bakire olarak ölenler lezbiyendir ya da erkek düşmanıdır bu dünyada cennette cehennemde ne yaşarsan ne yaşamazsan herşey burda başladı ve defter burda kapanacak öte alem adı üsünde öteeeeee alem
Lezbiyenler cinsel iliskiye girmiyor mu? Kendi vucuduna, bedenine, ruhuna saygisi oldugu icin erkek dusmani mi oluyor? Bazi kadinlar vardir dogru esi bekliyordur evlenmek icin olumun ne zaman gelicegini bilemezsin. Her yasta olabilir. Lutfen biraz saygi duyalim bakir veya bakire olanlara. Insanlar inanc icin ve kendisine saygisi oldugu icin yapar.
@evet27 ben bakir değilim jigoloyum örnek olarak gerçek bayan v*ajinasına değilde suni v*jina ya giren bir erkek nasıl hala bakirse kadında gerçek bir erkek p*enisi içine girmemişse istediği kadar başka nesne ya da suni objeleri içine alsın oda benim gözümde hala bakiredir bekaret benim gözümde zar değildir eylemdir bunun dışında saygılıyım zaten eleştiri değil yorum yaptım lezleri iyi tanırım aynı otelde kaldım asla bir erkekle ilişkiye girmez lezler sürekli yalnız kalıp öpüşür birbirlerini okşar resmen kumru gibidirler tercihlere saygım var bende jigoloyum sende bana saygı gösterirmisin ama malesef benden nefret ediyor özellikle evli erkekler : )
En İyi Cevaplar