Yakında evlenicem korkum gerdek gecesi :(
O gece neler oluyor sizde nasıl geçti anlatırmısınız çok korkuyorum ya acırmı ?
O gece neler oluyor sizde nasıl geçti anlatırmısınız çok korkuyorum ya acırmı ?
GERDEK GECESİ YAPILACAKLAR: Gerdek Gecesi birçok yeni evli çift için ilk birleşme gecesi olduğundan dolayı çok özel bir gecedir. Bu gecenin özel olmasından dolayı birçok çift özellikle kadınlar bu geceye çok önem verir ve bu gecenin doğal olarak güzel geçmesini isterler. Peki Gerdek Gecesi Yapılacaklar Nelerdir? Öncelikle rahat olun ve bu gecenin en güzel şekilde geçmesini sağlayın. Partnerinizi ürkütmemeye çalışın unutmayın ki bu gece partneriniz için ilk cinsel deneyim gecesi olabilir! Bu gece için evinizde farklı süprizler yapabilirsiniz örneğin partnerinizin rahatlamasını sağlayacak bir yemek ya da farklı bir süpriz yapabilirsiniz eşinize. Çok acelesi davranmayın eşinizle diyalogda olun. Bu gece sizin için illaki bir cinsel deneyim gecesi olması gerekmiyor eğer eşlerden biri bu gece için hazır değilse eşinizi bunun için zorlamayın. Eğer bakire bir insanla beraber olacaksanız hiç bir şeyi aceleye getirmeyin. Bakire bir insanın ilk deneyim gecesini ilerde cinsel korkular yaratacak şekilde geçirmemesini sağlayın. Özellikle bu hususa çok dikkat edin. Sevgi dolu ve anlayışlı olun bu eşinizin daha da rahatlamasını sağlayacaktır. Özellikle bu gün için gözlerden uzak bir yere gidebilirsiniz yani bir tatile çıkmanız sizin bu geceyi hem daha keyifli hemde daha güzel geçirmenizi sağlayacaktır. Eğer cinsel deneyiminiz yoksa bir uzmandan yardım almanız da fayda olacaktır bu konu ile ilgili bir kitap okuyabilir ya da bir uzmanın cinsel tavsiyelerine internetden ulaşabilirsiniz. Yukarıda sayılan maddeler genel olarak bu gece için uyulması gereken kurallar arasında unutmayın ki ilk gece her iki çift içinde anlamlı ve önemli bir gün olup bu gecede yaşadıklarınız sizin ilerideki cinsel hayatınıza da yansıyacağını hesaplayarak hareket edin. Gerdeğe girerken okunabilecek başka bir yazı; Gerdek gecesi birçok insan için önemli bir gecedir çünkü (bu durum genel olarak değişmeye başlasa da) ülkemizde birçok insan genel olarak ilk cinsel deneyimini bu gecede yaşıyor diyebiliriz. Durumun böyle olmasından dolayı eşlerin mutlaka birbirlerine anlayışlı ve aceleci olmayan bir tavırla yaklaşmaları çok önem kazanmaktadır. İlk gecenin önemli olması ve hep akılda kalmasından dolayı bu gece mutlaka önceden tasarlanmalı ve özellikle kadınlara karşı bu gecede hassas davranılmalıdır çünkü ilk gece her kadın kendini hazır hissetmeyebilir ve özellikle kadının bakire olması bu geceyi erkek için daha da zorlaştırabilir. Unutulmamalıdır ki bakire bir insanla ilişkiye girmek normal bir insan ile ilişkiye girmekten daha zordur ve mutlaka karşıdaki insanı korkutmayacak ve ona ileride cinsel sıkıntılar yaşatmayacak şekilde davranılmalıdır. Bu gece için özellikle bu geceye uygun cinsel pozisyonlar seçmekte yarar var aşağıda hangi cinsel pozisyonların gerdek gecesi için uygun olduğu resimler ile anlatılmaya çalışılmıştır.
1sefer evlendim 1 sefer kız arkadaşım bana söylememişti toplam 2 deneyimim oldu şimdi kalkıp buraya yazmam biraz abes kaçar kolay kolay kimse özelini yazmaz buraya.ama yanlış anlamazsan yardımcı olmak için özelden mesaj olarak yardımcı olabilirim sonra siler engellersin.saygılar iyi akşamlar
kulaktan dolma liseli arkadaşların cevaplarına bakma sana bir dost (abi)olarak yardımcı olmak isterim
Bilemiyorum..
arkadasım benimki nacizane bir teklif kabul etmek ya da red etmek sana kalmış amacımı belittim saygılar iyi geceler
Doğru bulmuyorum iyi geceler yinede Sağol
bişey değil arkadaşım sanada iyi geceler sağlıcakla kal umarım evliliğin gönlünce olur
Höfff sanki alacak eline bıçağı herif kesecek seni.Ne kadar acıyabilir yahu? Kendini kasmazsan kocanda hayvan değilse acımaz.
adamsın
Bakire olunca insan ister istemez biraz korkuyor.
akıllı kız nasılda belli :) aferin kız.sanki adam ali bıcaklı seri katil :)
keremkeskin, adamsın yazmış kıza. koptum ya:)))))
Cevap
10Cevap
kanlar akıcak oluk oluk inici inci ter ler dökeceksin acıdan bağırmamak için alt dudağını ısırıcan koparırcasına içine girip çıkarken bakaların iki ayrılacakmış gibii sancılar hissedeceksin yalvaracksın içden içe erken bitsin diye ama sana oan seneler gibii gelicek nefesin kesilicek boğulur gibi olucaksın hayatın gözlerinin önünden bir flim şeridi gibi geçicek :DDDDD alsana gerdek gecesi oldumu
Yuh haha :D
Neyse bikerlik bisey öbür günler rahat olur bisey olmaz ne demisler acisda öldürmezzz :))
olmadıysa daha beterinide yazabilirim :D
İstediğini yaz sen bilirsin :D
yok bu korku sana yeter tatlım :D
Korkmuyorumki artık :D
:D şakaydı hepsi biliyosun demii :D
Biliyorum:)
yaşın kaç pekı
22
Niye?
Sebebini söylesene
orda sölerim
Yok kardeşim lazım değil
ön sevişme çok önemli dudaklardan başla memeleri e ensonunda vajinayı yalasın emsin zaten vajina sulanır agzını acar aynı penis gibi genişler boyu uzar. korkma sulandığı için yag gibi kayar içine biraz acırtabi daha sonraki sevişemlerde biraz acıt dersin
ilk gecem kavgalı olaylı geçti
yan komşu karısını dövüyordu
biz ise gerdeğe girmeye hazırlanıyorduk
acı olur mu ?
penis büyük değilse..vajinan dar değilse...acımaz
dert etme kafana takma
akışına bırak
O gece neler oluyor ne la ? tavla oynuyosun* ne olabılır.Evlenicegin insan tecrubelı ıse bırsey olmaz öyle bır zevke getırırkı bırsey hıssetmezsın merak etme
Tsk
acısada öldürmez canım :D
kapıda ambulans hazır beklesin :)
Korkunun ecele faydası yok:)
bekar olupta o geceleri yaşayanlar da var olurmu
Biliyorum ben onlardan değilim işte ;)
ben sana formülünü anlatırım canım çok kolay tereyağdan kıl çeker gibi
Derken ?
ya püf noktalarını bunu aslında beyin olacak şanslı ya anlatmak lazım ama sen onu yönlendirirsin
Nasıl geçti
Am carsidan * karsidan :))) bisey olmaz korkma :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar