Vajina ve ayak yalamak istiyorum bu isteğe engel olamıyorum aklımdan çıkmıyor zor dayanıyorum ne yapayım :(

ben yıllarca sabretmeye çalıştım :( kimseyle cinsel yakınlaşmam olmadı, kız arkadaşım olmadı yalnızım yani. içimdeki cinsel duygular özellikle vajina ve bayan ayağı yalama isteği hiç kaybolmuyor, psikoloğa gittim ilaç bile kullandım yine çözüm olmadı. 5 vakit namaz+nafile kılıyorum, oruç tutuyorum yine azalmıyor bu hisler. oruçken bile ereksiyon oluyorum. dışarda da ereksiyon oluyor engel olamıyorum 26 yaşındayım. ankarada ikamet ediyorum sizce ne yapmalıyım ben? :( bana acilen çözüm yolu önermenizi rica ederim. gerçekten tahammülüm kalmadı. paralı beraberlik tuzağına da düşmek istemiyorum çünkü zaten param yok işsiz olduğumdan da beni adam yerine bile koymazlar. hiç ortam da bilmem hani bara, diskolara, cafelere gitmişliğim de yoktur bana lütfen çözüm önerileri sunun :( gerçekten çok zor durumdayım. mast da yapıyorum sürekli. bu yüzden penisim yara olacak diye korkuyorum. şimdiden herkese teşekkür ederim saygılar
Güncellemeler
+1 yıl
önerisi olanları bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
kolay mı sabretmek KESİNLİKLE HAYIR. dışarısı tahrik edici, yerler cinsel içerikli kartlarla numaralarla dolu. şeytan sizi iple kendine çekmeye çalışıyor, siz de iradenizle şeytana karşı koymaya çalışıyorsunuz bedeninizi çekip kurtarmaya çalışıyorsunuz. bu bir mücadele. temiz kalabilme mücadelesi. NE YAZIK Kİ çoğu bayan biz erkeklerin bu denli ağır mücadeleler verdiğimizi anlamıyor. ve ben anlayışsız bir bayanla evlenmekten KORKUYORUM! duygularıma yenilince de böyle şeyler yazıyorum...
Vajina ve ayak yalamak istiyorum bu isteğe engel olamıyorum aklımdan çıkmıyor zor dayanıyorum ne yapayım :(