Sevgilim ve seks oyuncakları?

8 aylık birlikteliğim var sevgilim sıradan biri değil ve iliskide farklı pozisyonlar ve yerler denemeyi seviyor. Bende renkli bir kişilik olduğum icin çoğu zaman uyumluyuz ama en son süpriz olarak seks oyuncağı olan anal plug almış. Anal iliskimiz şimdiye kadar olmadı ve oyuncağı üzerimde denemek istedi çift zevk almam için. Ben biraz yadırgadım çünkü iliski sadece seks üzerine kurulu değil sevgi de var. Ve ona sordum bunu bende kullanırken tuhaf hissetmeyecek misin diye cevabı hayır oldu. Hatta sen de bana kullanabilirsin istersen ilk sen benim üzerimde dene dedi ve rahatsız olmayacağını söyledi. Oyuncağı ona sokmami istedi ve ben bunu yapmadım gerçekten garip geldi ve tuhaf hissediyorum. Yanı o şeyi bir erkeğe sokmam ve onun zevk almasını izlemek üstelik bu kişi sevgilim. Bu normal mi? Acaba daha önce bir erkek ile cinsellik yaşadı mi? Eğilimi olabilir mi ya da renk olsun diye mi yapıyor? Bunlari ona sormaya alacağım cevaplardan korktuğum icin cekindim ve Şu an kara kara düşünüyorum ve soğuyorum sanki ondan. Böyle bir şeyi yapamam ve yapsam bile aklımdan çıkmaz onun değeri gözümde düşer.
Sevgilim ve seks oyuncakları?