Kızlık zarı bekaret nişanlım?

Nişanlımla ilişki yaşadım. O zaman aramız çok iyiydi düğün alışverişleri her şey yapılmıştı. Sadece temas vardı aramızda fakat cinsel birleşme yoktu. O benim haberim olmadan aniden yüklenince geri çekilsem dahi birkaç damla kan geldi ve sanırım kızlık zarım yok. O zaman beni rahatlatmak için zedelenmedir sesi ama ikimiz de biliyorduk içten içe olmadığını. Fakat biz kavga ettiğimiz zaman öyle bir ediyoruz ki bu çok uçlara gidebiliyor. Nişanlım çok zor biri çok seviyorum ama öyle. Daha önce birkaç kez tartıştığımızda yüzükleri atacak kıvama gelmiştim. Fakat şimdi aramızda geçen bu cinsel olay yüzünden benimle evlensin istemiyorum. Yani sırf bunun için kendisini buna mecbur hissetsin istemiyorum. Çünkü mecburi başlayan bir şey er ya da geç biter bu yüzden ona kızlık zarımın yırtılmadığını zedelendiğini söylemek istiyorum böylelikle hem bana daha dürüst gelir ayrılma ya da evlenme konusunda, hem de bir gün bitecekse bile ben bunu bozdum gibi iğrenç muhabbetlere konu olmuş olmam? Ben ne yapayım sizce böyle söylemeyeyim mi? Lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yapın kimseye ahlak bekçiliği yapmak zorunda değilsiniz içinde olduğum durum zaten yeterince kötü rica ediyorum kendinize saklayın?
Kızlık zarı bekaret nişanlım?