Erkek yada kız arkadaşı olanlar.. Şuan yanımda olsa keske dediniz mi öpüşürdük koklaşırdık sevişirdik vs vs diyen oldumu aramzda. Ben şu an kıvranıyorum keske yanımda olsaydı diye. :(
Cevabın nedir?
Tatlım nasıl erkeklerin cinsel arzuları varsa kadınların cnsel arzuları olmasıda normal. Sadece batırılmış duygular ve toplum baskısı en başta bunları kendi kendimizden gizlememize sebep oluyor. Duygularını kullanılmaması için açmamaya devam et ve kendine sakla (aşağıda ki bayların senı hemen potansiyel ilan edip özele çağırmaları gibi) ama kendinden gizleme. bunlar gayet normal dürtüler.
02 Yorumla
Soran+1 yılnormal oldgnun farkındayım kendmi zaten tuhaf bişe yapıyomusum yada onu yanımda istedgm için azmışım gbi hissetmiyorum çogu kişi içinden bile olsa bunu düşünmüştür eminim ama amacım farklıydı.beni anladgn içn teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende onun fotoğrafını öpüyorum konuşuyorum onada mani olamazya benden ayrılsada
07 Yorumla
Soran+1 yıloyy ayrıldınız mı :(
Cevap sahibi+1 yılevet ayrıldık onu çok özlüyorum ama elimden birşey gelmiyor bende resmini öpüyorum halim içler acısı demi
Soran+1 yılevet üzüldüm :( Allah kmseyi ayırmasın sevdgnden. neden ayrıldnz desem özelmi olur. gerci erkek degilim cevap verirsin belki.
Cevap sahibi+1 yılvalla bende anlamıyorum sevdiğini söyledi oturduk sarıldık öpüştük sevgili gibi ayrıldık güya sonu yok diye beni oyalamak istemiyormuş beni özlüycekmiş öyle dedi aramadım oda aramadı
Soran+1 yılarasana ne kaybedersn. belki oda senin durumunda oda özlüyo aglıyo olabilir. bilemezsn. sonu yok diyipte kestirip atamaz öyle eger seviyosanız mutlaka sonu vardır. bu sizin elnzde knusmadın mı öylece cekip gtmesne izinmi verdn :(
Cevap sahibi+1 yılkonuştum ben senle herşeye göğüs gererim dedim ama biz hep kavga ediyoruz anlaşamayız falan dedi sevseydi ayrılmazdı zaten son buluşmada bile sevgili gibi davrandık çekip gitmesine izin verdim çünkü yoruldum çaba göstermekten beni hep çantada keklik bildi beni sevdiğide yalan
Soran+1 yıl:( üzüldüm ama seninde böyle biri için kenedeni üzmeye degmez. boşver.
yalnızlıkmı iyi yoksa birlikte olmak uyumakmı iyi karar veremedim dd
024 Yorumla
Soran+1 yıltercih meselesi
Soran+1 yılaynen :(
Soran+1 yılaşk olursa bide yanında olursa emn ol mutlu olursun. biz uzaktayız zaten soruyu sormamın amacı buydu :(
- +1 yıl
peki uzak olunca görüşme şansı olmazki gecen bir kız vardı hep bana aşksın derdi çok uzak diye ben olumlu bakmadın benden 7.5 saat uzakta şimdi bana inat yeni tanışdığı biriyle sevgili oldu hemde tanışır tanışmaz onlada en az 6 saat mesafe var ölüsü bide çoçuk çalışmıyor arada yol mesafeside var se n uzak diyince aklıma geldi
Soran+1 yıl:( bizim aramazda 18 saat var
Soran+1 yılevet bayadan da cok :(
Soran+1 yıluff :( sen böyle knustukca gözlerm doluyo
Soran+1 yılçok haklısın bu erkeklerde genelde kadınları saks aracı gbi görmek marifet sanki. benm de erkek arkadasmdan istedgm bu degil zaten senin dedgn gbi onu hissetmek dokunmak saclarını oksamak öpmek falan.
Soran+1 yılbenim erek arkadasm da aynı sizin gbi. evlilik öncesi beraberliğe karşı hiçte yaşamamış. ona senin gbiler de varmı demiştim bikeresnde varmış demekki
Soran+1 yıltabi neden olmasın
Soran+1 yıliyi gidiyor da :) neden mesaj atmadın. kim oldgmu hatırlayamadn mı yoksa
Gizli Üye(36-45)+1 yılisterdim ya tabiki kim istemez harika olurdu...
013 Yorumla
Soran+1 yıluff :( evet harika olurdu
Cevap sahibi+1 yılmesaj atsa şu an gel dese koşa koşa gidesim var=)
Soran+1 yılyaaaa :( ben gdemem amaaa hüüü :(
Cevap sahibi+1 yılo sana gelir o zaman üzülme=)
Soran+1 yılgelcek az kaldı azz azz :(
Cevap sahibi+1 yılsabret ozaman=) gerçi şu an gelse bile kapıyı açacak durumda olduğunu sanmıyorum=))
Soran+1 yılneden ki :)
Cevap sahibi+1 yılşı an senin ne durumda oldugunu tahmin ettim biraz da=)
Soran+1 yılne durumdaymışım
Cevap sahibi+1 yılfazlaca istekli durumdasın işte=)
Soran+1 yılhayır ben anlamda demedm ki amacım sarılıp uyumaktı.
Cevap sahibi+1 yılhımm tamam o zaman pardon
Soran+1 yılönemli degil.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
olmazmı hiç..hatta yanından ayrılırken daha kapı kapanır kapanmaz başlıyorum:)
00 YorumlaSevgilim yanımda olsun öpmesede olur...çok özledim dershaneye görmeye gidiyorum :)
00 Yorumlasorma basıma vurdu valla ;)
ozele gelsene konusalım biraz ;)01 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu sorarken burdan biriyle muhabbet etmekyi düşünmedim sağol ben almim!
pakize_22 yi çokk istiyorummm bidecik aşkım benim xDD
00 Yorumlasevgilim yok şu an, olsada pek isticeğimi sanmam.
134 Yorumla
Soran+1 yılnedenki kim istemez sevdgni yanında
Soran+1 yılhmm oda bi bakış açısı
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılblmem ağlim mi
Soran+1 yılyoo
Soran+1 yılnyeki ne yaptm da tuhaf oldum
Soran+1 yılbu baglamamış halim
Soran+1 yıliyi geceler
Soran+1 yılsağol varol
Soran+1 yıl22 hayırdır
Soran+1 yılyok cıkarmadım da senin gibi biri daha imalı knusuyo tuhaf oldum yani. ters bi soru mu sordum ki dedim.
Soran+1 yılyani imalı knusuyosun ondan dedm
Soran+1 yılinsanlara güvensz degilim özellikle burdaki insanlara güvenmiyorum kim güvenir ki tanımadgı bi insana. anlamadım son cümleni bu arada
Soran+1 yılevet ipini koparan buraya gelmiş amacının dısında kullanan cok bu kadarına gerek yok en azndan. millet dolamış diline afedersn seks te seks. görende 24 saat yapıyo sanır. güvensizlik bu yüzden işte bi ton abuk subuk mesaj atan var adam gbi davranan hiç yok.
- +1 yıl
burdan bi kızla yatcaklarını sanıyo zavallılar, erkeklerin çoğu evet yapıyo, ama burda adam gibi davranan hiç yok diyosun, peki burda adam gibi davranan yoksa, bayanlarda çokmu öyle davranan diye sorayım sana bi? bana gelen mesajları görsen heralde kendi cinsinden utanırsın.
Soran+1 yıldogrudur ben bişe diyemem gelen mesajlara ama ben kendmi ayrı tutuyorum benim burda ters bişeye sinirlenmem bile benim baskalarndan farklı oldgmu gösterir. senin benimle bu sekilde düzgün knusmanda senin farkını gösterir. ben sadece hiç yok derken genelleme yaptım. üstüne alın dye demedm
Soran+1 yılolur. kaçmasın keyfimiz
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. hayat paylaşınca güzel..
00 Yorumlaşuan için yok hayatımda öyle bir şahıs...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( üzüldüm
sevgilim olsaydı isterdim.
039 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılsnde haklısın. yalnız kafa dnlemekte güzel
Soran+1 yıl:) sen uyu
Soran+1 yılhüüü :(
Soran+1 yılsen öyle san :(
Soran+1 yılhuzurlu uyursun. güvende oldgnu hissedersin kollarında ne bilim sevişmek sart degil kasteddgn buysa
Soran+1 yılyaa ağlarım haa haa sus :(
Soran+1 yılsamsun. bozdun moralimi çok. :( zaten bozuktu hepten gtti
Soran+1 yıluyuyooo :( top atsan uyanmaz. ayrıca sen ayrı kalmanın ne demek oldgnu biliyomusun. hergece aglıyorum ben yattıgımda. sana neden yalan borcum olsun ki. ayrıca aglıyorum da demedm aglarım dedm
- +1 yıl
seni sıkmıyorum umarım. ama ben ayrı kalmanın ne demek olduğunu senden iyi bilirim. sevgilim yok ama tahmin edebiliyorum. empati kuruyorum şuan. sen yalnızsın. canın sıkılıyor. kafana sevgili takılmış. yanında olmasını istiyorsun. ona sahip olarak kölesi olarak sarılıp yatmak ve uykuya dalmak.
Soran+1 yılbenim durumumu blmeden konusuyosun benden iyi bilmiyosun belki ayrı kalmanın anlamını. aklımdan cıkmıyo evet o şimdi uyuyo sınavları olmasa emin ol uyutmazdım onu. ve elmde olsa hiç düşünmeden gderdm onun kollarına
Soran+1 yılneden merak ettn.
Soran+1 yılsarılıp uyurdum kafamı koyardım omzuna. merakın gecmiştir sanırım.
Soran+1 yılne olursa olurdu ne olmuş. siz hiçmi sevişmedniz sevgilinzle öyle bi souyosun ki.
Soran+1 yılbenim şu an istedgm sadece kokusunu duymak. senin dedgn bişe degil yani her kız bir degildir unutma.
Soran+1 yılkokusu olsa koklardım ne sacma sorular soruyosn yaa.
Soran+1 yılevet smdiye kadar söyledgn en mantıklı cimle tebrik ederim. yanlızlık ve abazalıktandır
Soran+1 yılinsan isterse her saatte mantıklı davranabiir. bu birazda insana baglı tabi seni ayrı tutuyorum. sende mantık dene bişe yok bnde saati farketmez
Soran+1 yılAllah Allah uykuyla mı alakalıymış bu mantık bak bişe daha ögrendim ne büyük eksiklik. tüh..
Soran+1 yılolsa napcan
Soran+1 yılbnce böyle bişeye gerek yok!
Evet ama cumartesiye kadar sabredicem artık.
00 Yorumlayok ya ben ilişki düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılUykum var bi gitsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılona sarılıp uyumak daha güzel olmaz mıydı.
- +1 yıl
bana ulaşır mısın soruyo soran
- +1 yıl
Tek yatmayı severim.
- +1 yıl
ee ulaşmadın hala :D
Soran+1 yılpardon neden ulaşıcak mışım sana @inanccessible
- +1 yıl
bişey sorcam
Soran+1 yılönemli olsa iyi olur.
- +1 yıl
önemli tabi.. ama hla mesaj falan gelmedi bna