Özel ders hocasının bana yakın davranması?

Özel ders matematik. Temelden baslamak istedigim icin baska kurs dershane gibi yerler benim seviyeme göre anlatmayinca anlamıyorum. Özel derse baslayalim dedik. Ilk basta bir kadın hocayla anlaştık ama bu hocanın anlattıklarından bir sonuc alamadım. Sonra baska bir arkadasimda kendi hocasindan bahsetti erkek. Bu hoca zaten cok ragbet goren ve begenilen bir hoca. Bende kendisinden ders almaya karar verdim. Gercekten cok guzel ders anlatıyor. Ama son zamanlarda bana yakın davranıyor. Elini belime, bacağıma koyuyor. Bacağıma koydugu sırada arada okşuyor. Bazen derslerde saçımı toplamadigim zaman sacimi alip arkaya omuzlarima dogru atiyor. Ordan belime dogru aşağıya inip sırtımda geziyor eli. Yan yana otururken daha yakın oturuyor. Kendisi cok yakın oturunca bazen hamle yapıp sandalyeyi yana alıyorum mesafe olsun diye. Derse son versem ortada kalacagim matematikte. Işini cok iyi yapıyor. Sayesinde matematikle barıştım. Sorulari yapabildigim icin daha cok calisma isteği geliyor. Simdi baska hoca falan da zor herkes duzenini kurdu. Ne yapacağım? Daha da ileri gider mi? Bırakmam mı lazım? Aileme de soyleyemiyorum çünkü denemelerde de matta iyi yapmaya başladım. Onlar da memnunlar hocadan. Hangi kategoride soracağımı da bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Burda adam gibi bir soru sordum. Onda bile beni suçlayanlar var. Izin verirsen olur diye. Adamın hic sucu yok. Yaptıklarına tepkimi mümkün oldugunca veriyorum zaten. Bir daha ki ders boyle olursa yollarımızı ayiracagim kendisiyle. Sagolun cok yardımcı oldunuz gercekten! Kadın olarak yine ben suçlu oldum karşı taraf değil. Simdi siz giyime de bir sey dersiniz. Zaten normalde acik giyinmiyorum. Kendisinin yaninda da acik giyinmiyorum
Özel ders hocasının bana yakın davranması?