Onun icin tekrar soru olarak paylasacagim. Çünkü herkesin denemesini istiyorum bu cok eglencei 😁
En sevdiğiniz pozisyon ney 🤓?
Onun icin tekrar soru olarak paylasacagim. Çünkü herkesin denemesini istiyorum bu cok eglencei 😁
Birisinin önünde sevişmek veya teşhir sanırsam :) Senin var mı?
Çüş 🤣
Hahaha çok mu abest geldi sana :D
Yani ☺️
Bana da ilk başta böyle geliyordu ama adım atınca farklı hisler olabiliyor :) Senin var mı peki gizlı fantazin :)
Sağoll 😍
Ney icin
mutfak tezgahında bacağın birini tezgaha koyup alttan yalamak.
Cevap
18Cevap
Doggy dan başkası olmaz illaki doggy ve sert çakmak
ters cowgirl
Hayirrr degillll ama bugunlu daha fazla soru soramiyormusum 🙁
Kahrolasıcı şey güncelleme de yapamiyorum!!!
Günlük soru hakkımı tükettiğim icin surada anlatmaya çalışacağım.. resimsiz biraz zor olacak ama deneyelim.
Şimdi erkek sırtını duvara yaslıyor. Bacaklarini ayırıyor. Kadın erkeğe sırtı dönük şekilde o aralıkta dizlerinin uzerinde duruyor. Bacaklarini erkegin bacaklarinin altindan geciriyor ki ordan destek alip rahatca ziplaya bilsin. Öylece daha az yoruluyor kadin ve daha uzun sürdüre biliyor. Anlata bildimmi?
Evet seninkine benziyor :) ama seninki biraz daha zor. Bence oburunu deneyin
Internette gordugum pozisyonlardan tek farki aslinda kadinin bacaklarinin asagida olmasi. Erkegin agirligiylada o sekilde destek ala bilmekte.. anlata bildimmi? Cok zor anlatmak ya haha
Sen rahat diyorsun tabi yayiliyorsun orda.. ustundeki kadina sor bakim cok mu kolay diye 😂 ki sorsan zaten wvet der
Orda oturup manzarayi izlemeyedigim icin yorum yapamiyorum 😂
tost denedin mi hiç 😊
hahaaha o ney? 3 kisiyle mi?
2 kişiyle oluyor evet ama 😊
Hahaha yok almiyim ondan 😁
yaşama imkanın varsa kaçırma bence 😊 çok farklı duygu
Nasil oluyor 😂?
Nasıl tarif edecem ya sen de 😂
Şöyle düşün bundan önce farklı kişilerle ilişkiye girdin mi
Yok. Yani girmemde. İliski yasiyoruz da cok acik degiliz cinsellige aslında. Baskasiylada yasamam diye umuyorum tek o olsun ❤️😊 ama yinede sen anlat cok merak ediyorum 😂.. bide iki erkegi nasil ikna ediyorsun boyle biseye? Gay hissetmiyorlar mi ozaman? Gururlari incilmiyormu sonucta erkek erkeklede olmus oluyor
Sevgilinle sevişme aşamasında mısın yani 😊 Anal deniyor musunuz işte.
Merak istek doğurur farklı kişiler diyeyim sevgililik durumu yok ı problem olmuyor işte öyle değil 😊
Yok onun meragi varda ben asla istemiyorum. Hem cok acir hemde ileri dönük sorun yasarim siye korkuyorum.. bir iki sefer kucuk parmagiyla denedi ama oda hic hosuma gitmedi hic benlik degil 😖
Erkekler istiyor bunu zaten parmakla test ederler önce hatta, anala alışırsan tost çok farklı oluyor uyarmaları özellikle kendinden geçebiliyorsun 😊
Yau benim anlamadigim...
Sonucta bagirsak bu degilmi
Nekadar temizlensen temizlen bok yoluna girmekten nasil igrenmiyorlar? Veya sen nasil rahat olabiliyorsun o esnada? Analtenizleyici aletler var biliyorum
Ondan mi kullaniyorsun?
Evet tabi bazen temizlik bazen de gerekli önlemlerle olunuyor. Her zaman kötü bişey olmuyor sanıldığı gibi değil öyle
en sonunda da kendini zevke odaklandırıyorsun karşılığını alıyorsun kesinlike 😊
Kucakta ziplatmak gogusleri emerek avuclayarak
Kucak ve dogy de sanki gelip yapıcan ya :)
Sen kimsin yav
Bacak omuza ve gollll :D
doggy cowgirl 69 kucak
kadının domalması
Misyoner 🙈
Gol pozisyonu
Bilemedim hangisi 🤨 nasil oluyor
DoggyStyLe
misyoner göz göze
doggy
Misyoner, doggy
Misyoner