Hamileyim ve aldıramıyorum akıl verin lütfen..

Ben 25 yaşında bir bayanım.6 yıl birini sevdim,platonikti.Sonra öğrendi ama beni önce istemedi. Daha sonra istedi.Bu zamana kadar tek sevdiğim ve aşık olduğum kişiydi.. İlk kez onunla birlikte oldum. bir kaza oldu birlikte olurken ve yaklaşık 6 haftalık bebeğim var şuan. Bunu du

yduğunda aldır dedi,aldıramam dedim, Geceleri uyuyamam onu öldürürsem. Aldırmıcağmı söylediğimde saçlarıma yapıştı bana bak kızım benim hayatım bu yaşta kararamaz dedi.. Şoktayım. O sevdiğim adam canavar gibiydi. Bu bebeği aldırmak zorundayım ailem sanırım beni öldürür. Her gece ağlıyorum,yaptığım hatalar onun canına mal olucak.. Ben napıcam? Saçma sapan cümleler kurdum farkındayım. Okadar pişmanımki. Herşeyden..
Güncellemeler
+1 yıl
Şanssız şanslılardanmışım, fişlenme durumlarından bir doktorun kendi yerine gidip muayene oldum.durumu anlattım, aldırmak zorunda olduğumu belirttim zaten yasal sınırı geçmediğimden sıkıntı yoktu. İşlemden önce bebeğin durumunu görmesi gerektiğinden ultrasonla baktı ve bebeğin kalp atışlarını alamadığını bebeğin gelişmesinin doğal olarak mümkün olmicağını ve vücudumun bebeği düşükle atacağını söyledi. Kendiliğinden düşük oldu olacak fakat içerde parça kalma riskinden dolayı bunu beklemeye gerek
Güncellemeler
+1 yıl
Olmadığını söyledi ve bebeğimi aldı. Ben çok büyük hata yaptım, keşke evlenmeden yaşamasaydım. Ama allah yardım etti kendi bebeğimin katili olmamam için kalbini bile çalıştırmadı. Güncelleme için özür merak eden olur diye ve benim gibi vicdanı boyundan büyüklere ders olsun diye yazdım. O öküz hala hamileyim sanıyo biraz daha korksun,zaten terkettim
Hamileyim ve aldıramıyorum akıl verin lütfen..