69 harici hangi pozisyonda uzun uzun sakso çekmeyi seviyorsunuz kızlar, oral esnasında neler yaparsınız?
Erkeklerde cevaplasın lütfen
Erkeklerde cevaplasın lütfen
oral denince genel bir yanlış anlama var sadece genital bölge olarak düşünülüyor. halbuki oral, dil ve dudaklar ile vücudun tamamına uygulanan sevişme şeklidir. ilişki oralsiz olmaz. ayrıca tüm vücuda uygulanırken genital organları da soyutlamak olmaz.
hani ısmarlama gibi olmaz bu iş. "dur sana bir oral yapayım..." tarzı olmaz. öpüşüp yalaşmaya başlanır. dudaklardan aşağı doğru inilir. tüm vücut gezilir. en azından partnerinizin en sevdiği bölgeler. ilk orgazmı bu şekilde yaşatıp kısa süre daha devam edip içine girilr
Cevap
5Cevap
ben ayakda durucam kız onumde diz çökücem pantolon ve iç çamaşırım dizlerime kadar inik olucak benim ellerim kızın saaçların a dolanıkken oda pençelerini tırnaklarını popoma geçiricek ve öyle emerken bende git gel yapıcam kökledikçe o daha çok geçiricek pençelerini bilmem anlatabildimmi
bayanın koltukta bacaklarını ardına kadar aralaması benim de onun bacak arasına dayanıp oral yapmak ve ben ona oral yaparken onun elleri ile kafamdan desteklemesi saçlarımı parmaklarının ararına alması ve tabi inleyip zevklenmesi çok etkiliyor beni
69 kesınlıkle favorım arkadas o gogus ucları gobegıme surtecek kalcalarını vajınası agızımda olacak ellerım her yerınde gezecek ve agızında olacak offfff
69 da konsantre olamıyorum tek tek ben yapıyorsam kafam bacaklarıyla kafamı oraya gömsün:) o yapıyorsa önümde diz çöküp bana bakarak yapsın.
duşta favorim ... rahat rahat köküne kadar dizlerimin üstünde onu ağzıma almak gibi güzeli yok
aynen dusta heryerini yalarm bn yaa dus guzel haklisn
su kokune kadar alma olayinin tekniklerini bir soru acarak tekniklerini anlatirsan diger bayan arkadaslara cok faydan olmakla birlikte buyuk bir milli hizmettee bulunmjs olursun :-)
etkileyicisin +1 :)
69 olmazsa olmazlarımdan
69 olmassa olmaz zaten:)
++
69 olmasaydı ne olurdu peki 89 mu :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar