Sevgilim ablamın kocasıyla eşcinsel ilişki yaşıyor. Geçici bir heves midir?

Arkadaşlar yaklaşık 3 senelik sevgilim var ve ciddi düşünüyoruz. Onun geçmiş hayatında da eşcinsel ilişkileri olduğunu biliyordum ve bu konuda bana hep açık oldu. Bunun için onu hiç yargılamadım ve onu bu konuda destek oldum taa ki ablamın kocasıyla cinsel ilişkiye girene kadar. Bunu bana söylemeden önce benimle olan cinsel performansında çok fazla artış olmuştu ve bir şeyler döndüğünü nir miktar anlamıştım. Bana söylediğinde de kendini cinsel anlamda iki farklı cinsiyetle birlikteyken çok daha iyi hissettiğini söyledi. Aslında benim için bir kadınla olmadığı sürece sıkıntı yok. Sonuçta bende olmayan şeyler var ve adamın bunları tamamlaması gerek ama sıkıntı şu ki blamın kocası olması. Eniştem bunu asla söylemeyi istemiyor, ablam bu tarz konularda benim kadar geniş değil. Benden de söylememem için çok diretiyorlar fakat her ablamın yüzüne baktığımda aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Söylemeli miyim söylememeli mi? Ablam ve eniştem arasında hiçbir sıkıntı yok. Çok iyi anlaşıyorlar. Hatta ablam bu olaydan sonra haberi olmasa bile ilişkilerinin bir anda çok iyi olduğundan bahsediyor. Bu gekip geçici bir heves midir?
Sevgilim ablamın kocasıyla eşcinsel ilişki yaşıyor. Geçici bir heves midir?