Sevgilimle buluştuğumuz zaman 5 saat yüzeysel sevişiyoruz bu normal mi?
Not: Cinsel ilişkiye girmiyoruz bakireyim.
Not: Cinsel ilişkiye girmiyoruz bakireyim.
Şu yaptığınız "sürtünme yolu ile " , "yüzeysel sevişme" , "sevişiyoruz ama ileri gitmiyoruz" gibi saçma sapan şeylere sevişme demeyin lütfen...
Adamı cinsellikten soğutursunuz. Cinsel ilişkiye girilmeden sevişme falan olmaz. Eğer seksin ahlaksızlık olduğunu düşünüyorsanız ki (BENCE DEĞİL), erkek eli bile tutmayacaksınız.
2 yüzlüler sizi...
Cinsel ilişkiye girmek seks yapmak olur. Sevişmek başka seks başka. Ben kizligimin evlenmeden önce gitmesini istemiyorum sanane. Evlilik düşünüyoruz ama belki ilerde ayrılmak zorunda kalicaz.
Evet çünkü benimle evlenecek olan adam zarım var mi yok mu buna bakacak. Hem o evlenmeden once yediği haltlar ne olacak. Zaten evleneceğim insanla yaşıyorum bunları.
Bence hiç dürüstçe değil.
1. Etrafta onca modern erkek varken, ona bakan adamla evlenmek neden ?
2. Adam madem birç çok halt etmiş olacak, sen neden ben de istediğimi yaşadım, beni böyle kabul etmiyorsun diyemiyorsun adama? ( tabi adamsa o )
Bu tip bir evlilik tamamen sahtekarlık ve karşılıklı birbirini kandırma üzerine kurulu bir oyun olabilir ancak.
Tabiiki normal değil, 5 saat yüzeysel sevişmeden sonra sevgilinin uğrayabileceği bakire olmayan bir kız arkadaşı vardır umarım yoksa yolda ateş alıp patlayabilir.
ben de sevgşlimle en başlarda öyleydim ama sonra onun açısından baktım ve empati kurdum kıyamadım azıcık senin de ona ellemen boşaltman gerekiyor 5 saat gerçekten onun için bir yerden sonra acı verici olabilir
ya canım çocuğa yazık bari ekstra şeyler yapta çocuk rahatlasın biraz öyle 5 saat eziyettir çocuğa...
Oralla ya da mast. boşalıyor.
iyi bari canım ya çocuğa eziyet ettirmiyorsun da 5 saat de kaç kere boşaltıyorsun ki seni zaten sormuyorum sen sayamıyorsundur zaten...
Cevap
20Cevap
İnsan sevdiği ile sabahlara kadar sevişmek ister de yüzeysel olunca o kadar uzun süre demirden olsa aşınır. Nasıl dayanıyorsunuz ilginç. Bunun yerine 1 saat oral çok daha keyif verecekken kendinize eziyet ediyorsunuz.
Birbirimize oral da yapıyoruz tabiki. Bu süre içerisinde 2 kere boşalıyor.
Abi kuyumu bununki her saat başı boşalsın.
Bi an eski sevgilimi hatırladım sahilde buluşurduk sabah 10 akşam 4-5 e kadar sevişirdik evede dudaklarımız mos mor dönerdik doğal birşey ama bir süre sonra sevişmekten sıkılıyorsun benden söylemesi
Sen şimdi ben bakireyim diyebiliyor musun gerçekten :) birde buna inanıyorsun öyle mi :D
O beni ilgilendirir sanane? Senin alakadar etmeyen şeylere burnunu sokma sen.
Hayır ben bakire olmayan bir insanla evlenirim ama senin gibi ruhu ucuz olmasın yeter.Ok ben karışmıyorum
Ben zaten bunu evleneceğim insanla yaşıyorum şapşalak. Haftaya sözüm var.
Zaten söz olunca boşanma davası olmadan ayrılınmıyor biliyor musun şapşalak.Safsınız saf kullanılıyorsunuz.Obje olmuşsun sen
Obje olmuşsam da bu beni ilgilendirir. Karşılıklı zevk alıyoruz sonuçta. Hadi yaylan.
Bak beni saldırmak için tahrik ediyorsun üstelik yaylanma gibi her yere çekilebilecek kelimelerde kullanıyorsun.Ama neyse sen sana yakışan cevabı aldın zaten.
valla normal diyemeyecem 5 saat içine girmeden ne yapıyorsunuz merak ettim kovalamaca mı oynuyorsunuz
Oral yapıyoruz birbirimize.
5 saat boyunca oral yapmıyoruz herhalde.
5 saat çok fazla adamın kasıkları ağrır be ıkı dk da derinlere ının
2 kere boşaliyor bu süre içerisinde.
Zevkler renkler tartisilmazmiş :D
aynen kasiklari patlar agridan/ tecrübe farki / bravo
arada boşalmalar yasiyorsunuz sanirim. o zaman normal tabiki/
Sevişme bir zaman sonra yetmeyecek. bence uzak durun. normal değil. bakireliğin'de elden giderse korkusu olmalı.
olur ergenlikte bizde tum gece sevisip yalasiyoduk kedi gibi
Ne ergenligi ya biz ergen değiliz ki. 22-25 yaslarindayiz.
ergenlinizde bisey yasiyamamissiniz demekk ki
Her buluşmada 5 saat sevişiyorsun normal ya da değil sonuçta sevişiyorsun
Sana ayıracak 5 saati olduğundan dolayı olabilirmi?
cocuğa acıdım 5 satt kasıa kasıla bir hal oluyordur :D
ben o çocuğun yerinde olsam 5 saati yüzeysel her ne oluyosa ona bakmam. döşerdim.. bakireliği görmez gözüm...
çokta değil haa mola veriyorsanız o başka ama adam 5 saatte patlar yani
Cinsel ilişkiyede gir bari :)
Normal niye anormal olsunki.
bence hiç normal degil :)
5 saat boyunca neler yapıyorsunuz ya
kız oğlanı parmaklıyor :D
yok değil akıl sağlığınız yerinde değil..
aynen onun hayaları agırmıyormu ?
2 kere boşaltiyorum.
sevişirken nasıl boşaltıyorsun
Mast. ya da oralla.
oral yapabiliyorsun ? zevk suyu mıdenı bulandırmıyormu benım sevgılılerm yapamıyor..
Dilimi degdirmiyorum başına tadını almamak için.
illaki agzına damlar yani. sonuçta başında aşagıya dogru süzülür zevk suyu
ölürsünüz la yavaş yavaş
normal tabii...
Gayet normal devamm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar