normal
sana işaret fişeğini göndermiş baştan :)
garipmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar