Ailesina saygilimi sizce?
Nisanlim ve ben...sizce normalmi?
Ailesina saygilimi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer oral yaparsınız niye olmasın ki sevgiliyken olan şey nişanlıyken mi olmucak=) çocuk zaten ilişkiye girmeyi evlenince istiyor belli ama oral yapın ne olacak sende çocuğa azıcık yakınlaş=)
bu bile bana cok geldi :)
yaklasiyorum...baska nasil yaklasayim...
evlenince yandın o zaman=)
sende ona göğüslerini filan dokundur göster başka bi yerini gösterme kendini frenlemekte zorlanabilir=)
firenlemeyi güzel yapiyor :)
o dokunmayi ve göstertmeyi (gögüs) yaptik bile...
eee şimdi frene basıyo ileride gaza basacak onun hazırlıklarını yapıyo şu an=)
hımm o zaman oral üzerine farklı taktikler deneyin=)
hazirlikmi yapior...aboooww :)
kesinlikle=) nasıl tahmin ettiğin gibi bişey mi korktuğun kadar büyük mü=)) alış ona alış=) şu an fırtına öncesi sessizlik var=) şu an istemediğin şeyi yapmam demesinin sebebi evli olmadığınızdan evlenince sen istemesen de o yapar merak etme=)
ya tam bakamiyorum zaten...büyüklügü önemsiz benim icin...yani öyle tahmin ediyorum.
firtina önce sessizlik miiiiii...beni daha cok korkutma :)
istemesemde yaparsa bence hic iyi olmaz, korkumu yenemem, oda bana zaman vereceyini söyledi
büyüklüğüne takılmaman güzel önemli olan işlevi zaten. ewet ama bu fırtına sana zara vermeyebilir korkma. sonucunda ilişkilerde penisin tamamını sokmaz erkek ilk geceden hemen öyle zamanla alışırsın=) nişanlıyken onu tahrik edici şeyler yap sende zaten nişanlısınız=)
neler tahrik eder?
biz ayri seherlerdeyiz...neler yapa bilirim?
mesela küçük küçük frikikler ver ona. neye ilgisi olduğunu az buçuk öğrenmişsndir zaten örneğin göğüslere ise dar giyin üstten görünsün. dantelli filan sütyen tak.
daha teferruatlı yazarım ama
şimdi burdan yazmak sıkıntı olailir istersen mesaj at ordan yaziim eklemene gerek yok abazan değilimdir.
seni çok istiyo, aynı zamanda da çok seviyo. o yüzden dengede kalmaya çalışıyo :)
şanslıymışsın. nişanlının hem arzusu hemde sevgisi tavan yapmış sana karşı...
Insallah öyledir :) bende onu seviyorum, ama dügünü beklemek daha mantikli oda biliyor bunu :)
normal tam anlamıyla ilişkiyi düğünden sonra yapmanız sizin için daha iyi olur
Iliskiye zaten sonra olsun demistik...ve oda illeriye gitmedi...
Hem nişanlım diyosun hem nikahımız oldu diyosun, anlayamadım seni.
Dini nikah oldu resimde oldu ama biz nişanlınız düğün bu yaza inşallah. Günah olmasın diye nikah oldu
Cevap
22Cevap
gayet normal ve tadında bırakmışsınız. zaten evlenecekseniz evleninceye kadar bekleyebilirsiniz de. evlenmeden önce yapanların çoğu evlenmez sonrasınd çünkü artık bir anlamı kalmamıştır.
anlami degil, o güvenmekten ileriye geliyor...ve nisan atildiginda üzülen yine kiz oluyor...dünyanin bin bir türlü hali vardir
bazı heyecanları bitirirseniz evliliğin bir anlamı ve masumiyeti kalmıyor. insanların bekarete önem vermesinin nedeni de bu. o nedenle insanlar evlenmeden tam bir birleşme yaşamıyor genelde. sevgilin seni sevip saygı duyuyor. değerini bil bence
nisanlim saygili, ailemin güvenini ona karsi bozmak istemiyor, degerini biliyorum :)
aferim çocum böyle devam edin pişman olmayacaksınız. evlenmeden önce şunu yap bunu yap diyenleri de evlenecekleri zaman görcem ben :)
tamam bazen israrci oluyor, mesela seyine bakmak istemedim, ama buda normal diyor herkes...
yaptıklarınız normal. belki senin ilk gece korkunu yenmek istiyordur. ama bir birlesme istememesi de bir o kadar normal. seni telli duvaklı, belinde kırmızı kuşağınla istiyor demekki. bildiğim kadarıyla bakire olmayanlara takılmıyor kuşak
bu devirde bakirede takiyor bakire olmayanda :)
Ben istemedim dügünden önce, oda bana hersey mevsiminde güzeldir dedi...yani ileriye gitmedi, bana güveniyorsun degilmi dedi...
insallah bir ömür mutlu olursunuz. güzel söylemiş her şey mevsiminde güzel
:) insallah ...darisi bekarlara insallah
nişanlının kanı baya baya kaynıyo herhalde.
tahminen 20-25 senelik dolu barut fıçısıdır nişanlın kolay değil bekleyelim demesi herşey tadında kaldığı sürece bi sroun olmaz bu ayarda gitsin herşey
yani onun icinde kolay degil, firenliyorum kendimi bile dedi bana
fren mi ?
ayağıma praganlar çaktılar diye şarkı söylese haklı adam :)
firenliyorum diyor evet :)
haklimi adam
frenliyorum demesi doğrudur emin ol bir erkek için sevdiği kadının kollarında olmaktan daha hoş birşey olamaz dünyanın en pahalı arabası bile o duyguyu yaşatamaz ona ve biraz ileri gitmesi anormal değildir hem nikahlısınızda neticede olabılır yani adam haklı :)
hem bu durumda bile hala bekleyelım dıyosa kıymetını bıl ben bu kadar sabırlı olamadım mesela
ben bekleyelim dedim oda evet, tabi de dedi, ailelerimiz güvenioyr bize dedi...
kiymetini biliyorum onun :)
Allah evlilik hayatınız boyunca dert tasa vermesin demek düşer bize o zaman :)
bunlardan normal ne var yaaaa? nikahında olmuş.. hiç birşey yok gayet normal :) Bunları benim sevgilim söylüyor şuan bana, gerçi defasında yiyor tokatı ama :) Seninki gerçekten iyiymiş sakın kaybetme :) Mutluluklar diliyorum size...
tsk ederim...bazen israrci oluyor, yani bakim surana öpeyim filan diyede, ama firenliyor sonunda :)
Ters giden birşey yok. Zaten evlenmenize ramak kalmış.
Hiç birşeyden korkmana da gerek yok.
O gece kocanın nefesini teninde olacak bunu hayal et ve herşeyi ona bırak.
Korkumu ne yapacam?
dahada beter oluyor hayal edince
ahhh bir baka bilsem...onun icinde herhalde beni nisanlim alistirmak istiyor
sen biraksan ben yalarim dedi. ama ben istemedim...distan öptü
normallik sadece iki kişinin karar vereceği bir şeydir ikinizde isteyerek yapmışsanız normaldir ayrıca zaten evlenmişsiniz artık bunu sorgulamanın pek bir anlamı olacağını düşünmüyorum
nikahlandik dügünde yazina daha...uzak oldugumuz icin nikah istediler aileler (dinide nikahda oldu)
anal dene bebem zevkten ucarsın boşver kocan olmuş o artık
olmassa anormal bence,tanımak açısından birbirinizi iyi bişiy,ilk geceyede bişiyler brakın tavsiyem
evet, birbirimize daha cok baglandik. iliskiye girmedik, ve beni bu konuda zorlamicagini söyledi ilk gecede, bana zaman birakacakmis
nikah varsa bişey olmaz ama yinede ileri gitme derim
aynen, öyle istioyrum bende ileriye gitmek istemiyorum, oda gitmedi...
saygılı utanıyoda olabilir ailesinde sürtünme normal bence
TSK ederim
evet özelikle nihav varsa bence normal bir durum siz zaten bir eş olmuşsunuz ikinizde birbirinizin helalisiniz artık takma kafaya
penisini göstermekle iyi etmiş en azından alışırsın ama pensine dokunmaya yaklaşmaya özen göster.düğünde yararı olur sana.
oda zaten ellememi istedi...ve öpmemi
korktugumu biliyor, herhalde onun icin gösterti
dokunmami istedi ve israr etti, birsey olmaz dedi, bunda kötü birsey yok dedi, alisman lazim dedi ( korktugumu biliyor)
önce dokundum sonrada bir kac gün sonrada öpmemi istedi, bende öptüm.ama böyle tam degil, tek degmeydi...
detay derken?
sen anlatsana?
ok, ekledim seni
normal tabi nikah da olmuş sevişin normaldir arayı sıcak tutun elinden kaçırma kuşu yoksa başka dala konar ne visterse yap karşı gelme
herseyi yapmam daha, önce dügün sonra iliskiye
nikahın kıyılmışsa neyi bekliyorsun ki resmi karısısın artık onun illa düğün mü olacak
çok geri de bile kalmışsınız bence
geridemi kaldim, arada aylar var daha dügüne kadar, hadi hamile filan kaldim ne olacak o zaman. Ailemin güvenini yikmak istemem, bana güveniyorlar
nikah kıyılmış diyorsun ya neyin davasını yapıyorsun hayla o senin kocan yapacak tabi
kim ne diyecek açıp göstereceksin cüzdanı bu kadar yani
saygı vardır tabi ailesine ama,korkuyorsan penisden falan alıştırman lazım kendini..ileri gitmeden.
yani ben iliskiden korkuyorum, ve bunu söyledim, oda alis dedi...
yani baka biliyorum simdi, ama yinede cekiniyorum...
ben hem iliskiden korkuyorum hemde evlilikten (cevremde ayrilanlar şu an cok)
Dügünüde geleneklerimize göre bekliyorum...ailemin güvenini sarsmak istemem
ver gitsin o adam kocan olmuş zaten kime neyin hesabını vereceksin korkmaaa her genç kızın başına gelir :)
dügünden önce olmaz :)
saygılı saygılı dügüne kadar sabredersen sorun yok ama o sabredemeyebilri dügün ne zaman
dügün yaza insallah, ben onu artik 4 ay göremicem, ayri sehirlerdeyiz ve cok uzak mesafe.
Sürtünme filan oldu, ama iliskiye dügünden sonra gireceyiz.
ama göstertmesi filan normalmi? yada yalamami istemesi?
normal bence bende olsam isterdim bunları yalamasanda dokunmaslısın hem bu bagınızı artıracaktır cok istersen hafif hafif öpseydin penisiniii sonra yalamaya başlardın hem o zaman gerdek geceniz daha güzel geçer emin oll
hmm...bilmedigim icin bir sorayim dedim.
utaniyorum ben, ve cekiniyorum daha. dokunmami istedi, ve bende dokundum
iyi yapmışsın umarım ii şeyler hissettin sormak lazım bence de gerekli seyler ne hisseettin devamını getirmek istemedin mi oda dokunmak istemiştir bence
dokunmak istedi oda...
illeriye gitmedik cünkü aileler bize güveniyor, güvenlerini sarsmak istemedik dügüne kadar bekliceyiz.
Ben dügünden sonra iliskiye girmek istedigimi belirttim oda zaten öyle olmasi gerektigini söyledi
gayet normal meraklanma yaşadıgınız seyler gerekli olmaması normal olurdu zaten merak etme evlilikten kısa zaman sonra birbirinizi tanıyınc bu yazdıgına ve bugun yapmadıklarına korkularına güleceksin cünkü daha neler neler yapacaksınız birlikteee tavsiyem mobilya seçiminde aynaya önem verin yatak odası için:)
aynaya önemmi verelim neden :)
anlatmak lazım ekle diyecem ama olmayacak akınsss e sor
Bir yerden başlamak lazım.
basladik bakalim herseyde vardir bir hayir :)
e nikahlı kocanmış yani artık herşey serbest
hersey degil...benim korktugumu biliyor, ve illeriye gitmedi
tamam bu kadarı da normal yani sizin için
evet nikahlanmissiniz zaten ama daha ileride gitmeyin düğüne saklayın
illeriye gitmek istemedim, oda istemedi, hersey mevsiminde güzeldir dedi.
zaten yapılması gerekenı yapıosun.
yani illeriye gitmemisiz degilmi?
Evi yakmadığınız sürece normal.
:)
e daha ne istiyon kıymetini bil ;)
Kıymetini biliyorum
bırakta çaksın çocukkk..
böyle cakmakla olmuyor hersey :)
sen söyle :)
bırak çaksın sonra nişanı atınca da intihar et :)
Yaaa bak sen bile diyorsun bunu...ya öyle birsey olursa ben nasil bakarim ailemin yüzüne ?
normall benceee
tsk ediyorum...
nor maaaal.
tsk ederim
oda öyle dedi, isirmas dedi...bende dokundum
korkmak mı? haha :D ne deyim ben sana :D
Sevin sevişin efenim
tsk ederim :)
normal normal
iyi sen diyorsan normaldir o zaman :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar