Erkek arkadasimla surtunerek sevismistik. Ama ben kuruntu yapiyorum sanirim. Penisin basi bile girse ya da baski olsa hissederdim degil mi? Simdi surekli kafamda kurup duruyorum. Kan felan gelmedi gormedim. Icime azicik da olsa girdigini de o an hissetmedim aci da duymadim ama supheleniyorum. O an agliyordum erkek arkadasim birden yataga atmisti cok kotu bir olay ...
Cevabın nedir?
+1 yılyani gireni nasıl hissetmeyeceksin edersin de arkadaş madem istemiyorsun böyle yapacak adamla niye tek kalıyorsun
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsürtünerekk çine nasıl gircek :)
118 Yorumla
Soran+1 yılGiremez degil mi surtunerek ben yuzustu yatiyodum alttaydim arka tarafim ona donuktu o da ustumdeydi arkadan one dogru surttu
- +1 yıl
bişey olmaz korkma
Soran+1 yılCok sagolun ben hisse5medim de girdi mi acaba diye kuruntu yapiyorum sanirim
- +1 yıl
yok girmez canım sende korkma yaş kaç :)
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
korkma bişey olmaz ünidemnisin
Soran+1 yılHazirlaniyorum
- +1 yıl
iyi hazırlan nerelisin
Soran+1 yılIzmir. Hazirlanamiyorum hedefim yuksek surekli bir sey oldu mu acaba diye korkuyorum
- +1 yıl
lütfen korkma bişey yok izmirdesin süper en sevdiğim yer içine boşalması lazım hamile olman için canım
Soran+1 yılBen hamile oldugum icin korkmuyorum kii kizligim gitti mi diye korkuyorum siyahimsi bir sivi gelmisti de
- +1 yıl
hım içine girdiğini hisettinmi canım
Soran+1 yılHayir girse tepki verirdim herhalde
- +1 yıl
ozaman dert etme bişey olmaz isimn ne bu arada o kadar konuştuk
Soran+1 yılBozulmamistir degil mi ? Ismim Ezgi
- +1 yıl
bozulmaz sana garanti ezgicim gül bakim :))
Soran+1 yıl:) tesekkurler
- +1 yıl
ha şöyle izmirin neresi İzmir aşığıyım ben :)))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Nasıl erkek arkadaşım birden yatağa atmıştın ağlıyordum, tecavüze mi uğradın?
124 Yorumla
Soran+1 yılSayilir tam oyle demesek de zorla oldu. Kacmaya calistim geri yakaladi felan
- +1 yıl
Ya kaç yaşındasınız siz? Git savcılığa suç duyurusunda bulun. Birde hala erkek arkadaşım diyorsun ondan bahsederken. Böyle birşey yapan birine erkek arkadaşım demek kadınlık gururunu incitmiyor mu?
Yahu kızın kapısının önünde yattım diye hakkımda suç duyurusunda bulundular benim rahatsız ediyor diye. Ben romantik erkek mahkemelerde sürüneyim, bir tane denyoda tecavüze yeltensin sonra hala erkek arkadaşım densin ona!
Soran+1 yılHayir erkek arkadasim degil tabii ki eski bir o... cocugu yani bir anda oyle yazdim her gunum ziyan oldu. Sizce hissedilir miydi azicik da girse kan felan gormedim aci da hissetmedim agliyordum
Soran+1 yılEvine gitmistim suc bendeydi zaten ama kac kere gitmistim normal duruyorduk. Bana makarna felan yapiyordu seviyordu felan gozumu boyamak icinmis
Soran+1 yılEski sevgilimdi. Sikayet edemem ailem ogrenir...
- +1 yıl
Ahhh kızım ahhhh. Ne ararsınız öyle insanların yanında. Bak hoşlandığım bir kız vardı telefonunu açmadı, seninle görüşmek istiyorum falan da demedi bir anda öyle telefonunu kapattı 1 hafta. Görmek istedim tam adresini de bilmiyordum mahallesinde biraz dolandım hakkımda suç duyurusunda bulundular.
Şu an bir sevgilin var mı?
Soran+1 yılYok. Zaten hepsi beni yataga atmaya calisiyor. Sinava hazirlaniyorum bir de istemem sevgili hedefim yuksek
Soran+1 yılIstanbul
Soran+1 yıl:) buradan olacak isler degil
Soran+1 yılBence siz biraz sosyallesin
- +1 yıl
Ben pek sosyalleşemiyorum. Her insanın kişiliği farklıdır. Konuyu bu tarz yerlere çekmeye gerek yok. Yeteneğim yok işte ben de böyleyim. İster beğenin ister beğenmeyin. Sosyal olup, masum rolünü yapan erkeklere kanınca neler olduğunu gördüğün halde yine benim gibilerini beğenmiyorsun.
Hem üzülüyorum size, hem de kızıyorum beni sevmediğiniz için. Sevseniz hem siz ülüzmüyeceksiniz, hem ben...
Bu sana zorla sürten kişiyle nerede tanıştın, kaç yaşındaydın, kaç yaşındaydı?
Soran+1 yılDershanede . Ben 18 o 19 yasindaydi
Soran+1 yıl18
Soran+1 yılDaha beni gormediniz bile
Yardım hakeme sorcaksın öyle bir durumda top çizgiyi geçti mi geçmedi mi ? ŞAKA bir yana sizin gibi kızları neredn buluyorlar ? ve kandırıp yatağa kadar penislerinin dibine kadar getiryorlar ? anlatsana ?
30 Yorumlahissedilmeyecek birşey değilki :))
111 Yorumla
Soran+1 yılAzicik bile girse tepki verirdim degil mi tatlim ? :(
Soran+1 yılOldu canim hayatim zindan oldu :( kan felan da gormedim bozulmamistir herhalde
Soran+1 yılOyle olsa kan felan gorurdum degil mi canim
Soran+1 yılAma bu sekilde bir surtunmeden bozulmaz degil mi
Soran+1 yılBasi girmis olsa ?
hhahaha bizde ilk başta sadeece başını sokmuştuk sonra ne olduysa komple içerde buldum kendimi
05 Yorumla
Soran+1 yılYani basi girse devami gelirdi oyle mi ?
Soran+1 yılBen tecrubeliyim felan diyodu kendini tutmus olabilir mi
Soran+1 yılO kiz aci felan hissetti mi peki inledi mi
+1 yılevet hisseedersin kesinlikle
126 Yorumla
Soran+1 yılAzicik da girse hissederdim degil mi cok sagolun
- +1 yıl
evet ya tabi penis bamya gibi degilse :D
Soran+1 yılYani bana gore kucuk degildi 18 cm diyordu ne kadar dogru bilmiyorum tabii
- +1 yıl
kalınlık bakımından dedim zaten boıya bakarsan türkiye ortalaması 11 cm maşallah bizim ks deki herkesinki bir benimki hariç 20 den aşagı düşmüyor bu arada merak etme sen girmemiştir ya
Soran+1 yılBilmiyorum belki de yalandir. Bana gore kisa degildi ama cok uzun da degildi. Zaten ben yuzustu yatmistim o arkamdaydi arkadan one dogru surtundu o yuzden korkuyorum
- +1 yıl
yalan ya kim kaybetmiş cm leri o da bulcak :D peki hissettin mi sen bişeyler böle diosun bu arada özel konuşsak böyle ulu orta olmuyor
Soran+1 yılNe gibi seyler ?
- +1 yıl
ya mesaj yazar mısın
- +1 yıl
yani içine girdigini hissettin mi onu diorum niyetin yok herhalde yazmaya
Soran+1 yılIcime girse acimaz miydi ? Aci felan hissetmedim o an sadece neden bu cocuk beni kullaniyor sevmiyor mu diye agladim o surtmeye devam etti oç
- +1 yıl
yani birlikte degil misin bide içine girse hepsini sokar o his güzeldir devamı gelsin ister insan
Soran+1 yılTecrubeliymis kendisi o yuzden iradeli. Bilmiyorum :( ona bakarsak surtme hisssi de guzel onunde vajina varsa niye sokmasin ki
- +1 yıl
hayır ona bakarsan bende her türlü sünü yaşadım kız arkadaşımla ama kızlıgına karışmadım 5-6 ay boyunca hep yanımdaydı
Soran+1 yılSeviyor muydun peki ? Yani girse hissederdim ve devamini getirirdi oyle mi ?
- +1 yıl
seviyor muydum bilmiyorum o zaman sevmiyordum ama evet devamı gelirdi mutlaka
Soran+1 yılBelki de basima kalmasin diye patlatmadi...
- +1 yıl
bak sorunca kendine soruları çıkıyor ne güzel cevapları işte
Soran+1 yılAma anneme soyleyemeyecegimi felan bilirdi o zaman da yine istedigini yapmaz miydi
- +1 yıl
hayır yapamaz götü yemez afedersin kolay mı öyle kızlıgı almak
Soran+1 yılBilmem bu kadar pic olan biri onu da yapar diye dusundum...
- +1 yıl
yemez aga yemez zor dedigim gibi sonra başına bela alcak mal elinde kalcak falan olmaz yani herkes göze alamaz kızlık bozanlarda muhtemelen kendilerine hakim olamadıkları için bozmuşllardır ve zengin züppeleridir çogu
Soran+1 yılBu serefsiz de zengindi ama yapamaz herhalde piç
- +1 yıl
ya senin bayagı bir acın var galiba yazmican mı bana özelen ya derin konuşalım daha
Soran+1 yılVar maalesef ozelden konusmayi sevmiyorum zor oluyor
- +1 yıl
neden zor oluyor ya bildigin kişiler gibi degilim merak etme
Soran+1 yılBiliyorum ondan degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılacikcasi anlayamadim ben bu durumu
sürtünerek sevistik diyorsun sonrada yataga atti vs
celiskili baya06 Yorumla
Soran+1 yılYataga atip surtunemez mi
Cevap sahibi+1 yılolur tabi ama kafam karisti, kendi isteginle oldu sandim
ama sonuna dogru zoraki birsey oldugunu anladim
Soran+1 yılHissederdim tepki verirdim dimi canim :(
Cevap sahibi+1 yılisteginle olmadigi icin yüksek ihtimalle cokda nazik davranmamistir
ucu girse o anda tabiki hissederdin, ama öyle birsey hissetmediysen ucu bile girmemistir
ayrica hic konustunmu bunu sevgilinle? cok kötü bir durum acikcasi, sen istemedigin halde öyle birsey yapmak istemesi
Soran+1 yılAyrildik cok kotu bir sekilde
Cevap sahibi+1 yılhayirlisi olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHissederdin korkma
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol tatlim yorumun icin
senin bekaret gitmiş :/
00 Yorumla
+1 yılerkek yatak ! ne işin vardı orda
06 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum zorladi beni bende de hata var tabii cok pismanim
- +1 yıl
Hissedersin tabi böbrekler e değer
Soran+1 yılHepsi girmese de tepki verirdim herhalde degil mi ?:(
- +1 yıl
Hissedersin sonuçdaa bir sey var arada bakmadinmi sen ne yapiyordun ? Sen niye gittin onunla eve
Soran+1 yılBen yuzustu yattim altta o ustumdeydi ve ne yapt felan goremedim zaten agliyodum. Guvendim eskiden de gitmistim ama boyle yapmiyodu
- +1 yıl
Istersen suç duyurusunda buluna bilirsin .
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaşadın sen?
129 Yorumla
Soran+1 yılSevgim kullanildi ben de kullanildim. Bende de hata vardi. Duygularima yenik dustum. Hayatimda asla yapmam dedigim seyi yaptim. Masumlugumu kaybettim. Biliyorum normal sartlar altinda bakire degilim ama vicdanim rahat birakmiyor. Cok sevdim cok guvendim. Yataga atilarak zorla sevismeye calisan bir sevgilim oldu agladigimi gordugu halde tavada balik kizartir gibi on arka surtundu. HARAM OLSUN ONA. Yasadiklarim tam bir travma
Cevap sahibi+1 yılne kadarlık bir ilişkiydi?
Soran+1 yıl3 ay ben onun gozunu kasini o kalbini severken o beni yataga atmak icinkullanmis sadece. Artik secismek istemiyorum dedim kizkardeslerinin basina gelse ne hissederdin dedim*git onlar benim her seyim diyerek ayrildi
Cevap sahibi+1 yılgerçekten şerefsizin tekiymiş. nerde yapmaya kalktı bunu sana
Soran+1 yılEvinde ama guya cok seviyordu. Daha cok olayi varmis meger... Sevdigim insan bu muymus diye kaldim gercek yuzunu gorunce... Beni arkadaslarina herkese o... demis benden icin halbuki tek sevdigim oydu ve sadece onun icin evindeydim. Yazik onun icin her seye
Cevap sahibi+1 yılkeşke tam olarak güvenmeden gitmeseydin evine hemen. en azından ucuz kurtulmuşsun yinede bırakmayadabilirdi? boşaldı mı yoksa sen öyle dedin diye mi bıraktı
Soran+1 yılBosaldi isini gordu yuzume bile bakmadi beni eve yolladi
Cevap sahibi+1 yılne hissettin o an?
Soran+1 yılEve gittim agladim annemin babamin yuzune bakamadim odama cekildim upuzun bir ayrilik mesaji yazdim sezen aksunun-kucugum sarkisini dinledim sabaha kadar uyumadim. Kullanilmak en acisiydi. Yaptigim fedakarliklarin onun icin onemi olmadigini anladim. Kokusunda sarhos oldugum insanin aslinda hic bana ait olmamis oldugunu farkettim. Bana kufurler etti ve gonderdi
Cevap sahibi+1 yılseni bozmadığı için şanslısın aslında ama o sana bunu yaptı ve şimdi hiç bişey olmamış gibi devam ediyor sense hala daha onun pişmanlığındasın..
Soran+1 yılEvetşu ansevgilisi var yeni. Ben de kizligima bir sey oldu mu diye dusunuyorum pismanlik duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılsoksa anlardın canın yanardı hadi zevkle farkına varmasan bile kan gelirdi merak etme. ama ucuz yırtmışsın
Soran+1 yılBi keresinde kana benzer bir sivi geldi ama siyahimsiydi. Haklisiniz daha kotusu olabilirdi
Cevap sahibi+1 yılo gün mü geldi o sıvı daha sonra mı?
Soran+1 yılO gun o anda koltukta gordum
Cevap sahibi+1 yılzorlanmadan dolayı yırtılmamştır belki ama zedelenmiş olabilir
Soran+1 yılYirtildigini sanmiyorum ama insallah bir sey olmamistir hicbir sey hissetmedim cunku
Cevap sahibi+1 yılyok zaten dediğim gibi yırtılsa anlardın ama zedelenmiştir o kanda ondandır merak etme bişey olmaz. nereye boşaldı bu arada?
Soran+1 yılZedelenmistir en fazla degil mi ? Kendini geri cekti tuvalete gitmisti
Cevap sahibi+1 yılevet o kanda ondan gelmiştir. merak ettim o duruma nasıl geldiniz?
Soran+1 yılYirtilmamistir ama dimi ? Ben cok seviyodum zorluyodu beni biz evlenicez kocani elinde tut psikolojik baski yapiyodu surekli bende seviyodum. Ama sonra sadece beni kullandigini anladim kiz kardeslerinin basina gelse anlardin diyince terketti
Cevap sahibi+1 yılyok yırtılmamıştır merak etme. iyi yerden girmişsin sende:) kaç yaşındasınız?
Soran+1 yılKiz kardeslerinin basina gelse anlardin diyince onlar benim her seyim sen nasil oyle dersin*git dedi...ben 17ydim yazin o 19 ama kasimda 18e girdim simdi
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum kız kardeşlerinin başına gelmesini istemeidği şeyi sana yapıyor bide.. bundan sonra daha dikkatli olmalısın
Soran+1 yılBana resmen o... dedi.zaten aklim basima geldi. Bir sey olmamistir degil mi o koyu sividan dolayi cok kprkuyorum
Cevap sahibi+1 yılşimdi ben sana burada ne kadar olmamıştır desemde senin kafandaki soru işaretleri tam olarak geçmicek. bence en doğruru bir jinekoloğa görünmelisin o sana kesin cvbı verir hem. birde ilk yakınlaşmanmıydı? daha öncesinde de birşeyler yaşamışmıydın?
Soran+1 yılKalcamdan surtuyodu ama ilk bu olay olduginda vajinama dogru surtmustu
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum oral falan yok muydu oda mı yetmedi yoksa ona
Soran+1 yılHayir oral olmadi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem