soru sorma oldugu için soruyorum regli nasıl birşey MASTÜRBASYONMU OLUYOR
Cinsel boşalma günah mı?
soru sorma oldugu için soruyorum regli nasıl birşey MASTÜRBASYONMU OLUYOR
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Islam da cinsel hayat ibadet hayatinin bir bölümüdür. Yane cinsel hayatta Allaha bir ibadet yoludur. O yüzden de bize düşen Allah'ın yarattığı cinselliğe saygı duyarak, cinsel organları kullanarak tatmine ve üremeye yönelmektir. Bu sebeple de cinsellik saf bir ibadettir. Yalnız cinsel hayat; evlilikle başlatılıp, cinsellik ve evliliğin gerektirdiği kurallar çerçevesinde sürdürmek şartıyla ibadettir. Zina yapmak, yane evli olmadan biriyle birlikte olmak veya cinsel istegini bir (fahise) diyim artik gidermek zinadir, Zina İslam'da hiç hafife alınmayan bir konudur. Masturbasyon yapmak mezheblere göre degisiyor, cünki masturbasyonlar ilgili Kuran da bir ayet gecmiyor, var diyenler oluyor ama gercek din adamlari tarafindan yalanlanmis birseydir, Mubahtır: Yapabilir , bir günahı yoktur. Kişinin eşi veya cariyesi yoksa, evlenmeye de maddi gücü yetersiz ise zinaya düşmemek için veya vücudundaki birikim rüyalanma yoluyla atılamıyorsa bu durumu gidermek için mastürbasyon yapılması mubahtır. Bu görüş Hanefi ve Hambeli mezhebi mücdehidlerine aittir. Ne var ki mubah olduğunu belirttikleri halde bu davranışı olgunluğa sığmayan bir davranış olarak görmektedirler. Yani Mastürbasyonun mubahlığı şartlıdır. Bu sebepledir ki evli kişilerin yalnız başina mastürbasyonu haramdır. Ayrıca şunu da belirtelim; Şehevi duygularını gidermek için değil de azdırmak için mastürbasyon yapılması da haramdır.
sen soru sordun bende bildiklerimi yazdim. uygulayip uygulamam benim sorunum buna sen karisamassin akradasim :), soruna cevab verdik
:)) off yaaa ne diyimm ki :))
arkadasim regl: halk arasında adet, aybaşı, renklenme, gibi bir çok ismi olan, kadının ayda bir vajinasından gelen kan ve kadının doğasında olan her ay gerçekleşen bir kadınsal rahatsızlıktır.
kesinlikle günah değil bu bir ihtiyaç
doktora gittim bana haftada 2 boşalman gerek dedi
öbür türlü ağrı yapmakta
yani kısaca bu bizim ihtiyacımız
Cinsel yaşamda din iman ve günah yoktur. Cinsellik bitince kandine gelirsin.
Cevap
4Cevap
eger helalin olan kişiyle birlikte oluyosan günah degil.ama diğer türlü zinaya girer.mastrübasyonu da bilmiyorum.internetten bak işte güvenilir hocalardan
Cinsel boşalma ne? Cinsel olmayan boşalma ne? Boşalmanın çeşitleri mi var?
zinaya girmemek icin arada masturbasyon yapmak günah değil.
niye günah olsun ki oda bir ihtiyac sonuçta
günah degildir
ama gusül abdesti almak gererkir
eğer evliysen değil ama evli değilsen günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar