soruyu cevap mahiyetinde cevaplar verelim.
Dondurma yalamak erkekler için cidden tahrik edici bir şey mi?
soruyu cevap mahiyetinde cevaplar verelim.
KAdının bazı objeleri gercekten de erkegi tahrik eder. Bu yüzden kadınların kendilerini cinselligi hatırlatıcı şeyler yapması erkekleri abaza sıfatı denen isme yöneltir.
kadınlarda birden fazla cinsellik andıran şey oldugu gercektir.
ERkekte ise sadece 1 belki 2 yer vardır. kişiden kişiye degişir ama cinsellikle ilgili 1 yer oldugu sürece onun etrafa gösterircesine dolaşırsan bütün kızların bakmaması imkansız degil mi? bu durumda kızlar abaza olmayacak sanırım ?
Kadınlarda fazla cinsellik ögesi mevcut. Sapıklıkla alakası da yok. Zaten biryerleri cok acık olan kadına , kızlar da bakıyor
1. Sokakta birşey yenilmez,içilmez.Annen öğretmedimi:)
2. Sokakta bir erkeğin bile sigara içmesini eleştirdiğimiz bir ortamda kızların bunu yapıyor olması düşündürücü.
3. Dondurma yiyene bakılmaz,Bu senin bilinçaltındaki bir hayalin.
4. Soruyu sorarken çok düşünüyormusun? Yoksa soru penceresini açıp ne sorsam ne sorsam diye zorlayıp böylesi sorular mı buluyorsun.
5. Canım dondurma istedi. Gidip alayım.
ya dondurmayı zaten büyük bi şıkıntıyla yerim heleki külahsa . aman akmasın dökülmesin elim yapış yapış olmasın aman leke olmasın derken görüntü olarak komik ve sıkıntılı dururum herşeyde olsa bile dondurma yerken hiç bir çekiciliğimin olmadığı kanaatine vardım
ısırınca insanın azının içi donuyor
abaza her şekilde abaza kaşıkla yeşende tahrikini olur işte erkkek milleti işte ne yapacakları hiç belli değil .
Cevap
11Cevap
Ya bosversene sen canin istiyorsa ye suc yiyenin degil,suc bunu yanlis anlayan cinsel yonden ac kalmis herifin.
Dili bir karış dışarıda dondurma yalayan kızlar komik oluyor. Erkekleri çıldırttıklarını sanıyorlar. Bakarsam sadece bu yüzden eğlenmek için bakarım. :)))
Yok be ya inanmayın, normal yalayın dondurmanızı yanlış bişey düşünmeyiz. Ama erkeğin gözüne manalı bir şekilde bakıp manalı bir şekilde yalıyorsanız yanlış anlarız. :P
dondurmayi yerken normal ye yalama :D sirf bu olayi bildikleri icin ilgi cekmek adina garip sekillerde dondurma yalayanlari gordukten sonra artik yorum yapmiyorum buna...
ama yalamak daha güzel , tad alma açısından ısırınca dişler acıyor
güzel bir kadınsa neden olmasın 110 kilo bir kadınsa olmasın olmasın :(
ama erkeğiz işte suçumuz bu şekilde düşünmekse evet
HEPİMİZ ERKEĞİZ HEPİMİZ SUÇLUYUZ
bu dondurmayı yalama şekline bağlı :)) dondurmayı yalarken sağa sola bakış atılırsa e tabi insan bi tahrik olur yani
toplum içersinde koca dilini dışarı çıkarp yalarsan erkekler de ister istemez bakar...
koca dilimi çıkarmıyorum .
Hayıııııır.
İnsanın gözüne baka baka imalı ve şevetli bir şekilde değil dondurma, elektrik direği bile yalasa tahrik edici olabilir
Ben yalamayım da kim yalarsa yalasın...
yalamadan yalamaya değişir bu kavram
saxo yapmayi canladiriyor bence
tahmin bile edemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar