merhaba arkadaslar . 22 yasindayim ben ve 2 ay sonra dügünüm olacak ve coook korkuyorum, hic tecrübem olmadi simdiye kadar...
herkesin anlattigi kadar cok aci mi cekiLiyor o gece
herkesin anlattigi kadar cok aci mi cekiLiyor o gece
Balayimiz rahat geçsin diye biz bir hafta öncesinden başlamıştık. Korktuğum için hergün azar azar içime girmisti. Kolay degil.vucut boyle bir seye alisik olmadigi icin reflex olarak yadirgiyor. Ama eğer seni iyi hazirlarsa hissedecegin şey bir basınç ve yırtılma hissi olacak.. ve eğer aşıksan o hissi yaşamakta çok güzel çünkü erkeğine ait oluyorsun ve içini doldururken sanki bütün hayatını dolduruyor.. heyecandan aglayacaksin.
evet başlarda acıyor sadece içeri girene kadar biraz zorluk çekeceksiniz fakat herşey karşı tarafta bitio seni her türlü alttan rahatlatabilir kendini ona birak istedigini yapsın fazlada çekinme yoksa karşı tarafıda etkilersin sen sadec zevkini yaşamaya bak top karşıda golude o atacak sonuçta
acıçekeceğin an dakika sürer devamı gelmez .sadece sen erkeğinin kadını olana kadar canın yanar .gerisi zevk olacak .birde siz kadın olana kadar zevkinizi alana kadar sevişin .o acıyı hissetmessin o zaman
Canım bizde düğünden 2 hafta önce başlamıştık çünkü direk balayında yaparsanız mikrop kapma riskiniz çok fazla havuz ya da saunada denizde... şimdiden başlamanız senin içinde iyi olacaktır
Cevap
16Cevap
ekle beni sana detaylı anlatayım , asılmaya niyetim yok gizliden cavap yazmak istemedim.gerçekten evleneceksen sana mesaj olarak uzun açıklama yaparım .saygılar
Acısada öldürmez :) soyle dusun acinacak bisi olsa cogu kiz evlenmeden oncr yasamak icin acele etmezdi:)
Hey Allahım bitmedi bitmeyecek. Seni idam etmeyecekler, bir yerini de kesmeyecekler. Onu düşünme, anlamazsın bile.
Böyle düşünürsen acır ilk olarak kendini psikolojik yönden hazırlamalısın. Herşey kafada biter.
O gece çok zevk alacağını hiç acı çekmeyeceğini düşün acımaz.
bunu annene soramaman ne kadar kötü bir durum dimi? malesef bizim ülkemizde herşey konuşulur birtek cinsellik konuşulursa ayıp olur. en modern ailede bile bu böyle.
Sakin ol, nişanlınla konuşun bu konuyu, seni rahatlatması gerek.Korkmanı gerektirecek bir durum yok sonuçta kadının fizyolojisi buna uygun dizayn edilmiş değil mi?
kişiden kişiye değişiyo ama korkma o anki zevki büyük ihtimalle başka hiç bir şeye değişmezsin.
o aci nekadar sürüyor ve aci neye benziyor ?
fazla tecrübesizsen diş çekilmesi örneğini verebilirim :D bir arkadaşımdan :D ama bunu zevke de çevirmek senin elinde
o arkadaşı beyninden tanıyorum kb :) ben bakireyim.
buna katılıyorum
aciyo tabi.ama o kadar fazla degil.dogum yapmiyosun sonucta.en fazla ne kadar aciya bilirki :)
kız arkadaşımla yaşadım ben ilk biraz acı çekiceksin sonra alışıyorsun zaten biraz acıcak yani .
hadi bakalım eğer acıyacak diye düşünürsen acır yani.. Kendini rahat bırak.
bişey olmaz ogece sikileceksin ondan sonrada sevişeceksin
evleneceğin adam anlayışlı değilse öyle olur
korkularınla yüzleşeceksin dfsaodıhasdoaısd :D
bence azar azar bir şeyler yapın
yok olmaz.
deneyip gör korkacak birşey yok
bilmem bende daha önce yapmadım hiç bir kızı
abartmayın hiç acımıyo anlamıyosun bile
bu yapana bağlı acır ya da acımaz.
nişanlınla birşeyler yaşamadınız mı.
hic birsey yasamadik
nerede nasıl tanıştınız
arkadas ortamindan tanistik
şimdiden ev yapımı amatör p*rnolar izleyerek kendini rahatlatabilirsin
o gece aci oluyor degil mi ?
acısını düşünnme zevkini düşün sonuçta bıçak girmiyor sevdiğin adam giriyor içine
mast yapıyor musun
yok
merak etme canın yanmayacak kasmaa kndini
bu gece mas yaptın mı
Interneti araştır
çok büyükse yandın
of deme ya
yani. hem hiç ilişkiye de girmemişsin, bu da handikap olacak
handikap ?
şuan dar olduğu için daha fazla acır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar