Anal ilişki durumu görüşleriniz benim için önemli

eşimle 5 yıl flört ve 8 yıldırda evliyiz nişanlı iken bir kere bu şekilde ilişkiye girmiştik ve ben hiç hoşnut olmadım birdaha istemedim çok zaman geçti eşim aşırı istekli bir insandır doğum yaptım ve onuda düşündüğüm için 2 kerede doğumdan sonra kırkım çıkmıştı hemen ilişkiye girmek istemediğim için anal şekilde çok canım yanarak yaptık zaten zor boşaldı canım yanınca neyse aradan uzun bir zaman daha geçti bugüne geldik ama eşim anal istediği için çok kavga ediyoruz bir kere bile versen ne istersen yaparım sana diyor ama ben o acıyı yaşamak istemiyorum sadece bazen parmağı için izin veriyorum kavga ettiğimiz zamanlarda başkasını bulçam sırf bunun için diyordu geçen cumartesi başbaşa çok güzrl bir gece yaşadık ve bana itiraf etti birisiyle anlaşmış 200 tl ama görünce dedi beğenmedim tamam teşekkür ederim deyip vazgeçtim dedi şok oldum ama soğukkanlı olmaya belli etmemeye çalıştım çok üzüldüm sizce ne yapmalıyım yine kavgalıyız bu anal ilişki yüzünden görüşleriniz benim için önemli diyorumki ona seninki standartlarn üzerinde benimkide anal yapnak için standard ların altında yapamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Msj i gecen herkese +1 burada paylasinca biraz rahatladim ve kendi fikrime olan inancim artti bu konuyla ilgili birdahaki tartismamizda kendimi savunurken sesimi daha fazla yukselticem :))
Anal ilişki durumu görüşleriniz benim için önemli