Ereksiyon halinde 10cm penis kısa mıdır? Yumruğumu sarmaladığımda yumruğumun cok az ustunde kaliyor. Yumrugumun boyu 8 cm filan. Halbuki pantalondan aşırı büyük duruyor, bunun sebebi nedir? Pantalondan hic belli olmayanınki daha da mi kucuktur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEt penisi: Et penisine sahip yetişkin kişilerin penisleri en inik halinde dahi ~10 cm civarındadır. Et penisinin sertleşmiş hali, inik (sönük) halinin 1,2-1,4 katı kadar büyüyebilir. Dünyada yetişkin erkeklerin ortalama %19'u et penisine sahiptir.
Kan penisi: Kan penisine sahip yetişkin kişilerin penislerinin en inik hali 4–6 cm dir. Kan penisi, en inik halinin 2-4 katına kadar büyür. Dünyada yetişkin erkeklerin yaklaşık %81'i kan penisine sahiptir. Yarı et yarı kan penisi ise inikken penisin kafası nerdeyse sert hali boyutunda olup, gövde kısmı kan penisi gibi büzüşen penistir.
Anormal penis: Yetişkin kişide, sert hali ~7 cm'nin altında olan ve ~16 cm'nin çok daha üstünde olan penis anormal büyüklüktedir, bunlar çok az kişide görülüp, yapı bozukluğudur. Anormal büyük penisin cinsel sağlık açısından olumsuz durumu yoktur. Çok küçük penise mikropenis hastalığı denir. Şişman insanların çoğunda penis bölgesinde yağ birikimi olabilir, bu yüzden penis inikken ~1 cm kadar gözükebilir, bununla mikropenis hastalığı karıştırılmamalıdır, bunda penis sadece yağlardan dolayı küçük gözükür.25 Yorumla
Soran+1 yılKan penisi mi acabaonunki
- +1 yıl
ereksiyon olmadan öncede 7 8 cm civarindaysa ve ereksiyon halinde 10cm oluyorsa büyük ihtimal et penisidir.
Soran+1 yılAynen dediğin gibi
Soran+1 yılNe farkı var ki et penisi veya kan penisi bir fark yok sanırım sadece yapısal
- +1 yıl
fark iste yukardaki yazdigim gibi kan penisi ereksiyon halinde degilken kücücük gözükür ereksiyon halinde 2 4 katina cikar. benimki bu tip mesela
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel sorulara cevap vermem normalde ama, pantolon muhabbeti hakkımda bişey söyliyecem. Yukarı doğru kalkık penisler pantolonda büyük görünür, inik hali de direkt zincir bölümüne temas ediyor çünkü, benimki de öyle 15-16 cm sert iken yukarı dooğru kalkıyor, inikken aşşağı inmiyor tam ortada duruyor zincir bölümünü havaya kaldırıyor bundan olabilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı bir yorum olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girdin mi onunla?
116 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSevişme mi yaşıyorsunuz yani
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılSevişirken pek anlamazsın sanki kalınlığını da ilişkide fark edersin ancak. İlk kez gördüğünde onu hayal kırıklığı yaşadın değil mi :(
Soran+1 yılYine de beni mutlu edecekmiş gibi hissediyorum bilmiyorum. Belki de yanlış hesaplamisimdir
Cevap sahibi+1 yılAğzına alınca rahatlıkla alabiliyor muydun
Soran+1 yılAğzıma almadim ama ağzım dar olduğu için rahatça alacağımı sanmıyorum genislikte sorun yok gibi. Uzunluk sadece
Cevap sahibi+1 yılBüyük penis başka şey ama ya içine girince anlarsın bunu. Avantajın anal yaparsan bununla çok zevk alırsın canın fazla yanmaz bak
Soran+1 yılDaha önce iliskin oldu mu farklı kişilerle
Cevap sahibi+1 yılOldu evet hatta ilk seviştiğimin penisi de aynı bu şekildeydi.
Soran+1 yılVe keyif alamadın?
Cevap sahibi+1 yılO zaman küçüktüm biraz işte ilişki değil de senin gibi sevişme olduydu işte. Sonrakilere kıyasla sevişmede bile farkı hissedebiliyorum. Anal için ideal penis bence onda zevkli oluyor acımadığı için bir de bakire olduğun için :D
Soran+1 yılUmarım en azından 13tur de yanlis olcmusumdur hep moralimi bozdunuz😂
Cevap sahibi+1 yılHahah 13 ise iyi ya o doyurur o şekilde kalınlığı da normal ise ilişki için elverişli penis :D Dediğim gibi anal yap onunla bol bol zevk alırsın ben öyle yapıyordum hep.
Cevap sahibi+1 yılTşkkler :D Doğru değeri bulabildin mi :D :D
- +1 yıl
Benim 5-6 cm bana fazlalık çünkü pasif feminen köleyim hatta penis kilidi kullanıyorum kitleyip.. Ağdam gelince geçirmiyorum dantellli kilot ve tanga giyince önden kız gibi görünüyorum sizin zararsız dediğiniz türdenim köle olduğum için ikinci sahibem tarafından yani kölesi olduğum kadın tarafından da 7-8 defa strapon ile becerildim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük evet ben iki elimle tutuyorum yine baş kısım dışarıda kalıyor. Kendi açımdan bakınca baya küçük Yani.
022 Yorumla
Soran+1 yılHöh yani yuh
- +1 yıl
Kendi elinle hesapladın bende öyle hesapladım 2 elimle tutunca bile dışarda kalıyor baş kısmı onunki çok ufak kalıyor öyle ama ne yapayım yani
Soran+1 yılNapalim. Olsun
- +1 yıl
Olanla yetin sağlık olsun.
Soran+1 yılAynen önemli olan karakter
- +1 yıl
Yani ona bak tatmin ediyor mu yatakta ne bileyim mutlu musun beraber olunca o önemli fikirlerin 30 yaşından sonra değişir genelde.
- +1 yıl
Boşver sen bakma ona buna çok büyük olması marifet değil, benimki 20 cm üstü ama ilişkide sorun yaşadığım zamanlar oluyor böyle kabul eden nadir çıkıyor ideal penis 15,16 cm dir.
Soran+1 yılDalga geciyon heralde. 20cm ustu insan olamaz
- +1 yıl
Yok vallahi dalga geçmiyorum niye dalga geçeyim ki ne zararın dokunmuş bana birşey yazdın bende cvp verdim Yani ben insan değil miyim şimdi aşkolsun sana
Soran+1 yılEreksiyon halinde değilken kac cm
- +1 yıl
12,13 cm falan
Soran+1 yılTürk değilsin heralde
- +1 yıl
Kürt Arap melezim yani
Soran+1 yılHmm. Cinsel iliskin oldu mu
- +1 yıl
Tabiki 30 yaşındayım
- +1 yıl
Tabiki 30 yaşındayım düzenli yatak ilişkim var
Soran+1 yıl10cm sorun olur mu? Bence olmaz. Önemli olan aşk ve karakter değil mi
- +1 yıl
Çok takılma bence dedim ya onunlada mutlu olursun kaç yaşındasın bu arada
Soran+1 yıl20yasinda kac cm idi senin?
- +1 yıl
Aynı zaten 17 yaşından sonra uzamaz ki aynıydı
Soran+1 yılHmm peki cevapların için sagolasn
- +1 yıl
Rica ederim kib
- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel birleşmeyi gerçekleştirmek ve hamilelik sürecinde sorun yaşamamak için alt limit 7 cm.'dir.
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi bari. Önemli olan karakter
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer at gibi biri değilsen minyon tipliysen yeterli olur.. yeterki nisanlinin penisi sertleşme sorunu yaşamasın ve erken boşalma sorunu olmasın tabancasını iyi kullansın ve iyi ateş etsin doğru hedeflere..
10 Yorumladenedin ve zevk aldıysan sorun yok. kararı sen vreceksin. kısa biraz ama sana yetiyorsa gerekyok takma
00 YorumlaEvet canım kısa maalesef, yani literatüre göre normal sınırda alt sınırda ama.
04 Yorumla
Soran+1 yılNormalde kaç olurki
Soran+1 yıl20 yaşındayken kaçtı
+1 yılortalamanın baya altında, benimkinin yarısı neredeyse:))
06 Yorumla
Soran+1 yılBütün sorularımı cevaplayabilir misin
- +1 yıl
olur, mesaj kutum açık sorabilirsin
Soran+1 yılSoruda yazdim zaten :) onlardan bahsediyorum
- +1 yıl
başka bitek pantolon sorun var, bu giyilen pantolonun türüylede çok alakalı bir durum bazı pantolonlardan kadınlarınki bile belli oluyo, ayrıca kilolu insanlarınki büyük olsa bile ereksiyon yokken aşırı küçülebilir, ben skinny pantolon giydiğimde aşırı belli oluyo
Soran+1 yılKot pantolonlar?
- +1 yıl
hepsi aynı değil işte, skinny derken kotun kesiminden bahsediyorum, yani çok darsa küçük olsa bile ereksiyon haline göze çarpabilir.
aslında kalınlıgı sana göre yetiyorsa cokda dert etme.. bazen oraya kalem sokarsın o bile sana zevk verir
15 Yorumla
Soran+1 yılDenemedim, fakat kalınlığı 3.5cm gibi
Soran+1 yılIlk kez bir kadın tarafından dokunulan erkeğin kadin eliyle bosalmasi kac dk surer
Soran+1 yılAnladim
- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılElinde cetcelle ölçtüysen işin var elbette, bırak yumruğu pantolunu.
00 Yorumla Benim ki ereksiyon olunca 11cm. senin ki Sünnetli mi
011 Yorumla
Soran+1 yılSeninkiyle aynı işte. Sünnetli
Soran+1 yılGenişliği kc cm?
Soran+1 yılNiye acaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde pantolonda şişkin duruyor inikken bile. Ama penis boyutum büyük ve kalın
02 Yorumla
Soran+1 yıl3.5cm kalınlık az mi
Cevap sahibi+1 yıl3.5 kalınlık ince gibi, kendimle kıyaslayarak yazıyorum. ben kondomda büyük boy kullanıyorum
Dar pantolon giymiştir ilk başlarda yeter de sonrasını bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılYeter ya önemli olan sevgi ve karakter değil mi
+1 yılİnik hali 10 cm, ereksiyon hali 19 cm kafası hariç.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa benim önümden hiç belli olmuyor dümdüz duruyor ama ereksiyon hali 15-16 cm kadar var kalınlığı da 4 cm civarıdır muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef seks hayatın çok kötü geçecek :(
128 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin :( denemis biri olarak mi söylüyorsun? En az kac cm olmalıydi
Cevap sahibi+1 yılEvet deneyimimden söylüyorum tabi ki de. 14 cm ve yeterli kalınlıkta değilse orgazm olmayı unut malesef :(
Soran+1 yılÜzüldüm
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle ciddi miydin yoksa öylesine mi birlikteliğin
Soran+1 yılCiddiyiz
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır berabersin onunla
Soran+1 yıl1sene olacak
Cevap sahibi+1 yılÇok yenisiniz daha ama ciddiyet için çok erken. İlk birlikte olduğun kişi mi bu erkek?
Soran+1 yılEvet ben de onum
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım. İlişkiye girmiyorsunuz değil mi yüzeysel sürtünme türü şeyler yaşıyorsunuz
Soran+1 yılİlişkiye girmiyoruz. Öpüşuyoruz öpüşürken göğüs ve kalcami elliyor hepsi bu. Ekstra olarak elimle boşalttım işte. Bunu istedi o anki zevke gelişiyle
Soran+1 yılSoyunmuyorum da, hep kıyafetle
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle yüzey yapmaktan mutlu mu gerçekten? Neden böyle kısıtlıyorsunuz kendinizi hem ileri gitmekten korkunuz mu var?
Soran+1 yılDini vicdan muhasebeleri..
Cevap sahibi+1 yılBunu yorumlamak bana düşmez sizin bileceğiniz iş. Ama ilkini bu kişiyle yapma derim ben çok kötü geçecek hiç zevk alamayacaksın.
Soran+1 yılBelki daha büyüktür yanlıs hesapliyorumdur yaa ins öyledir
Cevap sahibi+1 yılElinin ölçüsü kaç cm yumruk yapınca ona göre kıyaslarsın ki sen de öyle yapmışsın yanılman zor görülüyor.
Soran+1 yılAcaba tam dipten mi tutmadim
Cevap sahibi+1 yılFotosu filan yok mu sanaldan yaparkene sana attığı oradan bak işte bir daha
Soran+1 yılOrdan anlasilmiyo hic
Soran+1 yılŞimdi bu erkekler sırf penisi küçük diye yalniz mi. Kalsinlar yani😀
Cevap sahibi+1 yılHahaha bilemem ki onu :) Vajinanı dolduramayan penis iş görmez ama bunu bil ilişkide orgazm problemlerin başlar soğrusun seks yapmaktan artık.
Soran+1 yılHep morallerimi bozdun ya 😂😂 ama dışardan kocaman duruyo cidden şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılBol giyiniyor demek işte :) Ya 1 yıllık ilişkin evlenmek zorunda değilsin bitti mi başka iyi penisli birisi çıkar karşına moralini bozma
Soran+1 yılAksine dar giyiyor. Sırf bu yüzden cidden sevdiğin adamdan ayrilir miydin ben ayrılmam
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırı şişkin olunca bolluk olabiliyordur. Ayrılmak filan özel hayatın sonuçta ama ileride mutsuz seks hayatın olunca ne yapacaksın
Soran+1 yılBencil biri olmadığı için bir şekilde beni mutlu edicektir diye düşünüyorum. Hayatindaki insani merak ediyorum seni cinsel yönden tatmin eden biri mi?
Cevap sahibi+1 yılEden de oldu edemeyen de diyeyim. Sen de yaşarsan anlarsın ne demek istediğimi.
Idare eder korkma yeter sana bir yemeye başla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkötüymüş ya zevk alabiliyor musun onunla
041 Yorumla
Soran+1 yılDenemedim ki
Cevap sahibi+1 yılanal mı yapıyorsunuz
Soran+1 yılSadece sevişme elleşme
Cevap sahibi+1 yılne kadar kötü olsa da anal deneyebilirsin onunla cana acıtmaz zevk verir de
Soran+1 yılO zaman kendimi bozulmuş hissederim. Zaten bunları yaptığımızda bile pişmanlık yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılne alakası var ki sevişmenin ne farkı var ondan ki aynı şey hepsi
Soran+1 yılHayır ama bikini bolgemi ellemedi bile. Aynı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca her sey kıyafetlerimi hiç çıkarmadım
Cevap sahibi+1 yılneden ki canım böyle kısıtlıyorsunuz kendinizi düzgün yaşayın şunu 😊
Soran+1 yılDini vicdanlar işte 😀
Cevap sahibi+1 yılhaha o kadardan sonra vicdan mı kalıyor canısı. kaç yaşlarınız bakiyim
Soran+1 yıl23..
Cevap sahibi+1 yılayy kocaman kız olmuşsun işte canısı rahat olmalısın artık çoktan sevişme aşamasını bitirmen gerekirdi :)
Soran+1 yılNasil bir bitirmeden bahsediyoruz:)
Cevap sahibi+1 yıloral ile kendini orgazm deryalarında yüzdürmelerden mesela :) 18 yaşında kızlar artık sevişmeyi geçtim ilişkiye girmeye başlıyorlar düşün
Soran+1 yılOlmaz ya vicdanm el vermiyor
Cevap sahibi+1 yılneden düşüncen saçma değil mi sen ona oral yaparken yakınlaşma olmuyor mu canısı
Soran+1 yılOral yapmadim ki
Cevap sahibi+1 yılneden ki onu niye yamadınız
Soran+1 yılEn fazla elle oldu iste. Dediğim gibi vicdani muhasebeler yüzünden kisitlamalarimiz. Yoksa kimse tutamazdi bizi 😂
Cevap sahibi+1 yılya hu kaç yaşında yetişikinlersiniz ağzına alınca günah da eline alınca günah olmuyor mu güldürme beni manyak ya :D
Soran+1 yılHahaIkisi de günah ama biri bir tık daha ileri sonuçta. Ve beni o pozisyonda gorsun istemiyorum elle yapinca en azindan yüz yüze bakıyoruz 😂😂
Soran+1 yılSende ne var ne yok özel hayatında?
Cevap sahibi+1 yılgünah günahdır sonuçta düzgün yaşayın şunu madem yapıyorsunuz hem yüzeysel kalınca sen zevk alamazsın oral çok önemli ilişkide belirteyim. Benim mi ilişkiye giriyoruz işte sizin iki tık üstü mü oluyor o artık :D
Soran+1 yılTüy durumun nasıl? Benim hassas olduğum bir konu. Erkek arkadaşın buna dikkat ediyor mu?
Cevap sahibi+1 yılvücudum tüysüz genelde bacaklarımda hafiften var onları da alıyorum birlikte olmadan önce temizliğimi yapıyorum zaten o da aynı şekilde temiz seviyor da kendisi pek uymuyor işte sadece benden bekler beyefendi :)
Soran+1 yılHahah hepsi aynı :)
Cevap sahibi+1 yılBencil yaratıklar işte onlar :D Senin hormonal dengen nasıl tüylenme problemin fazla mı görülüyor yoksa
Soran+1 yılBence fazla. ama hallediyorum
Cevap sahibi+1 yılVulva bölgen nasıl laser düşünüyor musun. Ben bir iki sene içinde planlıyorum aşırı bir kıllanma olmadığı için doğal halini bozmak istemiyorum.
Soran+1 yılEvet kesinlikle lazer düşünüyorum görüşmeye gittim başlayacağım hemen. eger beyaz tenli ve koyu tüylü isen basari orani en yüksekmis
Cevap sahibi+1 yılben kumrala yakınım işte beyaz tenlere sonucu iyi oluyor zaten kıl beyaz tende hiç güzel de görülmüyor geciktirilmeden yapılması lazım. bende de iyi durmuyor ama çok kötü de bir görüntü olmuyor şimdilik ileride kıl kökleri sertleşir koyulaşırsa mecbur yapacağım.
Soran+1 yılŞimdi sert değilse ilerde de sertlesmez. Doğum emzirme vs ostrojeni arttiran faktörler
Cevap sahibi+1 yılAğda veya bantlar ne kadar alsa da kökler uyarılıyor bir şekilde rutin peryot üzerine çıkıldı mı köklerin de yapısı değişebiliyor. Hormonal denge doğumla ve dk haplarıyla bozuluyor o zaman kaçınılmaz zaten.
Soran+1 yılAynen kıl köklerini besleyen glikoz içerdiğini duymuştum ağdanin
Cevap sahibi+1 yılproblemi yaşayınca nasıl da araştırma yapabiliyor insan ya da sağlık filan mı okuyorsun :)
Soran+1 yılGenel kültürüm fena değil diyelim :)
Cevap sahibi+1 yılhaaha kpss çalışmaktan olabilir mi bu kültür canısı :) ya sorunu beğeniyorum beni görebiliyor musun o şekilde
Soran+1 yılBeğenenleri görebiliyorum evet :)
Cevap sahibi+1 yıltamam beğendim o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılbildirimle profilim gözüküyor mu
Soran+1 yılIstek attım
+1 yılBebekken benim 10 cmdi one ya 😂
00 Yorumla
+1 yılBamya :))
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artik😯
+1 yılBamya onun adı 😄
10 Yorumla
+1 yılHaha yok işlevi önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılKullanmayı bilene iş görür
00 Yorumla
+1 yılYok denecek kadar az
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnce mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılGenişliği 3.5cm gibi
- +1 yıl
hem ince hem kısa kötü bence.
İnikken 10 normal
05 Yorumla
Soran+1 yılPantalondan cok siskin duruyor ama
Soran+1 yılOnunki sisikken 10
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanmadın mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSokarsin denersin
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmazzz
- +1 yıl
O zaman salakca sorular sormayın
Yani biraz kısa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaşırı kısa
00 Yorumla
+1 yılsana 5 cm de yeter
00 Yorumla
+1 yılkısaa cokk
00 YorumlaEvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
+1 yılKısa ama yeterli
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 cm bamyadır
00 Yorumla
+1 yılBamya😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgöster ablaya pipiyi
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi