Birbirimizden uzağız ve hergün sohbet istiyor kamera aç diyor ben hoşlanmıyorum bu durumdan haftada bir sohbet olsun diyorum izin versem günde 3-5 kez boşalacak sanki onu nasıl doyurabilirim aramız bu yüzden sürekli bozuk:-(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyma kavramı saçmadır , daha daha daha sını isteriz bilhassa siz kadınlar.
Eee sen onu yapınca tenine dokunmak isteyecek , sonra oral , sonra sonra sonra...
Her istediğini yapınca doyacak mı sanıyorsun ?
İlla bir eksiklik bulmaya çalışacak ve bulduğu ilk fırsatta terkedecek.
İnsanoğlu böyle gariptir işte..
Velhasıl uzak ilişki zordur zaten..
FEDAKARLIK gerektirir , bağlılık gerektirir..
Önüne yem at , gör bak ne kadar fedakar , ne kadar seviyor..
Haa seviyorsa zaten senin bu mırın kırın ettiğin şeyler zevk vermeye başlar sana..
Erkeğini tatmin edersen , kendin de mutlu olursun çünkü..
Ama sıfatı 'erkeğin'se.
Eğer imkanınız varsa 2 haftada bir buluşun.
Ve buluşmalarınızda rica ediyorum sinema , kafeterya gibi sıradan yerlerden olmasın gezi alanlarınız.
Günlük kiralık ev tutabilirsiniz.Sabahtan kahvaltı yapar , dışarı çıkar , gezer , eğlenir , gelir film izler , dans eder , masaj yapar ve ...
Geniş düşün.19 Yorumla
Soran+1 yılAdımız ne peki bizim sözlü nişanlı evli?
Cevap sahibi+1 yılbunu ona sor.muhtemelen istediğin cevabı verecektir.ama o gerçekten o cevabı mı hissediyordur , bunu zaman gösterecek.
fedakarlığını göremiyorsan bırak.
Soran+1 yılSeni seviyorum sana aşığım bana aitsin diyor ama bana en çok inandırıcı gelen sadece vücudunu istiyorum nedense?
Cevap sahibi+1 yıltereddüt güvensizliği getirir , güvensizlikse..
birkaç gün vücudunu sunmayı bırak , hareketlerini soru olarak açarsın.
by
Soran+1 yılHareketi şu konuşmuyor benimle benim smsim yok ama oda yazmıyor
Cevap sahibi+1 yılipleri eline alma vaktin geldi.
Soran+1 yılNasıl olacak o?
Soran+1 yılAynen?
En İyi Cevaplar
+1 yılHergün sohbet istemesi seni sevdiğindendir demekki artık sensiz yapamıyor.
Kamera aç demeside yazışmanın yada konuşmanın artık basitleştiği yada artık yetmediği anlamına gelir. kamera aç demesi yazışmanın konuşmanın bir üstündeki görüntü seviyesidir.
Boşalmak muhabbetin sohbetin dışındaki birşeydir.Yani sen sohbetmi istiyorsun sanal seksmi? mesajla sanal seks yaptıysan bu yetmediğinden konuşmaya geçmişinizdir. konuşmada bi müddet sonra basitleşmişdir ve görüntü istemeye başlamıştır. senin bu durumdan rahatsız olduğunu belirt. ve senin seks istememeni yani sınırlı olarak istemeni anlayışla karşılamıyorsa bu seni sevmediği sana sevginin dışında sadece seks amaçlı baktığını gösterir . Soruna dahada yardımcı olabilmek için muhabbetmi etmek için cam istiyor yoksa sexs yapmak içinmi cam açmanı istiyor onu acıkca belirtmen gerek olduğunu sormalıyım.019 Yorumla
Soran+1 yılBazen seni sevdiğim aşık olduğum için istiyorum diyor ben istemeyince sadece vücudunu istiyorum diyor seni almam ki diyor :-(
- +1 yıl
sadece vücudunu istiyorum diyor seni almam ki diyor madem böyle diyor demek ki seni sevmiyor açıkca belirtmiş bence bırak aç kalsın akıllansın akıllanmassada bırak gitsin seni ilk önce sen olduğun için isteyecek sonra vucudun için isteyecek. Sen seni sadece seks objesi olarak gören birisini nasıl sevmeye devam edebilirsinki ?
Soran+1 yılÇünkü nedenini bilmiyorum ama unutuyorum tek bir güzel sözünde öyle yakışıklı güzel biride değil hani bunun için diye düşünürsen dediği laflar küfürler var ama bilmiyorum bu sefer içim böyle hissediyor nedense:-(
- +1 yıl
Seni öldürmeyen seni güçlendirir.Ayrılmakdan korktuğun için cesaret edip yol veremiyorsun demektir. Boşver yolver gitsin hem sexs ityecek hemde küfür edecek :) zorla güzellik olmaz huyuna suyuna gitmesi lazım birşeyleri elde edebilmesi için bence yol geç olmadan bu yanlış ilişkinden vazgeç
Soran+1 yılOna yol veren hep bendim geri dönende sadece o
- +1 yıl
Ozaman geri döndüğünde neden kabul ediyosunki ? Geri dnmesine izin vermediğin sürece böyle bi sıkıntı olmayacaktır.
Soran+1 yılGeçen sefer istemiyorum git dedim yine geldi bir aya kalmadan
- +1 yıl
Geldi derken nasıl geldi ? Kaydı youtube görmeyle ilgili bir cevabını okudum hukuksal açıdan yadımcı olabilirim eğer istersen böyle bişeyi senin iznin olmadan yapması iki yakasını bir araya getirememesi için gçerli bir etmen olacak hale getirilebilir :)
Soran+1 yılAbim savcı ve biliyorum en az iki yıl hapis var ama bir babası var ya ondanda olmasın yazık:-o
- +1 yıl
O babasından olmayacak diye sen hayatını çile çekerekmi geçircen ? yani hayatını diyorum çünkü sana dah evlenmeden küfür edenden tehdit edenden ilerdede hayır gelmez
Soran+1 yılHiç mi ya kıyamaz o bana:-(
- +1 yıl
Eveeet kızların kör kütük gözleri kapalı aşık olma durumunu gene görmüş bulunuyoruz kalbini bırak aklınla düşün bnce biraz
Soran+1 yılBak ben bunu başkasına anlattım tavrı değişti herkez böyle ondan başkasıyla olmaz:-(
- +1 yıl
Onsuz nasıl olduysa önceden ondan başkasıylada olur mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni. kendi imkansızlıklarını yaratma
Soran+1 yılBen bunu ilerde beni seven birine anlatsam ya terkeder yada aynısını ister zorlar kandırmıyorum kendimi
- +1 yıl
Karakteri sağlam bir kişilik bulduğun zaman konuşarak halledebilirsiniz. Zor olur ama halledilir
Soran+1 yılO kişi bana rastlamıyorrr
- +1 yıl
Senin karakterin sağlammıki ? Karakteri sağlam bir kişi sana rastlamasın :) İlk önce sen sağlam karakter sahibi olacaksınkiiiii karakter sahipleriyle oturup kalkasın ve sevgilini o zümreden secebilesin :)
Soran+1 yılKaraktersizim ha sağolun iyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumlar aslında bana ters sevgiliyiz diye herşey olacak diye birşey yok. Baksana sen rahatsız oldun diye sana soğuk davranan biri seni heran terk edebilir. Ki böyle bir sebebten. Sonuçta evli değilsiniz. Tabi konuşulacak edilecek ama sınırı var camda falan bana ters. ama sizin fikrinize saygım var yargılamam. Bu benim kendi şahsi düşüncem. Şöyle iyi açıdan bak. Uzaksınız hergün çok kez sen boşaltıyorsun. Bunu başka kızlar ilede yapabilirdi. Yine başkası ile değerlendirmiyor bu durumu. Sende istiyorsan mecbur karılayacaksın. Olmadı doktora gitsin günde bi kaç kere normal değil gibime geliyor canım.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen birinin elini bile tutmamış biriydim sence bana neler ters ahhh ahhh hiç açma kardeşim
Cevap sahibi+1 yılALLAH yardımcın olsun kardeşim.
Soran+1 yılAmin inşallah herkeze ak bir gelinlik giymek nasip olur:-S
- +1 yıl
günde birkaç kez olabilir olmayacak durum değilki arkadaşım bnimde günde 4 - 5 kez yaptığım oluyor ama sevgilisinin tutumu yanlış.
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur olabilir pek ilgim yok bu konularda :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoslanmiyosun ama dedigini yapiyosun ! Neden? Kaybetmekten korktugundan mi? Oysa bunun yanlis bisey oldugunu sende biliyosun.. Peki o seni neden kaybetmekten korkmuyor? Neden sana istedigini yaptiriyor seni dusuncelerini goz onune almiyor? Kendine saygin yoksa aynen bu sekilde devam et ok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu defalarca reddettim o hep döndü bana ben değil
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılhem daha önce kimsenin elini bile tutmadığını söylüyorsun hem de adama kamerada şov yapıyorsun. muhtemelen senin görüntüleri kaydetmiştir ve birilerine malzeme bile olmuşsundur. seni sevse ve gerçekten istese yanına gelirdi zaten. demek ki seni pek de istemiyor. amacı farklı.
10 Yorumla belki iyi niyetinle bir kez cam açtın o da devamı istedi...yani o alışkanlık haline getirmiş bunu..artık doyuramazsın..ya devam edeceksin...yada hiç açmayacaktın...artık açmam dersende aranız bozulur...bu noktaya gelecegini bilemedin baştan...haklı olarak...ama bence bir daha açma..sana bu yüzden tavır alacaksa anlaki seni başka şeyler için seviyor...
032 Yorumla
Soran+1 yıl:-(
Soran+1 yılVazgeçer mi:-(
Soran+1 yılbunu defalaca hissetti zaten şuan istersem herşeyi bitiririm birinin sevgisinden ölebilirim ama ona yalvarmam çok gerilerde kaldı onun için yalvarmadım yalvarmam sevse adam gibi belki...
Soran+1 yıliki aydan fazla zaman geçti ve birşey olmadı...
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılya ulaşıyor iki ayda iki kez döndü bana bir ay olmadı ilk dönüşü istemiyorum seni git dedim küfretti gitti en sonda üç dört gün önce yazdı yine seni seviyorum falan filan diye ama böyle oldu smsim olmayınca yazmadım oda yormuyor kendini sağolsun
Soran+1 yılsaygı mı kelime anlamını bilmiyor bence...Ve dediği tekşey hiöbirşey umrumda değil sadece seni istiyorum bana aitsin ya aslında son soğukluk nedeni ben başkasınada soyundum bunu söylememdi belki intikam belki istek ama başkasıda gördü beni öyle şekilde ve bu bir ay öncesinde mecbur dönmüş gibi gösterdi bunu bana hani seni öyle gördüm yanlış yaptım sen benimsin gibilerinden bunu söyledim o...sun dedi tabi ama umrumda değil gidiyorsa gitsin yani peşinden koşamam
- +1 yıl
peşinden koşmana gerekte yok asla...her ne olursa olsun sana hakarette bulunması çok büyük haksızlık...sana yapınca başka başkasına yapınca başka isimler takıyorlar...sen dogru bildigini yaptın ve keyif aldınsa buna kimsenin müdahale etme hakkı yok..nikahlı kocanda degil zaten...o senin üzerinde erkek egemenligi yada ego tatminiyle meşkul..o...pu dedigine sonra nasıl seviyorum dersin...sevdigi senin tenin tatmin yanın...
Soran+1 yılo görecek o tatmin yanını az kaldı:))
Soran+1 yıltabiki değilim ya o gidiyor ya valla hiç aramıyorum ama dönüyor bana o an özlüyorum onu bende anlamıyorum:S
Soran+1 yılne güzel ikimizde birbirimizi sevmeden iki senedir ne çekiyoruz ne mantıksız bir hayat bu ya
Soran+1 yılsevgi...acaba nasıl birşey...acaba içinde arzu olmadan yaşayan var mıdır sevgiyi sanmam...herkez samimiyetsiz çıkarcı vicdan yoksunu...
Soran+1 yılValla yaradan biliyor beni beddua etmedim kimseye sadece ona havale ettim ben ne diyeyim Allah bu günü aratması en kötü gün böyle olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim Allah senide iyi insanlarla karşılaştırsın kul hakkı zor...
Soran+1 yılçok sağolun Allah razı olsun onu mutlu etmek için çok düşüncem vardıda onun beni dinlediği yok...
Soran+1 yılbakalım tavrına göre...
Soran+1 yılonu diyorum işte tavrını beğenirsem adam gibi davranırsa devam edecek yok küfür yok hakaret yok gel uçalım bu durumda onu uçuracağım terkederek
+1 yılbir gün pc ni al yanına bir restorana git.kendine 7 lahmacun.4 pide,3 porsiyon iskender,2 adet kelle.ve 5 porsiyon tas kebabı söyle.yanına da bir damacana su koy.göster ona.doyacaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha!
Yemeksepetinden birşeyler ısmarlayıp evine yollayarak doyurabilirsin.
34 Yorumla
Soran+1 yılYemek mi offf saçmalamasan
Soran+1 yılIyiyse yemek yesin beni istemesin!
+1 yılcamdan cama ooooooooooo camdan cama oooooooo camdan cama oooooo aşık oldum ben sana:D bunu hatırlıyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılAlaylık bir durum yok lütfen
Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. hiçmi ilişkiye girmediniz hiç girmediyseniz haliyle uzaktan dondurmaya bakmakla dondurmaya doymaz bu adam :)
00 Yorumladoyurma aç kalsın akıllansın ,doyarsa bi işe yaramaz
025 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani düzelir mi sohbet etmezsek?
Soran+1 yılKaç gündür konuşmuyor benimle ya smsim yok yazmıyor oda:-(
Soran+1 yılÇok özlüyorum:-(
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yıliyi fikirde evdekiler ne diyecek buna hem o beni sevsin biraz yaaa:((
Soran+1 yılyok ya çok nadir msnde oluruz genelde mesajla ama hiç atmadı iki gndür sinirli hala galiba:(
Soran+1 yılya işte yine soyun falan dedi yok dedim iki gün önce hastaydım mesaj attım hi mi hissetmiyorsun diye fala filan hiç takmadı dün yine mesaj attım eğer beni sevmiyorsan istemiyorsan çek git dedim zaten söylemiştim sevmediğimi daha neyin peşindesin yazdı:((
Soran+1 yılzaten kayıt yapmıştı ama silmiştir onu Allah iyi etsin ne diyeyim ya burnumuzdan getiriyor valla herşeyi
Soran+1 yılen az iki yıl hapis yatar bunu biliyor ve benim bir abim savcı ancak tehdit eder ki hala ediyor yani valla bulacakta cezasını bakalm ne zaman
Soran+1 yılya yapamazzzzzz o kadar değil yani
Soran+1 yılAmin herkez için en ayırlısı olur inşallah Allah herkezi en doğru insanlarla karşılaştırsın
Soran+1 yılbakalım sorarız olur birşeyler
Soran+1 yılolur tamam sağol
+1 yılyanına çağır çokmu uzaksınız ki?yada sen yanına git
036 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gideyim ya kolay mı öyle gitmek
- +1 yıl
o yanına gelmiyor mu peki?
Soran+1 yılGelecek durumu var ama gelmiyor
- +1 yıl
ben uçakla 1 saatliğine olsun uçakla bile gidip gelirm.nasıl birisiymiş o öyle
- +1 yıl
kamerada yapıyormusunuz peki
Soran+1 yılÖyle herşeye veriyor bana gelince para yok
- +1 yıl
ben uçakla türkiyenin bir ucundan diğer ucuna hafta sonları gidip geliyordum.maddiyat önmli değil önmli olan aşksız sevgisiz sekssiz kalmamak.
Soran+1 yılOnun bana dokunmaya cesareti yok bence bu yüzdende boşuna gelmemek için gelmek istemiyor demek ki iki senede hiç mi merak etmez insan tamam kamerada gördümde bu nasıldır nasıl davranır diye
- +1 yıl
tanıştın tanışalı hiç buluşmadınızmı daha?
Soran+1 yılHayır buluşmadık
- +1 yıl
nasıl bir erkekmiş o arkadaşım sen vücudunu illakı göstermişinidr kamerada hiç mi arzulamıyor.kamerada mast yaptınız mı
Soran+1 yılO açmadı ben açtım iki kez ama nasıl ne halde açtım Allah bilir
- +1 yıl
kamerada soyundunmu arkadaşım.soyunuyorsan eğer bir süre seksi kıyafetler giy ancak soyunma bakalm çıldırsın bıraz
- +1 yıl
ne halde açtınki?
Soran+1 yılŞantaj yaptı ilkinde ikincisindeyse bu sefer son söz dedi ve açtırdığı günün ertesi günü seni sevmiyorum deyip çekip gitti bu insana nasıl güveneyim ben?
- +1 yıl
öyle insanla neden hala birlktesin arkadaşım şantaj yaptı diyosun en nefret ettiğim durum işte cinsellikte şantajı kullanmak kadar adice bişey yok.bişeyler yaşandıysa orda kalmalı.sen yanına bile çağırmışsın büyük cesaret yanına gelse belkı de herşeyi yapmasına bile izin vereceksn*gelmeyen o naz yapan o.dünya tersine dönuyor galıba.o zaman daha soyunma kamerada madem şantaj yapyor..
Soran+1 yılZaten soyunmuyorum artık korkmuyorum diye bozuluyor istediği olmayıncada deliye dönüyor
- +1 yıl
çok düşüncesz biriymiş ayrıca kendisi belkı o şeklde boşalıp tatmın oluyor ona yetıyor ama senı düşünmüyormu nasıl rahatlayacağını düşünmuyormu bu adam.
- +1 yıl
soyunma tabi en iyisini yapıyorsun.ilk tanıştığın zamanlarda biraz zaman geçtikten sonra belkı buluşmadan önce vücudnu göruyum öyle buluşuyum diye düşünce olur ama aradan 2 sene geçmş süreklı karşındakının kamerada soyunmasını istemek saçma bence.sen buluşmak istemesen neyse.ama sen istyorsun adam gbi gelecek yanına güzel zaman geçirmek yerine oh ne güzel aç kamerayı soyun yok öle
Soran+1 yılHayır kendinden önce beni düşünüyor ama ben böyle şeyler yaşamak istemiyorum ben ona o türlü bakmak istemiyorum şuan ileride olur xj herşeyin zamanı var
Soran+1 yılIki seneye yakın sohbet diye yalvardı yok dedim sohbeti edince şantajla soyundurdu son bir kaç ayda oldu olan yani iki aydır tık yok
- +1 yıl
yalnız mı yaşıyorsun arkadaşım yoksa ailenle mi berabersn.öğrencimisn çalışıyormusn
- +1 yıl
cinsel sohbetinizimi şantaj olarak kullanıp soyunmanı istedi arkadaşım.
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
telefonlamı yapmıştınızki.nasıl bir şantaj yaptıki uzaksanız
Soran+1 yılMesajla abine göstereceğim dedi
- +1 yıl
hiçbişey yapamaz arkadaşım sen kendinden ödün verme.bence öyle insanlada daha devam etme kurtul derim.şimdiden tehdit eden adam ilerde napar allah bilir.o seni sevse tehdit ederek yapmak istemediğin şeyleri sana yaptırmaz.buluşman bile yanlış buluşma bile öyle adamla tehlıkelı bence
Soran+1 yılBence o çok utangaç biri yani eğer buraya gelirse yüzüne bakamam diye düşünüyor belkide bana aşık olmaktan korkuyordur
- +1 yıl
olbilir.ama utangaç olsa kamerada nasıl soyunuyor.
Soran+1 yılBen soyundum sadece
- +1 yıl
iç çamaşırlarını çıkardınmı peki daha neler istedi bakalım senden her istediğini yaptırmıştır
Soran+1 yılEvet çıkardım
- +1 yıl
sende tam bir ziyafet yaşatmışsın arkadaşım.daha önce hiç reelde cinsel ilşkın oldumu sevişme ya da birleşme
Soran+1 yılBir erkeğin elini bile tutmadım:-(
- +1 yıl
anladım.eklermisin beni bişey sorcam arkadaşım
Soran+1 yılBuradan sor
uzak mesafe ilişkileri her zaman bu tür sorunları beraberinde getirir.Çaresi yok :)
00 YorumlaCiplak fotograf at sevgilim ole yapiyo bana ck da eglenceli oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemediğin birşeyi yapma derim kim isterse istesin.
00 Yorumla
+1 yılcamdan olmuyo demek buluşmanız lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu başka?
- +1 yıl
sorun yok ozaman
haftada bir çok az biraz ortasını bulmalısınız
039 Yorumla
Soran+1 yılEvlimiyiz biz ya ne mecburiyetim var ki bu huyu yüzünden onuda bulamıyor
Soran+1 yılO bana öyle şeyler yaptı ki mahkemeye vermediğime dua etsin
Soran+1 yılIki yılda belki bu yüzden on kere ayrıldık ama hep o döndü bana amacı cinsellik olsa başkasını bulmaz mıydı?
Soran+1 yılKiminle yaşarsa yaşasın yeter ki tek lafını etmesin bana
Soran+1 yılÇünkü onu seviyorummm
Soran+1 yılBeni kıskanmıyor bende onu kıskanmıyorum artık ne yapayım ya iki gün önce dur kızla öpüşüyorum bekle yazdı ne yapayım yani:-(
Soran+1 yılBirşey yapamıyorum öyle birşey yaptığı yok derdi beni kıskandırmak ama kıskanmıyorum artık daha doğrusu çatlasam bile birşey demiyorum
Soran+1 yılNe ciddisi ya iki yılda ortada hiçbirşey yok Ayrıca bana çok ters böyle birşey ben kimsenin elini tutmamışken neler yaptım onun için
Soran+1 yılIki şeyi çok iyi biliyorum birincisi ne yaparsa yapsın ona kıyamıyorum ikincisi ona güvenmiyorum:-(
Soran+1 yılHala tehdit ediyor beni utanmadan:-(
Soran+1 yılKaydı youtube koyacakmış o kadar salaktım ki inanmıştım buna
Soran+1 yılKamera gösterdi bile
Soran+1 yılÇünkü o normal biri değil benide anormal yaptı tedavi görmesi lazım ama olmuyor:-(
Soran+1 yılOfff offf:-(
Soran+1 yılDüzelir yaaa:-(
Soran+1 yılOndan başkasıda aynı şeyi yapacak ama:-(
Soran+1 yılIster bana rastlayanlar istiyor:-(
Soran+1 yılBizde internette tanıştık:-(
Soran+1 yılNe güzel:-(
Soran+1 yılInşallah:-(
Seni bafilemesi lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
:D
+1 yılVurucak sana kırbacı. Başka yolu yok.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeyrek olarak aç delirsin
01 Yorumla
+1 yıliki yumurta kır doyar
00 YorumlaYeni birisini bul :D
00 Yorumla
+1 yıl1,5 iskender
00 Yorumlayanına çağır
064 Yorumla
Soran+1 yılÇağırdım gelmiyor
Soran+1 yılVazgeçmiyorda ama dönüyor bir ay sonra
Soran+1 yılSürekli kavga ediyoruz bıktım artık
Soran+1 yılDefalarca ayrıldım ya geliyorrr
Soran+1 yılNe varmış bende?
Soran+1 yılEvet öyle iki sene geçti ve boşuna olmasın istiyorum o bir odun ama onu seviyorum:-(
Soran+1 yılSadece benim için uğraşmış birine değer veriyorum ama o bunu anlamıyor
Soran+1 yılYumurtadan çıktım ya ben ailem yok namus yok Allah korkum yok oldu
Soran+1 yılYa işte bunları kafaya takan ben yapamıyorum olmuyor...
Soran+1 yılOnunla o sohbeti yapıyorum yalan yok hoşunada gidiyor ama herşey olduktan sonra çok pişman oluyorum çok mutsuz:-(
Soran+1 yılKeşke gelse görsede anlasa keşkeee
Soran+1 yılPüff mü?
Soran+1 yılAltına inciye gül daha mantıklı
Soran+1 yılBaşına gelmesin diye dedim kardeşim burada öyle bir laf var güleceksen Altına inciye gül derler
Soran+1 yılÇok hevesliyim ya
Soran+1 yılYok buradayım
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılSen neyin peşindeydin?
Soran+1 yılNe için geliyorsun hayırdır?
Soran+1 yılNeden görüşelim sebep?
Soran+1 yılBaşkasına aşık olan birini neden merak ettin?
Soran+1 yılBoşverrr
Soran+1 yılIstememekle kalacaksın
Soran+1 yılYok sağol
Soran+1 yılAynı onun tavrı!
Soran+1 yılOlur!
Soran+1 yılYa lütfen
Soran+1 yılBen bir hata yaptım tövbeliyimşu durumda birini hayatıma sokmak ona ihanet olur
Soran+1 yılNeden ya insan neden bunu yapar ki?
Soran+1 yılIyi ki tersledim sana mutluluklar
Soran+1 yılBu kadar ters olma güzel bir dilekti
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna köle olma
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!