Yapay Sünnet derisi duyan veya kullanan var mı, Ben nette gördüm sipariş verdim.

Sünnetli penisde penis başı daiam nemli kalmalı imiş ve dersinin %40'nı kaybediyor buda sinirlerinde kaybı tabiki yani duyarlılık hassasiyet azalıyor,Ben vagina içerisnde penismi en az 45 dk hatta 1 saat ve biraz daja fazla hareket ile ancak boşalbiliyorum,aslında çok fazla değilmi boşalmak için hazza ulaşmak için bu süre.Bu konuda görşlerinizi qalmak istedim ,yapy deri ile yine nemleniyor penis başı ve hassasiyeti artıyormuş.Lütfen mantıklı cevaplar yazcaklar yazsın .
Güncellemeler
+1 yıl
Foreskin for the Circumcised Penis nette bu adrest gördüm,daha doğrusu facede Amerikalı bir bayan arkadaşım önerdi bu konudasohbetimiz olmuştu paylaşımlar olmuştu bana bu sitede görebileceğimi söyledi,Ve kendiside sünnete olumsuz bakıyor çocuğum erkek olursa yaptırmam diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
www.niwforeskin.biz adresinden ve Foreskin for the Circumcised Penis adresinden googleden arayıp diğer görselleri ve konu ile ilgili yazıları okuyabilirsiniz türkçe çeviri yapıyor sayfa direk çeviri tıklarsanız.
Yapay Sünnet derisi duyan veya kullanan var mı, Ben nette gördüm sipariş verdim.