Sonucta bir ihtiyaç değil mi? Ve sağlık icinde gerek li diye biliyorum 😌😏

Sen bakma onlara, herkes bir şeyler diyor emin ol. Yapsan niye yapıyor oluyorsun, yapmasan bir sorunun mu var oluyorsun. Yani hep bir şeyler söyleniyor emin ol. Birazda yaşadığımız toplumla ilgili bence, yani cinsel eğitimim okullarda ne zaman öğretilecek görür müyüz o günleri bilmiyorum ama bu konuda bilgisiziz. Cinsellikle ilgili en ufak bir şeyi paylaşamayan o kadar insan var ki, neyse ki onların imdadına KS yetişiyor. Durum bu yani..
saglik icin hangi yonde gerekli bir yazarmisin merak ediyorum mast sperm öldurur azaltir cocuk olma riskini azarltir bir tane yararini soyle bana
Cinsellikle alakalı herşey ayıplanıyor maalesef şnsanlar içinde ve sanalda yaşıyor ne yaşıyorsa
Bravo haklısın.
Kim ayıplıyor. Hem bu herkesin kendine özel sırrı kim nerden biliyor ve ilgilendiriyor.
Cevap
33Cevap
Cinsellik ile ilgili her şey ayıp bizim memleketimiz de sen mast diyorsun 😅 yahu marketten ped alınırken bile cinsellik düşünen bir milletiniz biz aşk olsun lütfen... 😉
Kim ayıplıyor :D?
ayıp diyen daha çok yapıyordur :D
Birilerine soylemedikten sonra. Millet seni neden ayiplasinki.
mast bir ihtiyaçtır partner olmadığı durumda. reel yoksa sanal partner aracılığıyla yapabilirsin bunu. boşal rahatla
İstedikleri kadar ayıplasınlar okşamaktan vazgeçmem Harika bir zevk
@Fight16 bende ayna karşısında göre göre yapıyorum
@Fight16 neden
@Fight16 p*rno izle
Sağlıklı değil günah ve unutkanlık yapıyor arkadaşım. Ben hiç yapmadım hep yaptırdım 😜
Avrupada o kadar değil. müslüman ülkelerde ayıplanıyor.
Ayıp diyenlerin kendileri her gun yapıyorlar aldırma sen onlara... Her gün yap canın istedikçe...
Cinsellik bir tabu. Bu yüzden onunla ilgili herşey ayıp herşey günah
o senin alınganlığın.. ne zaman yaptında yapma dedim
Bunu yaparsın ama her yerde ben öaat yapıyorum ayıplanmasın cart curt diye ifşa edersen insanlar ayıplar
Gel bayb yanıma ben ona gerk bıraktırmam sana :)
Bana bu ülkede ayıplanamyan bir şey söylesene?
kuru kuruya yapma ; ))
Ayıp olduğunu kim söyledi ki?
Ilişki tecrüben var mı?
Kimseye söyleme sen. : D
Her ihtiyacı söylememize gerek yok ama..
kim o ayıplayan gel beraber yapalım :D
Biz yapmayınca zaten rüya da oluyor 😊
İsteyen istediğini yapar kime ne?
Kim ayıplıyor ya kime ne sakıncası var
Bence gayet normal de
Kim ayıplıyor ben daha ayıplayanı görmedim
yobazlık
Ayıp yok parmakla
yumusak mast lazim
Karakter meselesi
Seks mi ihtiyaç
Ayıp değil zaten