1.65 boyum var 82 kiloyum seksi miyim sizce?göğüs ölçüm 85 kalçam dolgun ama göbeğim var:(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kilolu bir bayanım ancak kendimi oldukça çekici bulurum.Bence seksi olmak 90-60-90 olmakla alakasız bir kavram.Eğer kadın kendine bakıyorsa, (bakım dediğim boya küpüne düşmek değil tabi) konuşması tavırları çekiciyse, giydiği şeylerle basitleşmeden dikkat çekebiliyorsa seksidir kanaatindeyim.
2-3 günde bir duş alan bir kadın, duştan sonra hiçbir krem-losyon kullanmıyorsa, güzel kokup dikkat çekerim düşüncesi ile pis kokan bir tene parfümü boca ederse, kilolarına güvenip çok iddalı giyinip kendini basit bir kadın gibi gösterirse malesef yanlış yol.. Dünyanın en güzel fiziğine bile sahip olsanız asla çekici olamazsınız..
Tabi bu göreceli bir kavramdır..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bi fotoğraf olsa daha güzel cevaplar gelirdi kanımca :/
bende balık etli bi hatunum ama olduğum kiloyu hiç göstermem ,hemcinslerim bile çok seksi olduğumu söyler kaldıki erkek arkadaşım bayılıyo, neyse kemik ağırlığın fazla olabilir bide kendini nasıl hissettiğin önemli ;)00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. yaş sınırın ve boy kilo endexsine göre kilon 55 civarında olmalı üzgünüm ama obez sınırındasın sexy olmak zor,rejım ve spor yapmalısın,
04 Yorumla
Soran+1 yılobez mi daha dur hele
Soran+1 yıl90 olunca mı obez olcam
Sence boyunun son 2 rakkamından 17 fark olan nasıl kendini begenir ki ? tabi kilo ve tatlılık farklıdır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
45Cevap
bence değilsin link bu ne kadar seksi duruyorsa sende o kadar işte :( özür dilerim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim boyum 1.65, kilom 57, kalcalarimda dolgun ve bu kilo bana cok geliyo, kilo vermek istiyorum 2 gun sonra diyete baslicam ve sexi oldugumu dusunmuyorum bu kiloyla. iyi dusun canım bir diyete basla derim, zamanin varsa spor yap, malesef benim spora ayiracak zamanim yok, ama diyet yapicam kesinlikle olmucak, malum sevgilimin gozu baska yere kayar :D gerci boyle kal, normal diyo ama :P
00 Yorumla
+1 yılher insanin vucut yapisi ve yag yayilma yapisi farkli oldugu icin şimdilik fazla birşey diyemem, resim cek bakalim ona göre yorum yapila bilir ama, genel olarak düşünürsek fazlan oldugunu sende bilyiorsundur, bunu beyan etmemize gerek yok sanirim
00 Yorumla20 kilo fazlan var..Kalçandaki dolgunluk Basenlerine inmiştir bile...Göbek de cabası. Oturduğunda 4 katman mı oluşuyor 5 katman mı..?
14 Yorumla
Soran+1 yılkarında 3 katman oluşuyor
Soran+1 yılbaşkalarına mı bakarlar off:(
seksilik bence rakamarda değildir..bazen bir koku,yüzdeki bir gülüş yada yürüyüşünüz de olabilir..konuşmanızdaki ifadeler,giyim tarzınız temizliğiniz gibi..
00 Yorumlavalla ben hafif balık etlilerden hoşlanırım ama kilo eşit dağılacak ve sarkıklar olmayacak.
göbeğin hafif olsa ya da hiç olmasa tadından yenmeyeceksin ama işte napalım Allah bi yerden veriyor bi yerden kısıyor sanırım00 Yorumlagöreceli bi kaveam kimi zayıftan kimi balık etliden hoşlnır kimine göre seksisindir kimine göre degil bunu kafana takam bi ata sözü vardır her kör satıcının bi kör alıcısı vardır ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink sanırım böylesin :))
01 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçiyon mal
Malesef seksi değilsin.
Ben 1.72 ye 62 yim. Bende 85 giyiyorum, benimde kalçam dolgun... Ben bile seksi değilim...
Sen nasıl olacaksın.. Kilo ver annemmm03 Yorumla
Soran+1 yılbence sen seksisin kendini küçümseme
Soran+1 yılpeki sağol:)
+1 yılboyuna gore kilon aşırı 60 kılo falan olmalısın 22 kılo fazlan var sexsi değilsin
10 Yorumla
+1 yılbu soruyu sormaman gerek..hemen zayıfla..ciddi olduğuna ihtimal bile vermiyorum..
10 Yorumla
+1 yılyazdığın boy ve kilo ters olsaydı seksi olurdun. ama türk erkekleri genelde etli kadınlardan hoşlanıyorlar. dolayısıyla onlara seksi gelebilirsin.
00 Yorumlakilon fazla gibi güzelim ama üzülme sanada yanan biri çıkar seksilik hakkında konuşmak istemiyorum
00 Yorumlasaglik acisinda cok
seksimiyim beyler dersen onlara deyismez 110 giderler00 Yorumla
+1 yılBEN 20 yaşındayım 100 kg yim 1.80 boyum var bence sen cok seksisin ama göbeğim var demişsin çok mu az mı _?
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 katman oluyor oturunca var biraz
- +1 yıl
olsun bazı erkekler ondan çok hoşlanır kendinden soğuma iyi ve güzelsin :)
+1 yılgöğüs ölçün kilondan dolayı öyledir. kilon çok fazla. seksilik duruma bağlı yani ama çok yağ iyi değildir. gözünün önüne bir yağ tulumu getir?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır zayıfken de aynıydı gögüs ölçüm
- +1 yıl
ilginç. kilo alınca göğüsler şişer çünkü. o zaman kilo ver sağlıklı değil gerçekten.
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. göğüs kalça filan gayet normal ama biraz kilo versen daha fit olursun. bu benim görüşüm tabiki.
00 Yorumlaçook şişmansın çook bu kiloyla evde kalırsın senin 50 kiloyu geçmemen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
çok seksisin biraz daha kilo al bence çok zayıfsın :)
senin vajina önünde etten duvar örülmüştür şimdi ...
06 Yorumla- +1 yıl
:D
Soran+1 yılya off:D
Soran+1 yılzayıflar daha çabuk ve çok mu uyarılır?
+1 yılspor yap, beslenmene dikkat et. boy iyi. ama diğer yönler sen de takdir edersinki sorunlu. biraz irade göster.
00 YorumlaFizikiğin seksi değil. Yüzünü görmediğimiz için yorum yapamayız. Yani seksilik evet %50 vücut ama %50 de yüzün ile alakalı saçların ve giyiminde cabası.
00 Yorumlagiydiğin kıyafete göre değişir. Ama albenin var gibi anlattıklarına göre tabi görmeden genede birşey söylenilmez
03 Yorumla
Soran+1 yıl82
+1 yılbide soruyor senin için yeni yarıuşma başladı kilo verme yarışması show tvde :))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:P
+1 yılbana pek inandırıcı gelmedı senın göğsünün 85 olması
05 Yorumla
Soran+1 yılniye:S kaç olacaktı be
- +1 yıl
90 dan aşağı takmazsın sen kısacası atıyosun yanı
Soran+1 yılyaw kardeşim ben 60 kiloyken de 85 takıyodum şimdiki kilomda da 85 takıyorum buraya niye yalan yazayım?inanmıyosan gel de göstereyim hayret bişey!
- +1 yıl
yağdanlık gibi misin sen fazlalık 20 kilon nerende bırıktı çok merak ettım ya
Soran+1 yılgöbek ve kalçada
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence değilsin boyuna göre kilon çok fazla ben 1.70 54 kiloyum onu fazla buluyorum hemen sağlıklı bi diyete gir ve başlıca spora başla kendi iyiliğin için
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama senin kilon ideal sakın vermeye kalkma! bence manken gibisin maşallah
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim yorumlarınız için
O tip seks düşünen bir insana göre seksisin..
Bakış açısı.00 YorumlaNeyi değiştirir? Sen insan olmaya bak. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek!
00 Yorumlabiraz zayıflasan iyi olur bence :/ ama göğüs ölcülerin iyidir; sevgilimde 85 :))
00 Yorumlabunlar göreceli.. kimine seksisin kimine değil.. sonuçta her erkeğe seksi gelemessin. Eğer öyle olsaydı tek tip kadın olurdu. Sıkma canını...:)
00 Yorumlahahahahhah ben 1.85 boyla 75 kiloyum senden 20 cm uzun oldugum halde senden 10 kilo zayıfım seni gözümde canlandıramıyom bile :D durumun vahim
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu ne sen sormuş ol nede ben okumuş olayım :D
10 YorumlaKesinlikle degilsin boyuna göre 20 kg den fazla fazlan var spor yap 3 Ogün ye erit :))
00 Yorumlabiraz fazlan var güzelim düzenli sporla forma girersin üzme kendini :)
00 Yorumlasenin olman gerekn kilo 55 :D sen neredeyse 2 katına çıkmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1.60 boyundayım. 55 kiloyum. 85 göğüs ölçüm . gerisini sen düşün canım :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:DDD
bot kilo hadi neyse de erkegin kadında en gormek istemedigi sey GÖBEK tir :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyum 1.68
Kilom 53
Göğsüm 85
Belim ince popom dik ben seksimiyim acaba :):):) hahahah01 Yorumla
+1 yılKalçan büyükse seksisindir çoraplarını felan ince giy
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşimdi yazılanla senin seksi olduğunu nasıl anlayalım,görmek ve test sürüşü yapmak lazım ondan sonra jüri kararını verir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvücudunun bi resmini koysan bizde doğru dürüst yorum yapıp yanlış bilgilendirmesek seni :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1,65 boyum var
55 kiloyum
olculerim 90 70 90
ben seximiyi? hayir..04 Yorumla- +1 yıl
buna biz karar versek
Cevap sahibi+1 yılbuyur ver :)
- +1 yıl
kim kime veriyor :)
Cevap sahibi+1 yılaliciyim ben alici :D karar alici :D
Seksi değil şişmansın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksisin canım gayet iyisin
17 Yorumla
Soran+1 yılyuh artık rüzgar ne yaptın sen ya 52 kilo mu olayım o da çok zAYIF DEĞİl mi ya
Soran+1 yılya daha ne kadar olacak boyum rüzgar bey:D
Soran+1 yıl1 65 e kaç kilo olsun peki?
Fazlalık var gibi biraz sanki.
00 Yorumlabu kız bana çekici geldi :)
017 Yorumla
Soran+1 yılama herkes 65 gösteriyorsun kilonu belli etmiyorsun diyor
Soran+1 yılhahahha:D sevgilim yok ki zaten ya:D
Nefes alıyorsan benim için sorun değil.
01 Yorumla
+1 yılDürüst olmak gerekirse biraz kilolusun.
00 YorumlaSeksilik içindeki o seksi ruhu uyandırmana bağlı
00 Yorumla
+1 yılseksi olmak fizik ile ilgili bişey değil ki sadece
10 Yorumlaneden spor yapmıyosun?
10 Yorumlabıraz kılo vermelısın bence canım.:/
00 Yorumlafazlan var arakdaş bu bir gerçek
00 Yorumlakilo ver. sonra seksiligi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl82 çok naptın ya
65 olursan seksi derim00 Yorumlakilo fazlan var seksilikten fazla
00 Yorumlaherkes birilerine seksi görünür rahat ol :)
00 Yorumla
+1 yılbana göre süpersin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol:)
- +1 yıl
eklersen konuşuruz :) :P
+1 yılkilo versen çok iyi olur
00 Yorumla
+1 yılbakiyim...hımm değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha bildiğin çuvalsın sen seksi felan değilsişn
02 Yorumla