Küçük penisli kocamı aldatacağım!

13 cm penisi var kocamın ve 3 cmdede kalınlıgı 5 dkyada boşalıyor hiç zevk almıyorum onla sevişmek çok boş geliyor artık kadın oldugumu his etmek istiyorum koca penislilerin oldugu bir bara gidip kocamı aldatmak istiyorum hatta aldattıgım adamın çocugunu taşımayı bile düşünüyorum bu adamla evlilik işkence gibi boşansam dulum diye adım çıkar. Başka kocasını aldatanlar var mıyada benim gibi sorunlar yaşıyanlar nasıl çözüyorlar bu sorunu ? Ben aldatmayı düşünüyorum aldatan var mıhiç ?
Güncellemeler
+1 yıl
Bende insanım kadınlıgımı yaşamak hakkım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bir arkdaşlık sitesi üye oldum şimdiden 10 tane mesaj geldi benim semtimden ama başak bir semten biriyle aldatcam şimdilik sadece konuşuyoruz nasıl insanalr anlaamya çalışıyorum benimde ihtiyaçlarım var sürekli suçluyorsunuz ama siz birde sizinle sevişemyn bir karınızın oldugunu düşünüp cevap verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimi seviyorum çok iyi bir muasebeci çok romanti kbiride onla konuşmak bile çok güzel çok seviyorum sürekl igüldürüyor beni ama dedigim gibi artık cinsel oalrak doyumsuz his ediyorum ve sürekli sürekli daha ço kazdırıyor sevişmelerimiz beni yani 2 dakka küçü kbir şey his ediyorum ve bne boşalamdan o boşalıp uyuyor ço kyoruldum diye sarılıp öpüşüp bitiriyoruz ve bu beni dahda azgınlaştırıyor kocaman penisli 2-3 erkekle birlitke yatmak istiyorum o denli azzgınım artık..
Küçük penisli kocamı aldatacağım!