Pazar günü sabah sürprizi yapan misafire ne dersin akraba bide.tlfn açtılar geldik dediler ben tepki gösterdim.tlfnu kapatınca küfür etttim.banyodan çıktım ıslak saçlarla karşıladım.koltuğun üstünde akşam katladığım kilotlarım ve sütyenim vardı .dayımın karısı üstlerine örtü örtmüş.ne saygısız görgüsüz insanlar var yaa alh fikir versin özelimiz yok bizim a.k
Cevabın nedir?
+1 yıltabi ki misafir geleceği zamanı iyi düşünmeli ve iyi ayarlamalıdır misafirliğe gittiği evi ya da kişiyi zor duruma sokmamalıdır bu konuda kesinlikle sana katılıyorum ancak bir nokta da senden farklı düşünüyorum pazar sabah veya gün farketmez bir ev her an misafirliğe ya da sıkıntılı bir duruma falan hazırlıklı olmalıdır bu olayı sadece misafirlik olarak algılama yani bir rahatsızlanılır bir sürü kişi evine girer yabancı da olabilir vs. yani bu duruma karşı seninde biraz tedbirli olman gerekirdi diye düşünüyorum.
112 Yorumla- +1 yıl
yok hayır rahat edeceksin tabi ki kendini de paralamana gerek yok sadece ortalığın derli toplu olması yeterli insanlık hali o yüzden bu utanmayı yaşayacağına hazırlıklı olmak en iyisi bence ama yine de herkesin kendi fikri herkese saygımız sonsuz
- +1 yıl
:) tamam ya anlatmana gerek yok bu hemen hemen herkesin başına gelebilecek bir şey sonuçta sadece demek istediğim akrabalarına bu kadar yüklenme ve buda öyle çok büyük bir sorun değil tek sıkıntı bu olsa keşke değil mi :)
- +1 yıl
hahhaha :) tamam tamam bozma ağzını akraba konusu kapansın :)
- +1 yıl
:) ok ozaman sıkıntın çözüldü :)
- +1 yıl
ne yaptın anlamadım :)
- +1 yıl
:D bu gülme neler çıkar neler :D
En İyi Cevaplar
+1 yılEn sinir olduğum şeydir çat kapı gelenler, hele de pazar sabahı, rüyasında mı görmüş, saygısızlar, keşke şuan banyodayim diye kapida bayağı bir bekletseydin, içeri alıncada dışarıda programım var birazdan cıkmam lazım diye başından defetseydin.
Çamaşır konusuna gelince onun utanması gerek dicem de onda o yüz olsa habersiz gelmezdi32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Evin salonu her zaman her türlü süprizler için düzgün olmalı . Onların habersiz gelmesi ne kadar densizlik olsa da senin çamaşırlarınında ortalıkta olması da sensiz düzensizliğindır .
36 Yorumla- +1 yıl
çamaşırların nesini örtüyle kamufle ediyor?
eşi akrabasının kıçına geçirdiği tekstil ürürününden tahrik mi oluyor? oluyor ise kendi kocası dediği mahlukatın gözlerini örtsün bişeyle...kimse benim evime gelip pazar sabahı çamaşırımın yeri konusunda en ufak tepkide bulunamaz...
he bulundu diyelim... artık o mahlukatıda cinse malzemem haline gelmiş kabul eder...kerim
+1 yılacmasaydın telefonlarını guzelım yerınde olsam acmam ısrar edıyor ve kapımı calıyolarsa ısım var dısarda k bakmayın derim gecıstırırdım evimde genelde misafir sevmem nefret ederim :)
14 Yorumla- +1 yıl
katiliyorum sana
- +1 yıl
:))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
53Cevap
Buna hangi açıdan bakarsak bakalım bu ziyaret yersiz ve zamansız olmuş,bu gibi olaylarda gelenek ve görenkelerimiz gelir aklımıza ama değişen dünya düzeni ve hayatın biraz daha kişisel isteklere göre yaşandığı kısa ve öz insan yaşamının bu denli özgür olduğu bir toplumdaki insanın özgür ve hür iradesinde yaşaması buna engel olacak bence her engel her durum abes seviyesiz ve yanlış ama gel görki içimizdeki insani duygu ve düşünceler gelenek ve görenekler kimden nereden gelirse gelsin yutkunum yutmak zorunda kalıyoruz,yoksa olacak iş değil bir pazar sabahı geç bir kadının kapısını çal ve onun mahremiyetine gir. işte akraba denilen kişiler bundan bir haber her yerde bu durum aynı ve bunun okulu yok maalesef ( çok uzun yazmışım :)))
16 Yorumla- +1 yıl
kitap yazsaydın bir makale buradan çıkmış zaten.ben okudum anladığım tek şey bizim salak örf adetlerimiz.ben şimdi inçlı insan çat kapı yapmaz.görgülü insanda yapmaz.ancak cahil hain ve geleneklere bağlı akraba yapar bunu.donu burnuna sokacaktım adamında dua etsinler okadar edepsiz değilim
Cinsellik konusunda 658 cevap paylaştı. İnsanların artık bu devirde nezaket ve anlayışı kalmamış, sen başına gelen bu konudaki seslenişinde çok haklısın, ama karşındakinin bunu düşünmesi lazım,ben geldim denmez ki, git dolaş gez,uygunsan gelebilirmiyim dersin biraz zaman geçtikten sonra gelinir, samimiyet dereceside önemli, densizliğin önde gideni, evdeki kişinin zamana ihtiyacı olabilir, uygun olmayabilir, insanlarımıza allah akıl ve nezaket versin,
12 Yorumlahiç sorma pazar günü çat kapı gelenler kadar beter sıkıntılı bir durum yokdur birgün önceden yaptıgın programların suya düşüyor önemli işlerin oluyor yapamıyorsun seni çok iyi anlıyorum. sütyenle kilot meselesine gelince senin evin banyodan çıkmışsın onların utanması lazım
10 Yorumlahaklısınız pazar günü bu yaşlarda ve erken saatlerde neden gelirler gelenler hiç düşünmezler mi? Benim de evliliğimin ilk yıllarında geceleri oturmaya gelip bizim evde uyuyan ev sahibim vardı. Çok zoruma giderdi.
11 YorumlaCinsellikle pek bağdaştıramadım ama ben o tarz durumlarda açmam kapıyı kim gelirse gelsin. Önce beni arayacak gelecek kişi müsait misin diyecek gelirse öyle habersiz kapıda kalır aynen geri döner.
26 Yorumla
+1 yılKeşke haber verseydiniz ben evde değilim denir bence.(30 dk ile 45 dk arasında da küfür seansıyla süreç tamamlanır )
11 Yorumlatamamen haklısın, diyecek bir şey yok. hani ben belki karımla sevişiyorum lan, niye haber vermiyorsun. haftanın 6 günü it gibi çalışıyorum, sen benim pazarımı ziyan ediyorsun. kan çıkar valla kannnn!
12 Yorumlakızma kızma:)))) bondan sorna daha derli toplu düzenli olursun:)) hayat bu nezaman ne olacağı belli olmuyor demekki:))))
112 Yorumla
+1 yılakrabamız değilse eşimin arkadaşı ise eşime söylerim aramıza alalım birlikte yatalım diye : )))))
12 Yorumla- +1 yıl
bellide olmaz belki kabul eder .şu anda eşim yok sıkıntıda yok
Ben kapıyı açmazdım. Neden açtın ki ? Pazar günü evde yoksun işte :)))
12 Yorumla
+1 yılEn güzeli evlen kurtul, bu tarz gereksiz ve düşüncesiz insanlardan.
12 Yorumla- +1 yıl
Vardir mutlaka birisi.
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılayyy yelloz bir daha gelmeyiz kız evine falan,ben görümcen
17 Yorumla- +1 yıl
salondan yazıyorum
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
:) benimde en tırstığım şeylerden biridir.sürekli ortalığı kontrol ederim açıkta bişi olmasın diye
+1 yıltelf açmayacan kapıya da bakmayacan rahat rahat duşunu alcan beklesin kapıda aklı başına gelsin. sonuçta banyodasın çıplak karşılayacak halin yok.
11 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuşa çare olmaz. Bir daha gelmeden en az bir saat önce arayın, evlilik hali ayıp oluyor cümlesini açık açık kullansan yeridir.
11 Yorumla Cinsellik konusunda 572 cevap paylaştı. ya ben gelseydim bana da mı aynı tepkiyi göstericektin :D
14 Yorumla
+1 yılCinsellik kategorisinde sorduğuna göre bişeyler olmuş, hadi anlat bize :)
16 Yorumla- +1 yıl
Geçen hafta köye gittim telefon çaldı baktım halam, biz kapıdayız nerdesin dedi. Köydeyim yarın dönecem dedim :))))))) Ne bozuldular bilsen :))))) Sende böyle bir intikam almalısın :)
- +1 yıl
Demekki neymiş? Donunu sütyenini ortalıkta bırakmıyacan :)))
- +1 yıl
tamam tamam gülmüyorum :)))
+1 yılHafta sonu özellikle önceden haber vermeden asla gitmem kimseyide rahatsız etmem
15 Yorumla- +1 yıl
Biraz önce bir soru yanıtladım toplumsal kurallar öenmli mi diye sormuş bir arkadaş.Bu da aslında toplumsal bir kural.Ne kadar samimi de olunsa herkezin özel hayatı var .Kİmisi PS oynar kimsi kitap okur kimis ders çalışrı vs.
- +1 yıl
evlimisn?
icimden s... ..n... ...h.. ...l... bosluklari doldurmak senin hayal gucune kalmis
11 YorumlaEe yani? Insanlık hali. Yalnız ve3 bekarsan normal bir durum
12 Yorumla
+1 yılben olsam ya telefonu acmam acsam bile evde değilim veya gitcem kapı calsada banyodaydım uyuyakaldım yani anlayın sktr gidin işte :D
121 Yorumla- +1 yıl
bizede sabah sabah anamın kankileri gelir komşular zır zır sabah rüyanızdamı gördünüz sabah araynlar yüzünden telefon kablosunu cekmiştim
- +1 yıl
ben rahatsız olunca annemde istemez acıkcası sabah sabah
- +1 yıl
teyzemin kızı arardı bir aralar yaş büyük oldugu için annemin bir kankasıda oydu telefon soketini cıkaRDım uyanınca takıyodum bir kaç gn gittim böyle
- +1 yıl
anlasamı zaten söyledim ona cekyiom dedim gece yatarken hani bazen oda sıkılyo zırt pırt sabbah birinin aramasından
- +1 yıl
evet onlar bittide başka sorun başladı gece vardiyasında calıstıgım zaman bu sefer evin önünde çift kale mac olur:(
- +1 yıl
sahaya dalacam bigün
- +1 yıl
o değilde veletler kendi kapılarının önündede oynamıyolar sırf beni uyutmamak için bizim evin önünü arenaya cevirdiler
- +1 yıl
kesicem toplarını :D
- +1 yıl
la aksaşama kadar zırlamasınlar sonra anaları teker teker zile basıp giderler
- +1 yıl
zaten normaldede kapıya bakmam zili duydugum halde telefona aynı sonra basıma iş cıkıyo :D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kötü birşey ya . sen eşinle belki pazar günü tüm fantezilerini gerçekleştireceksin. insan 1 2 saat önce bir telefon eder
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben evli değilim ya ama evli gibi düşündüm yani karımla bişeyler de mi yaşayamayacağım ya düşüncesiz akrabalar
Cevap sahibi+1 yılsen kim bilir ne yapacaktın bütün planlar altüst oldu birde rezil oldun
Cevap sahibi+1 yılartık başka pazara be ablacım :) rezilliği de takma bence onların yaptığı ayıbın yanında hiçbişey
Cevap sahibi+1 yılben evden uzaklaşalı çok oldu biraz uzakta kalıyorum konuya ama seni anlayabiliyorum . ben öğrenci evinde yalnızları oynuyorum
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbenim gibi yüzsüz olacaksın. pazar günleri evime gelen kapıdan geri döner diye...
19 Yorumla- +1 yıl
taktiğe gerek yok ki kapıya bir yazı as. pazar günleri kapalıyız diye. :D
- +1 yıl
:))) napsın zavallının elinden alıyolar hep yimaanı asfafagajahshas
- +1 yıl
Ebet ama sevimli kerata :)
- +1 yıl
;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyerden göğe kadar haklısın insanın düşünmesi lazım çok önceden bildirmesi lazım tam iş başında ikende yakalandığıız oluyor ama artık kapıyı açmıyoruz kız zaten ayda yılda bir geliyor yatıya
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaçmıyorum inan eskiden paniklerdim bitti
Cevap sahibi+1 yılben evlenince baştan bütün akraba ve dostlara bildirecem kimse pazar günü öğleye kadar gelmesin diye
Cevap sahibi+1 yılaçmam kapıyı telefonuda kapatırım
Cevap sahibi+1 yılyok kız ne papazı tın tın
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. pek iyi şeyler demem o kesin.
senin durum da kötüymüş.12 Yorumla
+1 yılCinselik katagorisinde kisilik soru§
Ya evde yoksun ya da telefonu açmam... neden actin teli?12 Yorumla- +1 yıl
gelsinler ne kapıyı açarım ne telefonu :) tabi özel bir durum yoksa . ziile basarlar ararlar gidderler de.. kiminle kalıyorsun bilmiyorum evli bekar durumlar değişir tabi
+1 yılkeşke önce sütyen kilodu kaldırsaymışın artık gelen gelmiş ...
124 Yorumla- +1 yıl
oluyor öyle benim de misafir geceden kalan prezervatifi görmüştü
- +1 yıl
evet yalnız olunca biraz rahatlık oluyor işte..
- +1 yıl
şimdi ders aldım mı hayır ev yine aynı :)
- +1 yıl
aynen ama donunu anlatmaz herhalde
- +1 yıl
kendide giyiyordur sonuçta :)
- +1 yıl
biz gittik koltuklara dantel örtmüştü kız mı demiştir :)
- +1 yıl
ne güzel karşılamışın işte dantellerle örgülerle :)
- +1 yıl
ya öyle gelen misafir öyle karşılanır :)
- +1 yıl
benim eve bir misafir gelse ömürlük malzeme çıkar it oynamış yonca tarlası gibi :)
- +1 yıl
tavsiye etmem halime acır atlayıp düzeltmeye gelirsin :))
- +1 yıl
yok donlar değilde gömlek pantolon falan var :D
- +1 yıl
olabilir güzel ütü yaparım :D
- +1 yıl
pantolonları göndermedin :)
eve almasaydın ya dışarıya çıkmam gerekiyor deseydin
16 Yorumla
+1 yılhayatın bır bolumu ama anlatman gereksız olmus ...
sonuna kadarda haklısın10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu ne terbiyesizlik arkadaş milletin işimi var gücümü var düşünmezler öyllelrini s.keceksin
11 Yorumla- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yıl"Hocu naaptın gel" derim genellikle :)
320 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim, hoşgeldin çok klişe o yüzden sanırım..
- +1 yıl
Yok okudum içeriği, aynı tepkiyi vermiyormuşuz demek ki...
- +1 yıl
Samimi olmadığım insan zaten gelmez ki bana.
- +1 yıl
Gelmeyin bana bir daha de, gelmezler çok büyük bir ihtimalle :D
- +1 yıl
Boşver haberli falanda gelmesinler, sen pek hazetmiyorsun zaten onlardan anladığım kadarıyla :)
- +1 yıl
Bilmem.. Etmiyor musun kimseden?
- +1 yıl
Beni tanısan ederdin hocu, bende senin gibi kılım biraz :D
- +1 yıl
evet farkediliyo.. bir iki tahtan da eksik gibi duruyosun ayrıca :D
- +1 yıl
Ediyorum da bu yinede birkaç tahtamın eksik olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)
aynen nefret ederim belki seks yapıyosun ara haber ver önceden geliyoruz diye.
10 Yorumlaaçmam kapıyı.zili bile bozdum gereksiz çalmasın diye...sürpriz sevmem
10 YorumlaCinsellik konusunda 552 cevap paylaştı. kafaları yok onların. özel hayat denen bişey var. böyle yapılmazki.
00 YorumlaBu misafirlik konusunun cinsellikte ne işi var?
114 Yorumla- +1 yıl
KS de çığır açtın derken, bu konuyu buraya yazmanı kasdettim. Artık insanlar normal konuları da küfür v.b. şekilde rahat ifade edebilmek için burayı kullanacaktır. :) konu hakkında ise, şu bir gerçek, Türkiye son 15 yılda çok değişti. aslında bu değişim 80 den başlayarak devam ediyor, ancak şu son 15 yıl (internetin, cep telefonunun hayatımıza yerleşmesi) insanlara kendi özgürlük alanı açtı. daha bireysel bir hayatın yaşandığı bir döneme girdik.
+1 yılhabersiz misafirden nefret ederim
14 Yorumla- +1 yıl
hadi git de erken gel :) konusuruz
- +1 yıl
sen bilirsin arkadasim. tercihlerin senindir.
cat kapı özel hayata dalmak...biz millet olarak meraklıyız ev haliyle yakalayalım muhabbetı:))
10 Yorumla
+1 yılevde yokuz yalanı icdat edildi :)
14 Yorumla- +1 yıl
açma kapıyı. delik yok mu kapıda.. git bak delikten. baktın müsait değislin gir yatagına işine devam et... sıçarım öyle akrabayaaa
- +1 yıl
bakma tabi.. çalsın çalsın*sin gitsin.
+1 yılbı sktır gt*sabah sabah pazarımızda mı yok lan bızım derım :)
00 Yorumlaher şey eyvallahta cinsellik ne alaka
128 Yorumlabugün müsait değiliz diyemedinizmi...
13 YorumlaCinsellik konusunda 449 cevap paylaştı. Ya bende sende olsam o zaman daha kotu olurdu :)
14 Yorumla
+1 yılsen 33 yaşında mısın gerçekten?
16 Yorumla- +1 yıl
pek belli olmuyor da 33 yaşında olduğun ondan sordum...
- +1 yıl
haklısın bu arada olaya gelince iç çamaşırlarını ortada bırakman kötü olmuş...
- +1 yıl
Sende haklısın çok rezil bir şey yaptıkları bu arada seni ekledim ama kabul eder misin bilmem..
Ananin a.ina kadar yolun var derim ne diyim
10 Yorumlasalonun ortasında çamaşırlarının işi ne senin
15 Yorumla
+1 yıldrim* şimdi bu zamanımı buldularDDD
12 Yorumla- +1 yıl
içinden geçiyimDDD
+1 yılo zaman siz çok yakınsızını demek işte
15 Yorumla- +1 yıl
peki neden sabahın köründe ya bide iç çamaşırlkarın ortada
- +1 yıl
bilerek mi kaldırmadın yani e yatıya mı gelmiş gelen kim kadın mı erkek mi çok mu kalcak yani
- +1 yıl
hala sinirlisin sanırım
- Cinsellik konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yıle sende açmayaydın kapını
10 Yorumla Soruya bak çok ağır cinsellik
10 Yorumla
+1 yılkeşke bende sıze geleydım
10 YorumlaCinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. sen gibi kadinim olcak misafir falan almam eve.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayıp gerçekten yani olay
10 Yorumlas*ktir git dnir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılver gitsin acıma ölümlü dunya
10 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi