Dizinde benim gibi aylarca banyo yapmayan bir eşiniz olsa ne yapardınız cunup cunup dolanıyor etrafta onunla aynı yatağı bile paylaşmak istemiyorum artık sizce gunah değil mi buu
Cevap vermek isteyen var mi
Cevap vermek isteyen var mi
kusura bakma da suç senin! sen neden bağrııp çağırmıyorsun
yerinde olsam gece uyurken soğuk suyu kafasından aşağıya dökerdim..bu kadar kendini pasifleştirme
nasıl duruyor öyle.bide cünüp mü..nasıl müslüman o..gerçi müslüman olsa öyle dolaşmaz ya neyse! ben her sabah suyun altına girmezsem kendimi iyi hissetmiyorum...temizlik imandan gelir boşuna dememişler..
böööööööööööööööö aylarca nedir abi yaaaaaaaaaaaa... atsın kendisini .. kendim rahatsız olurum o kokudan .. adma belliki zevk alıyo
aslında soruya da pek inanamadım hala .. siliniyomu ıslak mendille napıyo .. aylarca diyon yaw bir yılda kac ay varki ... 2 ayda bir olsa senede 6 defa dus alıyo :D
Neden yalan borcum mu var gecenin bu saatinde eğlence aramıyorum derdimi yazdım
ne bileyim ya tanıyomuyum ben seni .. her 2 turlusune de cevap verdim .. bende emin olamadıgımı soyledim sadece ... oyle birisi varsa da komik geldi kusura bakma inanamadıgım icin sadece .. hakaret degil amacım
Est böyle bir konunun dalgası olmaz zaten ne psikilojideyim onuda allah biliyor
umarım cozersiniz .. cok tuhaf bir durum ama sen direk deme .. cevreden etkilendir onu bir sekilde dolaylı yoldan ... nasıl olcaksa artık olmadı sen tesvişk et banyoda istiyorum falan filan manayla yıkanmıs da olur ...
günah tabiki. ama bence bir yolunu bulabilirsin. mesela duş almazsan sevişmem gibi. veya beraber duş alalım gibi. veya bak bende almam görürsün gibi. çünkü gerçekten zordur pis bir adamla yaşamak
Adam koku almıyor ki tehdit edeyim
canım daha gençsin sanırım. yani bu adamla hayat geçmez. tabiki sen bilirsinde. imkanın varsa sevmiyorsan ayrılmayı düşün. önünde daha koca bir hayat var. hayatını mahvetme :/
Cevap
41Cevap
iğrenç ilk kez duydum boyle bişi aylarca ne demek ya 2 -3 gun yapmasa ınsan kokuyor senın kocan gayış gibi olmuşdur onu ındır bı kömurluge neyım kapat ınsanlıkdan uzak tutmak lazım kedi gibi sudanmı korkuyo nedır
Açık söyle...Çekinecek ne var...Teke gibi kokuyorsun git yıkan senden tiksiniyorum de...Cinsel ilişki sonrası yıkanıp gusül abdesti alınır...cenabet gezilmez...
canım hatunsan adamı ıkna edıcen. trıp atcan yatakları ayırcan vs. erkekler oyle bakımlı degıldır cogu zaman. bu saana kalmıs
bulmuş senin gibi köleyi niye bıraksın ki? sende kendini eşşek yapmışsın önünde maşallah! daha nolsun?
insan gibi soru sorduk verdiğin cevaba bak kölelikle ne alakası var bu işin eşşek sensizn haddini bil
cenabetini bir kenara bırak da aylarca banyo yapmamak nedir yahu? leş gibi kokuyordur. nerden buldun öyle kocayı?
kendisi bilmiyorsa günahı sen öğretemezsin zaten dokunduğu herşey adına bin günah işliyor şerefsizlik resmen
belediye ye şikayet edecen ya da dua edeceksin teneşir paklayacak :)
Onu evlenmeden önce düşünecektin arkadaşım ayrıca gece gece midemi bulandırdın söyleyeyim :(
eşiniz müslüman değil mi evlenmeden banyo yapmadığını bilmiyormuydunuz en azından kokar bir de askerdeyken bir anım olmuştu bir asker beni doğarken ebe ölürken de imam yıkar demişti komutanımız onu itfaiye ile yıkadı onu eşine de böylesi müstehak
valla eşim müslüman hemde eski ilim irfan sahiplerinden zaten askerden geldikten sonra değişmiş insan yan yana olmadımı ne bilsin yıkanıp yıkanmadığını
cenabet gezdiğinde bastığı toprak bile hesap soracak
tek kelimeyle iğrenç ve günah ve sağlıksız hayattan soğutma sebebi
Allah korusun titiz bir başak burcu kizi olarak pis insanlardan nefret ederim :/
Günah tabi de neden banyo olmuyo, sen bu pasaklıyı nerden buldun
rabbim yar ve yardımcınız olsun,kayınvalideniz baştao lmak üzere sözünün geçtiğine inandığınız büyüklerinizden yardım alablirsiniz...
Camışlar bile van gölüne giriyor yıkanıyor seniki ne tür bir mal bilemedim :S
allah sabır versin, çok kötü insan sürekli tertemiz çiçek gibi olmalı...
bırak cünüplüğü...kokarca bile o kadar pis kokmaz...
iğrenç yaaaaa
aylarca banyo yapmayan deyince cunupluktan ziyade kokusunu merak ettim nasıl durabiliyosun
hala evlimisin bu adamla..banyo yap dediğinde ne cevap veriyor...
Evet evliyim banyo yap dediğimde sürekli sinuzitim var diyor ya da kızıyor
Var 4 tane
Hayır sonradan öyle oldu ayrıca evlilik danışmanıni kabul etmez
güldüm şimdi ailesi ile konuşmuyorum
arkadaşlarıma neden anlatayım ki
yok artıkkkkk ben bir hafta duş almazsam çok rahatsız olurum sen aylarca diyorsun bu adam nasıl bir insan
cok buyuk gunah.birde oburtarafa cunup gitmek var.olum her an bizimle.allah korusun
aynen öyle kardeşim ama ne yapalım çok araştırdım ve ne olursa olsun helalin diyolar günahını o çeker diyolar şaşırdım kaldım
Gibeyim öyle evliliği be. Boşan gitsin abla. Köle olma o pis herife
ulan gece buz gibi suyla yıkarım onu bu ne lan aylarca banyo yapmıyormuş
ayrıl adamdan hıc yorulma . cop ev diye baskına gelırler eve hee :)
cünup cunup dolaşmak çok kötü günah bu adam hiçmi duş almaz banyo yapmaz hep kokmazmı bu
nereden buldunsen onu temizlenmedenseni yatağa almam de
valla umrunda bile olmaz herşeyi denedim ama nafile
Aylarca derken kafamı buluyosun, insan çürür be o eve girilmez bile
ciddi olamazsın ya temiz mi peki degildir de yaklaşılmaz ki yanına
günah - sevap ona kalmış da insan temiz olmalii ya bu kadarda olmaz
iğrenççç pis pis de kokar şimdi ooo kıllar olmuş kadayıf iğrençsin pampa yaaaa
kokmuyomu ya ıygh.Cunupluğu geçtim pislik be
Allah yardımcın olsun ne deyim kötü bir durum
çüş* nerden buldun bu adamı
Nasıl katlanıyosun sen böyle bir yaratığa:(
İnsan sahipsiz oldumu mecbur
Neden sahipsiz olasın,Çalışıyor musun bir yerde?
hayır
Evlenirken hiç mi belli etmedi durumunu.
yuh be kardeşim ya :( benzin döküp yakasım var.
cinsel bölge temizliği de mi yapmıyor
Tuvalet ihtiyaçlarını yıkıyor oda sadece büyüğünü
hayır etek traşı dersem anlarsın
Oda 4 ayda bir
ohaaa ayıymış o
Oda yetmezmiş gibi önüne gelen her kadın ile yatıyor hastalıkmi değil mi onuda bilmiyor
önüne gelen kadınla yatıyr mu nasıl izin veriyorsun buna, o kadınları nerden buluyor
Uckurugunun nöbetçisi değilim kendi gelip bana anlatıyor suratına tukurmekten başka birşey yapmıyorum
boktan bir evlilik
gel bu kezde banyoda yapalım der sokarım
aylarca mi kokar lan o ;)
Fantazilerini banyoya dogru kaydir bence
ben onu sokardım banyoya beraber banyo yapardık:)
acıdım sana.
aylarca yuh artık ya
evet günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar