Arkdslr internette okuduguma gore ve deneyimime gorede tabi masturbasyon yapmak yasam energisini aliyor. Masturbasyonu birakinca daha mi mutlu hissederiz?
Denemis olan varmi?
Denemis olan varmi?
Evet 26 gün masturbasyon yapmadan durdum ilk 7 günden sonra enerjim arttı 21. Günde inanılmaz mutlu ve enerjik oldum ve sonunda mantıklı düşünmeye masturbasyon un seksin aslında 2. planda olup 1. Planda hayatının ve kendi hedeflerinin olması gerekli olduğunu öğrendim kısacası masturbasyon u bırak farkı gör sloganımızın adı bu...
Gercekmi
Yemin ederim gercek
Masturbasyon senin hayat enerjinisömürüyo ve sen hiçbişey yapıyosun sonucu seneelrce bosa geçen bir hayat
Peki sen biraktinmi simdi?
Evet ayda 6 7 kere rüyamda sanki geercekten ilişkiye giriyormuşum gibi seks yapıyorum rüyamda 2 3 kez bosalıyorum o yetiyo
Rüyada beynin boşaltması enerjiye etki etmiyo merak etme sen sadece mastı bırak
Hmm anladim
Dalga gecmiyosun demi benle
Senin masti birakma sebebin ne peki
Ya sen ciddi misin? Dalga geçicek adam bu kadar dil döker mi? Biraz mantıklı düşün? Ben masturbasyon yapınca hayata karşı soğuyodum yaşama amacı gidiyodu hiçbişey yapmak istemiyordum sonra bir yer 3 ay kalmaya gittim orda masturbasyon yapamadım tabi akraba evi öyle zırtpırt banyoda alamazdım sonra gün geçtikce o uykulu o uyusuk o hayata umutsuz halim azalmaya basladı cok iyi hatırlıyorum 17. Gün enerji artık tavan yaptı duvarlara tırmanmak heryere yürüyerek gitmek vs vs acayip enerji dolu hissediyordum sonra bir yerden sonra masturbasyon isteğim gitti öyle her kıza bakmam seçiciyim bu sefer kolay kolay hiç bir kız beni tahrik edemez aklımı alamaz oldu artık uyanmıştım farkındaydım mantıklı düşünmeye başladım üniversite tekrar kazanmalıyım daha 24 yasındayım dedim ve daha bissürü mantıklı şey düşünüyordum takıntılardan olumsuz tüm düşüncelerden kurtuldum inanılmaz bişey anlatılmaz yaşanır oraya el bile sürmeyeceksin farkı 8. günden itibaren hissediyosun bazen 10. gün 21. Günde zirvedesin
Hmm anladim
Bende birakacam
Bırakacam değil bıraktım de ve kurtul
mastürbasyon dinen de sakıncalı bir eylem bırakınca o kadar çok ilişki istemez canın şu an bağımlı olduğun için yapmasan da yapasın geliyor
Evet zaten en cok dinen sakincali oldugu icin birakmak istiyorum.
Son zamanlarda pek yapasim gelmiyor yasim 18, ve boyle daha iyi hissediyorum gibime geliyor
Bir şey olmaz
Cevap
16Cevap
Aliyorsa ben neden hala yasam enerjisi doluyum ? 😂 Benim olmam filan gerekiyordu
Hormonlar bayram yapıyor bırakınca ıstek artar ve aklın hep orada kalır
Asıl Masturbasyon bana zevk veriyor. Hayata daha pozitif bakıyorum😃
ne alaka... m yapınca mutsuzmu oluyosun
Var çok faydası oluyor
Ne gibi
Bence tam tersi bak link atiyim
Güçlü olmayan yapmasın
Neden
Enerjimi niye alsın ya çok zevkli bir şey
sanmam kafayı yersin
Yaw he he de geç
Neyi
sıkılıyorsun
Neyden
boşalamamaktan ve orgazm olamamaktan
Anlamadim, sorumla ne alakasi var?
Sen bıraktın mi
Hayir ama birakmayi dusunuyorum ve son zamanlarda pek yapasim gelmiyir daha iyi hissediyorum boyle gibime geldi
Konuşsak mi acaba
Bir şey olmaz
Boşalmak aşktır
evleniyon
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar