- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPost ejekülasyon sendromu denilen bir durum. boşalma sonrası hızla düşen testosteron hormonu seviyesi normale gelinceye sürer. kimi erkeklerde bu bir saat kimilerinde 1 gün sürer. Genelde yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirler. Belki de eşini bir süre kendi haline bırakmalısın. Böylece gerginliğini sana yansıtmaz. İnan o da sana gergin tepkiler verdiği için üzülüyordur. O yüzden ne kendini üz ne de onu üz. Bir süre sessiz kalıp onu kendi başına bırak. Kendine gelince zaten sana yaklaşacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBoşaldıktan sonra ise çok normal , senin gibi ilişkiden sonra kedi gibi mır mır evde gezmesini bekleme:) erkekler öncesinde kedi olur, kadınlar sonrasında, boşaldıktan sonra eşini yataktan atan adamlar tanıyorum, umarım soruyu doğru anlamışımdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılilişki sonrası kedi gibi ama kısa bir süre sonra tam tersi.
- +1 yıl
Adamın işi bitiyor işte, yaşama amacının doruk noktasına ulaşıyor, nirvanayı görüp geri dönmek sıkıntı veriyor tabiii:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun tek sebebi esinin yapmak isteyip de yapamadiklari seninle. Bende esimle ayni durumdaydim ama sonra konusarak astik bu durumu. Esinle konusmalisin acikca bu durumu. Ona isteklerini sormalisin ve sende isteklerini soylemelisin.
07 Yorumla
Soran+1 yılişte öyle değil. bu şekilde düşünüleceğini tahmin ettiğimden ilişkimizin renkli olduğunu ve birbirimize açık olduğumuzu ima ettim soru içeriğinde. tatmin olamasa haklısınız ama bu yok aramızda. o yüzden anlam veremiyorum bu haline. dediğiniz gibi olsa bu doğal sonuçtur derdim.
Cevap sahibi+1 yılKoni tatmin olup olmamasi degil. Sizden cok zevk aliyor ama sizden daha fazla zevk almk icin fazlasini istiyor olabilir. Mesela eger yapmiyorsaniz, belki anal seks istiyordur? Yada belki soyleyemedigi fantazileri vardir?
Soran+1 yılhayır, o kadar açıktır ki içinde hiç saklamaz direk söyler. benden gizlemez ve tüm beklentilerini bilirim. renkliyiz de. klasik- rutinleşmiş bir birliktelik değil. anal ikimizin de tercihi değil ama olsa söylerdi.
Cevap sahibi+1 yılPeki sadece cinsel iliskiden Sonrami Boyle oluyor esiniz?
Soran+1 yılgenelde evet ilişki sonrası.
Cevap sahibi+1 yılSana karsi zaafi var mi peki? Ne biliyim mesela in cok nereni begeniyor? Onu en cok tahrik eden ne? Ve in Cok ne yapmandan zevk aliyor?
Soran+1 yılbunların bu içerikle ne alakası var? konu bunlar değil, içerik çok farklı sorunuzdan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
her erkeğin boşaldıktan sonraki ruh hali farklı olur. bunun spesifik bir açıklaması olamaz zannetmiyorum. kimi sevecen olur kimi aksi olur kimi götünü döner uyur. bence alışmalısın duruma :)
10 Yorumla
+1 yılE o kadar spermi üretip, sonra da başkasına vermek haliyle geriyor insanı... Hem zevk al hem de bütün spermleri al... hayat kızlara güzel :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılGerginlik biraz anormal tabi ama ilişkiden sonra ne konusuyonuzda gerginlesio yoksa bir anda mi patlio
018 Yorumla
Soran+1 yılhayır konuşmamızla alakası yok. önce sakinleşiyor, kısa bir süre sonra sessizliğe bürünüp gergin oluyor.
- +1 yıl
Sıkıntı kocanda o zaman bide severek mi evlendiniz
Soran+1 yılevet bana zaafı var üstelik.
- +1 yıl
Evliliginizin ilk gununden beri boylemi peki
Soran+1 yılevet.
- +1 yıl
O zamn esin toplumda icine kpank biri ve duygularini acicak yanls bir zamnlma secio
Soran+1 yılson derece aktif- sosyal biri. hukukçu tutuk- içine kapanık olamaz ki.
- +1 yıl
Ya zaten cvbı verdn meslkten oturu kaynaklann birsey büyük ihtimal işin verdiği stres bigün al esini sabh piknik tarzı gibi bir yere gidin gününz iyi gecsn bide o gün bir iliski yasayın o günde gergin olursa bir psikolojik yardm alsn çünki sanada zararı olur sogumaya baslarsn
Soran+1 yılama sosyal hayatımda böyle değil. ilişki öncesinde de değil. sonrasında böyle. bu genel hali olsa tamam, ama değil.
- +1 yıl
Ya esini ne kadar iyi tanısanda bazı kisilerin bir ikinci kisiligi oluo iliskiden snra farklı bir düşünceye kapılıpta sinirlenebilir veya iliski öncesinde kendi farklı hisseder istedigi gibi biri olamıynca sinirlenebilir
Soran+1 yıl''istedigi gibi biri olamıynca sinirlenebilir'' açar mısın?
- +1 yıl
İliski esnasında kendini daha kuvvetli biri olarak görür kafasnda 4 veya 5 kez iliskiye grmek vardr ve yapamz buda sinirlenmesine sebeb olablr
Soran+1 yılhayır yok öyle bir şey.
- +1 yıl
Bu bir örnekti baskası olma konusunda peki gergin oldugunu nerden anlion ne yapio misal
Soran+1 yılbana her hangi kötü bir sözü yok. anlıyorum halinden tavırlarından.
- +1 yıl
Yaşı kaçtı acaba ?
Soran+1 yılaynıyız. yaş aralığım yazıyor zaten.
- +1 yıl
Yaşlıda sayılmaz konusmayı denedin mi hiç
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal şartlarda bahsettiğin gerginliğin olmaması lazım. ne tarz bir gerginilkten bahsediyorsun?
059 Yorumla
Soran+1 yılbence de güncellemede belirttim.
Cevap sahibi+1 yıliyi de sen nasıl hissediyorsun bu gerginliği, ne diyor, nasıl davranıyor sana?
Soran+1 yılbana herhangi olumsuz- negatif bir cümlesi olmuyor. ama tavırlarından anlıyorum gerginliğini.
doyumsuzluk buna sebep olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yıldoymuyorsa devam eder, sen de hayır demiyorsun anladığım kadarıyla. sebep doyumsuzluk olamaz. bence başka.
Soran+1 yılbunu da sordum. fiziken yorulduğunu ama beynen tekrar olmasını istediğin söylemişti. ama devam edelim dese hayır demem ki ona oda benim red etmeyeceğimi bilir.
bence de başka bir nedeni var olabilir ama ne.
Cevap sahibi+1 yılmemnun değil
Soran+1 yılbenden mi?
Cevap sahibi+1 yılsana soru soranlara, özel dakikaları anlatma. millet başka şeylerin peşinde. senden memnun olmama olasılığı var evet. birlikte olduktan sonra sana sıkıca sarılıp, öpüp koklayıp, birlikte uykuya daldığınız oluyor mu? ne sıklıkta?
Soran+1 yılçok genel yanıtlamaya çalıştım. amacı farklı olanın kendi vicdanı artık. benim tek derdim bu sorumu çözme kavuşturmak. uyarınız için teşkler ayrıca.
genelde hemen duş alırız, bir şeyler içeriz sonra dediğin gibi olur.
Soran+1 yılbenden memnun olmadığını düşünmüyorum. dediklerin çok mantıklı hani bir erkek bu durumda haliyle bu tepkimeleri verir ama değil işte.
Bana zaafı var. çok etkilenir hatta. bunlar sebep olsa zaten sıkıntıyı bilirdim ve buna bağlardım.
özel dakikaları anlatmam doğru olmaz.amacım bu asla değil. çözüm bulma derdindeyim. duyarlılığınız için teşkler tekrar. inş. çözebilirim. en azından farklı bir ufuk kazanmış olurum. erkek hissiyatını bilemiyorum ki yorum yapayım gıyabında da. o yüzden yardım istedim
Cevap sahibi+1 yılpeki ilişkiden sonra, duşa giderken, ya da bişeyler içerken, neler yaşıyorsunuz? keyifli mi geçiyor, yani orada olmaktan mutlu olduğunu, az önce sevdiği kadınla birlikte olmanın verdiği keyfi, sana hissettiriyor mu? yoksa bahsettiğin o gergin tavır yatağa yatıp uyku pozisyonuna geçene kadar hep aynı mı?
Soran+1 yılçok anlatamıyorum. hemen sonrasında sessiz- sakin- rahatlamış oluyor bir olumsuzluk yok. bir şeyler içene kadar yani 15- 20 dk sonra kendi kendine gerilmeye başlıyor. sorduğumda ''bende farkındayım normalde sakinleşmem devam etmeli belki ama bilmiyorum neden böyle olduğumu'' diyor. eğer hemen yatağa geçersek gerginse devam ediyor. gerginliği yarım saat sürer. bu dilimi geçmişsek normale döner. bu süreçte yattıysak gergin, yatmadıysak kendi haline döndüğünden sarılır uyuruz.
Cevap sahibi+1 yılbu gerginliğin sebebi boşalmanın vermiş olduğu bir fizyolojik durum değil kesinlikle. belki ilk 3-5 dk gergin oluyor desen tamam derim. ama aradn 15-20 dk geçtikten sonra ilişkiye girmeden önceki haline dönmüş ve rahatlamış olması gerekir. bu durumda ortada bir tezat var demektir. onu gerginliğe iten bir sebep var ve bunu sana açıklamıyor. bilmiyorum demesi bana samimi gelmedi.
Soran+1 yılevet bende sizin gibi düşünüyorum. normalde 15- 20 dk sonra rehavet olması gerekirken onda tam tersi o zaman başlıyor bu hali.
hani desem ki benden gizlediği bir sıkıntısı var, eşimin mimiklerinden tanırım ve bu belli bir dönem sonra oluşan bir durum değil. Evlendiğimizden beri böyle. sonradan gelişse anlardım ve belli bir olaya bağlardım. genel hali bu.
sonrasında ilişkinin bu sessizliği altta yazdığım süre kadar sürüyor. sonra geriliyor. nerden anlıyorum. o an bir şey sorduğumda ifadesinden-
Cevap sahibi+1 yılpeki bir iki şey de seninle ilgili sorucam, senin tavırların nasıl, ilişki öncesinde, ilişki esnasında ve sonrasında?
Soran+1 yıltahammülsüzlüğünden- hemen kısa cevaplar vermesinden. bende neden böylesin dediğimde ''haklısın olmamam lazım ama bu sanırım benim yapımda var. sana özgü değil- şahsi algılama'' diyor. normalde çok da sakin biri değil. genel yapısı çok merhametli olmasına karşın hafif sert diyelim. oldukça sağduyulu biri, bana da kıyamaz ama bu böyle olmasını engellemiyor işte.
Çözüme kavuşturabilsem çok sevinicem. onun adına üzülüyorum kıyamıyorum. hem de bana da yansıyor ister istemez gerginliği. her açıdan
Soran+1 yılBen normalde de sakin- uyumlu biriyim. ilişkiye özgü değil. genel kişiliğim bu. Eşime karşıda neysem oyum. ona göre oldukça sabırlıyım.
Cevap sahibi+1 yılaçık konuşmak gerekirse, kendi adıma bu tavırları sadece orada olmaktan rahatsızlık duyarsam sergilerim. aksi halde sevdiğim kadınla az önce bütün bir beden olmuş olmanın hazzı, orgazmın anlık karmaşasıyla yok olmaz. yani her ne olursa olsun, hayvani bir güdü olan seks bittikten sonra geri tamamen gerçek duyguların kalması gerekir. ve bu durumda da kocanın sana yaşattığı bu hisler hiç de iç açıcı değil. senin yerinde olsam, bir cümle ile onun kendine gelmesini isterdim.
Soran+1 yılne yapabilirim?
bir defasında; '' beni istemiyorsan hemen hazırım boşanmaya, hatta arayayım avukatı direk işlemlere başlasın'' dedim. ''Saçmalama bunu nasıl düşünürsün- seni ne kadar sevdiğimi- evlenmek için ne kadar mücadele verdiğimi bilmiyor musun'' dedi. Uzun süre kendine gelemedi etkisinden. bir kaç gün yemek bile zorla yedirdim. bunu nasıl söylersin diye gözleri doldu hep. ben de; ''sonrasında gerilmen canımı acıtıyor. buna hakkın olabilir mi'' demiştim. o zamanda ben dilini kullanmıştım.
Soran+1 yılöyle tuhaf bir hal ki çözebilsem hiç buraya sormazdım.
çok detay veremiyorum mahreme giriyor, genel yazsam havada kalıyor:(
genel yazmaya çalışayım ne kadar başarılı olabilirsem artık..
eşimin bana zaafı var, evlenmeye de kendisi çok ısrarcı olmuştu. bana kalsa ben düşünmüyordum. bunlar çok detay ama belki çözme taşır düşüncesiyle yazıyorum.
ilişki sonrası ve sürecin dede memnun olunduğumda verilebilecek her tepkiyi veriyor. defalarca beni ne kadar sevdiğini ve hoşlandığını, hayalindeki kadın
Soran+1 yılolduğumu v.s, sonrasında da bu hali devam ediyor. ama 15- 20 dk bu hali devam ediyor ama sonrasında bu gerginliğe dönüyor tavırları.
şahsi algılamasam da boşalan bir erkek uykulu olur, ne bileyim rehavet basar. onda da bu tepkimeler var ama bu süre diliminden sonra tersine alıyor hal.
ne düşüneceğimi- nasıl hissedeceğimi bilemedim kendimi. ayrılalım bile dedim. nasıl üzüldüğünü- etkilendiğini bire bir yaşadım. ne yapmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılözellikle türk erkeklerini, sahip oldukları bir şeyi yitirme düşüncesi, hatta ona bir başkasının sahip olacağı düşüncesi bahsettiğin bu duygulara düşmesine yeterli bir sebep olabilir. hele ki senin kocan gibi evlenmek için mücadele verdiyse. ama bu her zaman duyguların aynı kalacağı anlamına gelmiyor. ve ayrıca senin bu şekilde ciddi bir tehditle uyardığın bir konuda hala böyle davranıyorsa, ya seni anlamamış ya da ciddiye almamış. bana yataktaki o gergin anlarda hissettiklerini anlatsana?
Soran+1 yılyatak da gergin değil ki.(ilişki tarzını söylemek istemiyorum. gerginlik diye algılanabilir ) ilişki sonrası da değil. belirttiğim gibi aradan 15- 20 dk geçtikten sonra geriliyor.
genel hali de duyarlı olduğu kadar hafif serttir. ben ona göre çok çok ılımanım.
Cevap sahibi+1 yılo sana anlatmadan, ya da kendini değiştirmeden senin çabanla düzelecek bir sorun değil bu. yapacağın şeyi ya umursamamak (ki eminim mümkün değildir senin için) ya değişmesini umut etmek, ya da seni katlanılmayacak noktaya getirmedin bitirmek.
Soran+1 yılayrılmak mı yani?
ama bu durum dışında iletişimizde sıkıntı yok ki.
ayrılalım desem adamın eli- ayağı birbirine dolanıyor:( sonraki ilişkilerimizde de ister istemez etkisinde kaldığından yansıtıyor.
''benden başka erkek olamaz değil mi hayatında- benden ayrılmazsın değil mi- ya da seni benden başka hiç bir erkek bu şekilde göremez- şeklinde yansıtıyor bana ilişki esnasında. etkileniyor ki atamıyor üzerinden. hatta bir defasında ''senden önce ölsem bile hayatında hiç biri olmasın '' demişti.
Soran+1 yılbana güveni tamdır. orduya gönderse bilir benim tavrımı. bu konuda netim. ayrılmayı ortaya koyduğum için alttaki cümleleri kurmuştu bana. uzun süre etkisinden çıkamadı. bu kadar uzun boylu mu almalıyım konuyu bilemedim ki. ya da önemsiz bir detay mı olmalı inanın bilemiyorum.
nasıl hissetmem gerektiğini de..
Bu ara da bana ne anlatması gerekir ki? yeni gelişen bir durum değil ki gündemi bunu yapmasına sebep olsun. hep böyleydi. sonrasında gülüp -seviyor-sarılıyor ama rutini değiştirmiyor onda bu
Cevap sahibi+1 yılayrılık konusu, senin bu durumdan ne kadar etkilendiğine, ve ilişkinizi nasıl yönlendirdiğine bağlı. elbette bu kararı almak için etkili bir sebep olup olmadığını sen biliyorsun. her zaman ayrılığı en sona yazmak lazım. ben de öyle yaptım zaten. nasıl anlatayım sana, sen şu an onunsun, onun kadınısın, ona aitsin, sevmekle sahiplenmek çok farklı şeylerdir. herşeyin güzel gitmesini isteriz ama hayatın getireceklerine şaşırmamak lazım. dün senin için can veririm diyen, bugün ölsen dönüp bakmayabilr
Soran+1 yılöyle tabi. duyguları değişmiş olsa ve yolları ayırmak istese hayatından çekilecek kadar da onurluyumdur..o benim hiç blöf yapmayacağımı ve ne kadar samimi olduğumu bilir..
Cevap sahibi+1 yılsana ne mi anlatması lazım,onu sadece kocan bilir, biz değil... ama seni rahatsız edip üzecek kadar belirgin davranışlar sergilemesi ve bunun farkında olduğu halde hala değiştirmemesi, senin bu durumu kabullenmekten başka çaren olmadığını gösteriyor.
Cevap sahibi+1 yılkaç yıldır evlisiniz?
Soran+1 yılteşekkürler... çıkmam lazım...
Soran+1 yıldaha sonra size dönerim...
Cevap sahibi+1 yıliyi uykular
Soran+1 yılmerhaba, nasılsınız?
Cevap sahibi+1 yılmerhaba, teşekkürler iyiyim, siz nasılsınız?
Soran+1 yıldaha iyiyim, teşkler. Sizlerden aldığım güçle gece eşimle uzun uzun konuştum bu konuyu.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, o güç sizin mutluluğunuzu koruma isteğinizin gücü, benimle alakası yok... siz hem sorarak, hem dinleyerek, hem de kocanızla konuşarak bu isteğinizde ne kadar kararlı olduğunuzu gösterdiniz... umarım ikiniz adına da güzel bir sonuç çıkmıştır konuşmanızdan...
Soran+1 yılsiz tam olarak anlatayım.Erkek erkeğin dilinen anlar. Sizde bir zahmet yorumlarsanız sevinirim. Belki ben bayan olarak kaçırdığım-algılayamadığım noktalar vardır. Ne hissettiğini gibi.. sizden yardım isteyeceğim, fikren.. tırnak içinde aynen anlatıyorum
Neden gergin oluyorsun rahatlayamıyor musun ya da eksik bir şeyler mi var, ben bir yerde yetersiz ya da beklentilerine cevap veremeyen mi oluyorum- aynı zamanda benden etkilenmiyorsan hayatından istediğin an hatta şu an bile çekilebilirim'' dedim.
Soran+1 yılEşim de; '' saçmalama , nerden çıkarıyorsun, seni nasıl sevdiğimi biliyorsun, farkında olmalısın, böyle niye düşünüyorsun. o gerginlik hali değil aslında. ilişki sonrası boşal...dan sonra o an biraz yalnız kalmak istiyorum. özgür gibi düşünebilirsin. Bunun seninle ilgisi yok. tamamen bir güdü. Bekar olsam ve beraber olduğum x biri olsa ilişki sonrası ok soğuk olur hatta başka bir paylaşım bile istemezdim. Sohbet, bir şeyler içmek gibi. bu benim tepkim sonrasında. Hatta ben kolay kolay evlenecek
Soran+1 yılbiri değildim. dünya ya bakışım da buydu. 40 ıma kadar evlenmem diyenlerdendim. hatta hep free takılırdım diye düşünüyordum. beni evliliğe ikna edecek olmaz diye düşünürken seni tanıdım. evlenmeme nedenim de free takılmak. böyle biri ilişki sonrası o an için bayanla sence muhabbete devam edebilir mi? Bu sen olduğun için şimdi karımsın ya, sadece biraz yalnız kalmak istiyorum kendimle ama 15- 20 dk sonra ben gelip sana sarılıp öpüyorum kokuma alıyorum bunu neden atlamışsın'' dedi. Sonra sarıldı.
Soran+1 yılgel buraya duygusal bebeğim dedi. böyle oldu.
Cevap sahibi+1 yılyani bu konuşmadan çıkan sonuç şu, o bahsi geçen 15-20 dkyı önemsemeyeceksin... öncesi ve sonrasında yüzlerce güzel dakika varken bu kısacık zamana takılma bu kadar demek istemiş... sonuç itibarı ile, sen seven ve özverili bir kadınsın, ve onun sözlerine güvenmek durumundasın, değişemiyorum diyorsa, sen o süreyi o şekilde yaşamayı kabulleneceksin mecburen... onun kurduğu cümlelerde bir ima ya da farklı anlam aramadım açıkçası, yaklaşım ve tavırlarımız böyle farklıyken cümlelerindeki imayı bulamm
Cevap sahibi+1 yılyalnız ilginç bir cümlesi var, free olmak, o anı özgür geçirmek, kendimle kalmak demiş... bu da bir yerde insanın kendi inisiyatifi, özgür olmak isteyebilir tabi... ama artık o eski yaşantıda değil, ve evlenmeyi kendisi istedi ısrarla, kimse zorlamadı... neyse... sen yine de onun bu özgürlük isteğine saygı göster ve geçirdiğiniz o dakikaları görmezlikten gel... başka çözümü yok zaten...
Soran+1 yılima arayın demek istememiştim. erkek olarak daha iyi hissedersiniz hangi ruh halinde olabileceğini demek istemiştim. erkeksi hisler ya o anlamda.
aslında belli bir süre yalnızlık yaşamak istiyor bu doğru, ama sonra kendisi gelip konuşuyor- sohbet etmeye çalışıyor. şu 15- 20 dk yı önemsememem lazım belki de. onu bu haliyle kabullenmem- saygı duymam.
sizin yorumunuz nedir bu cümlelerine eşimin. Bana karşı duygularından emin olmakla beraber sizde de bir kanaat oluşmuştur bu tavrı hakkında. .
Soran+1 yılevet bunu bende ona dedim. ''free olmak istemende kendi düşüncen saygı duyarım ben elimden geldiğince seni sıkmamaya çalışıyorum ve rahat biriyim bu konuda da sana oldukça geniş bir alan açtığımı düşünüyorum. evliliğimizde saygı- güven
sadakat olduğu müddetçe seni hiç sıkmadım- sıkmam da'' diye.
Eşim de; ben evlenmemeyi free yaşmak olarak düşünenlerdendim. özgür- yalnız olmak gibi düşünebilirsin. evlendiysem eğer bunu bir başka aldın başaramadıysa sende gördüğüm bir çok güzellik vardır hem huyun
Soran+1 yıl-düşüncelerin- hem def,z,ğin, bunu neden anlatıyorum ilşki sonrası bu özgür alanımın olması- yalnız kendimle baş başa almak isteme duygum bundan gelmektedir muhtemelen, bilesin diye anlattım. Karım olmasan- bekar olsaydım, ilişki bittiği an gitmeni isterdim. bu senin için asla söz konusu değil. neden böyle olmak istediğimi bilesin, farklı anlamlar yüklemeyesin diye açıklıyorum, sen aşkımsın gel buraya bakayım benim şımarık pandam'' dedi.
bu yalnız kalma insiyatifi ilişki sonrası en fazla 20 dk.
Cevap sahibi+1 yılben erkeler konusunda önyargılıyımdır... o yüzden eşinizle ilgili belirteceğim fikir sizi hoşnut etmeyecektir... bu sizin eşinize has bir durum değil, genel anlamda erkeklerin kadınlara yeterince düşünceli davranmadıkları kanaatindeyim... hemcinslerim bana pek samimi gelmezler genellikle... ama sizin anlattıklarınıza dayanarak genel anlamda size tutarlı ve iyi davrandığı belli, eğer başka bir sorun yoksa, bu bahsi geçen 15-20 dk uyumlu bir ilikşkiyi bertaraf etmemeli
Soran+1 yıltutarsız biri değil. hatta o kadar merhametli ve sağduyulu ki şimdi hakkını yersem vicdan yapmış olurum. Günaha girmeyeyim. bebeğimiz çok uykusuzdu- oldukça zor büyüttük diyelim ilk 2 sene ikimizin de nevri döndü. sabah ezanına kadar ayaklarımızda sallıyorduk. bu zamanlarda hep iş yükümü hafifletmiştir. namaza kadar uzun geceler ayağında uyutmuştur. mamasından bezini değiştirmeye kadar Allah razı olsun hep desteğini görmüşümdür. şimdi gıyabında haksızlık edemem. temizlikte de bazen yorgunsam
Soran+1 yılevleri süpürürken iş paylaşımı yapar salonu o yapar kalan yerleri ben cam silerken de vs. şimdi adama desem ki duyarsız Allah'ın gücüne gider..
Cinsel anlamda da önce beni düşünür,bende tersine onu.Çok özele girmek istemiyorum.ilşki sürecinde de sonrasındaki şu 20 dk lık dilim dışında bana garip-incitici gelen bir yanını çok net hatırlamıyorum.
şu var,oda erkeklerin genelinde-özünde mi var sizce?Ben ondan daha sakinim o bana göre daha çabuk sinirlenir.Sonuç odaklı.Bu erkeklerin doğasında mı var?
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma beklettim biraz... yani anlattığın kadarıyla, ideal bir profilde zaten senin eşin... bu sorun diye bahsi geçen 20 dkyı hiç düşünmemen lazım belki de... yani kaba tabirle devede kulak denecek kadar önemsiz...
eğer işe erkek ya da kadın doğası diye yaklaşacak olursak, sana baktığımda eski sevgilimin şu an dizimin dibinde olması gerektiğini söyleyebilirim, ama değil... yani kimse kimseye benzemez... her bireyin yapısı farklıdır ve tepkileri genellemeyle tahmin edilemez...
Soran+1 yılrica ederim. önemli değil. sorum şu netleştireyim. Erkekler biz bayanlara göre daha mı sert ve sabırsızdırlar genelleme olarak? Sanki erteleme huyları- sonuç odaklı gibiler. biz daha sabırlıyız sanki- sakinlik olarak. eşim daha çabuk sinirlenir bana nazaran.
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin kadınlardan bir itaat beklentisi olduğu kesin... ve bazı durumlarda kontrolün kendilerinde olduğunu hatırlatmak için fevri davranırlar. söylediklerinin ve beklediklerinin dışında bir durumla karşılaşınca burada işleri ben yönetirim dercesine yükseltirler seslerini... genel olarak bu böyledir... tabi herkes için geçerli değil...
Soran+1 yılaynen katılıyorum size. o yüzden hep ritüel değişmez, ''kadınlar erkeklerden ne bekler- erkekler kadınlardan ne bekler'' veya; '' kadınlar- erkekler ne ister'' gibi. Bu da farklı hormonlarımızın oluşundan kaynaklanıyor. tam olarak anlayamıyoruz bir birimizden neler hissedeceğimizi- mekanizmalar farklı çalışıyor çünkü.. anlayamam da bundan kaynaklı olsa gerek. sizde testerojen- bizde ostrajen hormonlarının olması bu metaforu destekliyor:D
Cevap sahibi+1 yıl:)) şimdi şöyle bir örnekleme yapalım, aslında sadece iki cinsiyet var. baktığımızda sanki herşeyi kolayca çözebilirmişiz gibi görünüyor ama öyle değil... kendini kadın gibi hisseden erkekler, erkek gibi hisseden kadınlar, erkeklere ilgi duyan erkekler, kadınlara ilgi duyan kadınlar, hem erkek hem kadınlara ilgi duyanlar, hiç birine ilgi duymayanlar... bu duygular en uçta bir yerlerde olabileceği gibi, aralarda sıkışıp kalmış da olabilir... bir sınırdan diğerine kadar arada binlerce insan olablr
Soran+1 yılevet o arada olanları ele alırsak tam bir tez konusu olur. haklısınız: D Aman biz normal cşnste olanları çözmekle tüm hayatımızı nerdeyse geçiriyoruz hele onlara da girersek beyin nöronlar yanar falan: D İşin şakası zor cidden böyle algılayanlar için çok daha kompleks düşünsenize hem kendi içlerinde bir sürü cevap bulamadıkları sorular artı toplum baskısı ve belirsizlik... Allah yardımcıları olsun.Biz daha net iki cinsi çözümleyemezken. işleri zor.. en azından kendilerini oldukları cins görseler
Cevap sahibi+1 yılhem öyle hem de bizim kendi içimizde ne kadar farklı uçlarda olabileceğimize de bir kanıt bu tipler... standart kadın ve erkek cinsi diye bir şey yok aslında...
Soran+1 yılyani.. insan denen varlığın çözülememesi işte... kadın ve erkek salt kendi içinde çözülemezken bu arada olanlar nasıl çözülsün.
Soran+1 yılben müsaade isteyeyim sizden çıkıyorum. sonra döndüğümde yazarım.
şimdi şunu da sorayım size; peki neden yalnız kalma hissi oluşabilir erkekte ilişki sonrasında?
teşekkürler duyarlılığınıza.
Cevap sahibi+1 yılaslında işte tam o noktada tıkanıyorum ben, yani benim mantığım bu durumu anlamıyor, belki de benim yetersizliğim... ama bir kadına aşık olup, onu evlenmeye ikna etmek için çabalayıp, ve sonunda ona sahip olan bir adam neden ilişki sonrasında tek başına kalmak ister? bunu inan bilmiyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılben gergin olmuyorum pompaladıktan sonra kafam rahatlıyor.
00 Yorumla
+1 yılacaba seni tatmin edemediğini mi düşünüyor...
021 Yorumla
Soran+1 yılhayır son derece iyi iletişimimiz cinsellikte.
- +1 yıl
yoruluyordur belki kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yılyorulunca böyle mi olmalı ya da olur?
- +1 yıl
evet dinlenene kadar öyle olur . ne kadar renkli olursa olsun
Soran+1 yılama sakinlik- rehavet çöker diye öngörüyordum normalde mantık bunu diyor.
- +1 yıl
o haldeyken ne yapıyor ne söylyor mesela
Soran+1 yıliçine kapanıyor. hayatla ilişkisini kesiyor sanki. kendi halinde kalmak istiyor.
- +1 yıl
bir gecede kaç defa yapıyorsunuz kaç saat veya dakika sürüyor
Soran+1 yıl1 saati geçiyor. sevişme dışında bu süre.
- +1 yıl
kaç defa boşaıyorsunuz
Soran+1 yıleşim mi ben mi?
- +1 yıl
aynı anda olmuyor mu
Soran+1 yılbunlar çok detay, mahremime çok girmek istiyorum. benim sorum bu durumla ilgili.
sorunuza cevabım çok genel olarak yazayım. bazen evet bazen bir kaç kere kendi adıma. bu süre onun için tek seferde.- +1 yıl
bir gecede tek seferse kendini yaşına göre yetersiz görüyordur
Soran+1 yılhayır, tek sefer ama süre uzun.
- +1 yıl
öncelikle şunu belirteyi sorduğum şeyler problemin çözümüne yönelik olmakla birlikte cinsellik forumlarında tatmin olma derdinde değilim sanırım akıl verenleriniz var iyi geceler
Soran+1 yılherkesin niyetini Allah bilir. kendinizden eminseniz sıkıntı olmamalı adınıza.
- +1 yıl
cevaplardan kimin ne amaçta olduğunu tahmin edecek kadar akıllı kadınsınızdır eminim
Soran+1 yılherkesin içini Allah bilir. yardım etmekse niyetiniz vicdan yapmamalısınız. inş. aşarım bu sorunu tek derdim bu. eşimi çok seviyorum ve her iki açıdan da üzülüyorum. hem kıyamıyorum böyle olmasına. hemde kendi adıma da üzülüyorum ister istemez yansıyor bana gerginliği.
- +1 yıl
özelim açık hanımefendi
Soran+1 yılözelden kalsın.
+1 yılolmaz pek ama :))
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası