Göğüslerim çok ayrık ne yapacağım? Çok fazla mesafe var ve önden bakınca sarkık gibi duruyor fakat yandan gayet güzel yani dik
Büyük de değiller ama mesafe çok mu kötü? Ne yapabilirim?

Ayrık ve hafif sarkık en sevdiğim göğüs tipidir. 😍😍 Şanslısın bence. Şu yukarıda paylaştığın east west görselinde memeler en erotik ve seksi olanı. Zaten fazla kızda yok öyle göğüsler. Bence şanslısın. Bir tane kız arkadaşımın göğüsleri öyleydi. Birlikte olduğum zaman çok keyif veriyordu. Orta büyüklük, yanlara doğru meme ucu, hafif yukarı kalkık ve hafif sarkık en güzelidir. :)
Birleşik gösteren iç giyim kullanışlı olur. İstediğiniz gibi dururlar. Kıyafet altında daha güzel formda görünürler
Kotu degil cok guzel hem erkekler oyle seylere takmazlar onlar delik bulduklari icin sukrederler. Nefes alsin yeter misali.
O kadar da değil
Tamam takmayız da
Cevap
33Cevap
Bugüne kadar hiç memeleri şöyle ya da böyle diye bir kızla konuşmaktan, görüşmekten bazgeçmedim. Memeleri olsun yeter :))) Her şekli ve şemali güzel )))
Bence en iyisi.. çok büyük ve birleşik göğüsler sarkık duruyor.. ayrık olanlar dik duruyor ki millet dikleştirmk için ameliyat oluyor şanslısın yani
Bu nasıl göğüs öyle :) Önden bakınca ayrık sarkık yandan bakınca dik :) Bu göğüsler de çok ikiyüzlü olmaya başlamış yahu
yoo gayet güzeldir, bakma kötü diyene, versen akşama kadar emer, bırakmaz
Hiç bir şey yapmayacaksın takılacak bir durum değil
önemli değil , dik olması güzel, çoğu erkek önemsemez bunu
öyle de güzeller kendinde kusur arama sonra böyle saçma şeylere takıyorsunuz
bir yolla bakim emin olamadim
dert etme bunu o kadar
Tek derdin bu olsun boşver
küçük olduğu için ayrıktır
Tecrübeli
Kadinlar hep kusur bulur kendinde bosver güzeldir
@Oskiii kadinlar hep kusur arar sen burda bazi fenomen ablalarin ateşli ateşli sorularına bakma isim vermiyorum
@Oskiii özellikle bu sitede cok özgüvenli ve sexy görünmeye calisanlar bile begenmez kendilerini tam anlamiyla diyorum
Hepsi 30 yas ve üstü ve evliler burda atip tutuyolar
Erkekler aynaya baktiklarinda kendilerini begenirler ama kadinlar begenmezler
İlk kez böyle birşey duydum bir bilgim yok 😕
Bir şey yapamazsın. Bikinli resim var mı?
Estetik olur ama görmek lazım gerek var mı diye?
Hangisi seninki şimdi
görmeden bişey söylemek çok zor :P
Bence gayet güzel öyleside çekici olur :)
Mesafeleri yakın etmek lazım, el at bu işe.
en güzeli ilk ve sonuncu
süper ya sakın dokunma
Niye dert ediyosunki bişey olmaz
Yapacak bişey yok maalesef knk
Kac beden sutyenin sevgilin begeniyorsa dert etme
sıkıntı yok dert etmeyin
kaportacıya git düzeltir
Ikıncı resim gibimi
East West gibi mi
Boşver böyleside hoş
Görmek lazım
Yapisdir