Benim uzun bir suredir tanidigim ve cogu konusmasini begendigim onemli bir aile danismanidir ama bazi konusmalari kafami karistiyor siz kendisi veya yazisi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Bu söyledikleri gerçekten utanç verici İslamın asıl gayesini anlamamış kendi nefsiyle konuşmuş Ve bu mahrem bir konudur. Ulu orta söylenecek bir şey değildir. Çok şey söylemek istiyorum ama inanın vakit ayıracak kadar değerli bir insan olarak görmüyorum bu kadını
Nesi utanç verici. Kadın doğru söylüyor ayıp bunun neresinde her şeyin bu kadar rahat konuşulduğu bir dönem de önemli bir meseleye açıklama getirmiş.
Huşu için de kılınacak bşr namaz da namaz'a Allah huzuruna durduğunda kafanda kadın erkek olmayacak. Git işini gör sonra namazını kıl. kafanı boşalt namazını kıl. Ha bu durum müslüman namaz kılan evli çiftler için geçerli.
Senin namazla niyazla işin olmadığı için bunu anlamanı beklemek ölüden popo istemeye benziyor. Kadın ; . müslüman namaz kılan evli eşler için konuşuyor. Kafada cinsel ilişki varken namaz'a durulmamayacağını huş'u için de namaz kılınamayacağını anlatıyor. Namaz kılmak o kadar basit bir şey değil. Zaten niye evleniyorsun. siz zina halin de olduğunuz için lafı popon anlamaya müsaitsiniz. Yani ilk önce iş'ini gör kafanı boşalt sonra namazını kıl. Mesele bu. kadın bunu anlatıyor .
Ne demişler Fikrin neyse zikrin o olur. İçinde yoksa bir şeyler diğerlerine kılıf bulursun. Kendisini takip etmem bir çok konuda kadını aşağılayan konuşması var.
Doğru söylüyor. Çünkü evli eşler arasında ki ilişki den bahsediyor. erkeği ve kadın'ın da eğer kafasın da cinsel ilişki varsa. Allah huzuruna çıkmazdan evvel bu ihtiyaç giderilmeli ondan sonra namaz kılınmalı.
. namaz kılarken kafa oradaysa o namazı huşu için de kılamazsın.
Tâbii sizin namaz dan haberiniz olmadığınız için bunu anlamamanız normal
En İyi Cevaplar