Merhabalar.partnerım cok yoruluyor,benımde testıslerımde agrı oluşuyor zamanla.bunu erkene çekmenın bı yolu var mı
Cevabın nedir?
+1 yılkardeşim stre yapıp kafan takarsan daha da sıkıntı olur rahat ol ve zevkini almaya bak ve bayanını istediklerin konuunda yönlendır en azında bu sureyı 15 20 dk öne çekebilirsin...Kendimden biliyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazın sıkıntı hacı bol bol fındık fıstık götür birazda olsa erkene çeker yoksa doktora gideceksin geç boşalmada bir rahatsızlıktır ama çoğu kadın bundan rahtsız olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun değil ki bizim rutinimiz bu.
0110 Yorumla
Soran+1 yıliçinde oldugum sure 1saat ve daha fazla da suruyor.on sevısmesız onu katarsak cok uzuyor.sevgılım yoruluyor
Cevap sahibi+1 yılbende yoruluyorum. bizimde böyle. istediğinde ama sonlandıramıyor musunuz?
Soran+1 yılo orgazm oluyor 2-3 kez ben boşalana kadar devam edıyor
Cevap sahibi+1 yıloral ve klitoris uyarımı ile mi bunlar etkendir çünkü.
istediğinizde bitiremiyor musunuz?
Soran+1 yılben boşalana kadar devam edıyoruz.yanı ben ayrıca bısey yapmıyorum sevgılıme kucaktayken klıtorısını oksuyorum bı yandan tabı ama boşalıyor zaten ben boşalana kadar baya bı.oral ılıskının basında yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yıloralla boşalmada sayılıyor değil mi boşalma olarak?
klitorisini uyarmadan zor sanki kadının boşalması değil mi?
ama istediğinizde sonlandıramıyor musunuz? eşim bitirmek isterse bitirir.
Soran+1 yılyoo hayır oralı saymıyorum 4-5 kez orgazm oluyor dıyebılırım onu sayarsak.klıtorısı uyarıyorum ıcındeyken elımle bazı pozısyonlarda.o da uyarıyor.ben ıstedıgımde sonlandıramıyorum boşalmam uzuyor
Cevap sahibi+1 yılklitoris uyarımı olunca evet olur bu kadar. uyarım olmadan zor .
eşim istediğinde sonlandırıyor. bu yanı iyi. isterse 2 saate kadar uzuyor. acı oluyor bayanda tabi.
Soran+1 yılneden acıyor ki ?
Soran+1 yılacaba anala çevirsek uzadıgında boşalmam kısalabılır mı?
Cevap sahibi+1 yılklitoris uyarımı olmadan bayanın boşalması daha zor diye düşündüm haklı mıyım?
anal haram ve sağlıksız düşünmeyin bile. gerçi evli olmadığınızdan şu an yaptığınızda haram o boyutuna girersek.
Soran+1 yıltabı daha zor oluyor ama cok uzun surdugu ıcın sevgılım bosalabılıyor.gızlılıgımı acsam eklermısınız ozelden soru sorabılır mıyım sıze?
Cevap sahibi+1 yıluzunda sürse uyarım olmadan olması kadının zor. bizimde süre çok uzun ama hiç uyarılmadan sadece ilişki ile sanki zor. yanılıyor muyum?
burdan sorun.
Soran+1 yıltamam da zaten ben ıcındeyken klıtorısıne dokunmama ıhtımalım yokkı hem oralda hemde ıcındeyken onun vucudunu oksamama gıbı bı ıhtımal olamazkı.hem arada cıkarıp tekrar oral yapıyorumda ona
Cevap sahibi+1 yılşunu kast ediyorum. içinde olsanız bile elle ek olarak o veya kendisi uyarmıyor mu?
Soran+1 yılillakı oluyor dıyorum bende ıstemsızce oraya gıdıyor zaten ellerımız tabıkı oluyor
Cevap sahibi+1 yılbende bunu kast ediyorum.
boşalma olduktan sonra bayanda devamında acı oluyor. bende öyle. ikinciye hazırlanmakta hassalaşılıyor.
Soran+1 yılevet hassaslaşıyor ama devam edıyoruz belkı bı kac dakıka ara verıyoruz.benım sorunum burada onemlı boşalamıyorum cok yoruluyor sevgılım
Cevap sahibi+1 yılmastrada da mı bu kadar sürede boşalıyorsunuz?
artı tarzınız nasıl sert- soft? sftsa sıkıntı yapmaz çok.
Soran+1 yılmasttada suruyor evet oyle oldugunda artık testıslerım acımaya baslıyor.zaten bosaldıgımda ınanılmaz tazyıklı fıskırıyor.10dakıka soft baslıyorum sonra sertlesıyorum canı yanınca yavaslıyorum aama sonra yıne sert
Cevap sahibi+1 yıl20 dk çıkar 40 dk hep sertse acıma olur haliyle.
mastr. da 1 saat sürmesi normal değil sanki.
Soran+1 yılsevgılıme oral yaptırınca asla sonunu getıremez yanı o kadar uzun sure.anal yapsam acaba boşalmaya etkılı olur mu tabı sert olcak.hem canı acır hemde 20dakıka kadar acaba dayanabılır mı?
Cevap sahibi+1 yıl1 saat anala nasıl dayansın hem çok pis bir şey her açıdan da. mastr. la nasıl boşalamıyorsunuz bu kadar sürede hayret.
Soran+1 yılbılmıyorum yattıgım dıger kadınlarda oldu sevıyorlardı sımdıkı sevgılım yoruluyor cok bılmyorum yanı baska bırıne gıtmem an meselesı.ıstememeye de basladı artık.anal olursa temızlıgını yaparak olur ancak
Soran+1 yılpenısım de buyuk ve kalın.anala dayanması zor gıbı sankı.cogu suredede sert yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılilki miydiniz sevgilinizin?
Cevap sahibi+1 yılne kadarki boyutu büyük derken?
Soran+1 yıl20cm ve kalın baya bı.ılkı degıldım o da benım degıldı
Cevap sahibi+1 yıl20yse acır eşimin bir 2cm kısa o bile acıtıyor.
Soran+1 yılsız anal yapıyor musunuz?yanı acıtır dedıgınız anal ıcın mıydı? ben sert yapıyorum ve kalınlıgı da baya var o yuzden analdan sokarken bıle zorlanıyorum.vajınasındayken bıle cok ınlıyor sutyenını sokuyor agzına :)
Cevap sahibi+1 yılhayır anal için demedim. normal ilişki için dedim. kalın derken çevresi ne kadar ki?
Soran+1 yıltek elınızle saramazsınız dıyım
Soran+1 yılbir de 1.85 boyundayım kaslı yapım var sevgılım 1.60 50 kilo yanı mınyon ona göre çok iriyim.üstüne cok yuklenmemeye calısıyorum ama serte gecınce kendımı kaybedıyorum dıyebılırım
Cevap sahibi+1 yılkilo ne? aynı durum bizde de var.
Soran+1 yıl85 kiiloyum
Soran+1 yılBody yapan biriyim uzun suredir
Cevap sahibi+1 yıleşimde sporcu- kilo daha fazla. ne kadar benzersiniz. yoksa sen o musun:) ne işin var elin kadınlarıyla diyesim geldi bir ara valla:)
Soran+1 yılHaha :) cok komiksiniz :) ben 23 yasindayiim bu da ayni degiildiir artik? :)
Cevap sahibi+1 yılyok o 33ünde. benzer yönleriniz var ama Allah'tan ayrıştırılan yanlarda var yoksa akşam gelince oklavayı yiyecekti kafasına nerden geldiğini anlamadan:)
Acaba spor yapıyor olmanız mı geç boşalmaya sebep diye düşündürttü beni. bodyden öncede böyle iseniz buna bağlamamak lazım. ek protein desteği aldınız mı? eşim alacaktı istemedim zararlı diye.
Soran+1 yılHahaha :) protein tozu haplarii kullandim da cok degiil cok kisa bir sure.bundan oncede boyleydim :)
Cevap sahibi+1 yılsporun etkisi yok diyorsun. o halde kendinizi bildiniz bileli böylesiniz.
gözünü sevdiğimin kocası en azından bitir diyince bitirebiliyor ne o deli bozuk gibi kontrolsüz güç hahha:)
Soran+1 yılBittir demicek biri lazim bana :) kontrol edemiyorum :))
Cevap sahibi+1 yılsporun etkisi olmadı mı hiç sence?
Soran+1 yılSanmiyorum.spor esneklik katar
Cevap sahibi+1 yılbadyde adonis kaslarımı çıksın diyeydi:)
Soran+1 yılTabi hem onun icin hemde guzel bir gorunum oluyor kadinlar seviyor :)
Cevap sahibi+1 yılgöğüs bölgesindeki tüylerde alınıyor mu ki?
Soran+1 yılIsteyen aldirir.ben aldirmistim
Cevap sahibi+1 yılağda- epilasyon hangisiyle? ve yine çıkar ama.
Soran+1 yılAgda
Cevap sahibi+1 yılyine çıkar ama sürekli almak lazım.
Soran+1 yılBi sure sonra artik cok azaliyor cikmamaya basladi artk
Cevap sahibi+1 yılo acıya değer mi:)
Soran+1 yılGorunus daha onemli geciyor zaten bu aci hicbisey kaldi artik :) kizlar begeniyosa tamamdir bizim icin :)
Cevap sahibi+1 yılne kadar sürede şekil alıyor kaslar hangi aletlerle?
Soran+1 yılProgramli calisiyoruz.2senede anca duzgun bir vucut alir
Cevap sahibi+1 yılhangi aletlerle ne kadar süre haftada?
bizimki de yapmış bekarken.
Soran+1 yılProgramimi yaziyim ne onemi varki :) haftada 3yapiyorum neremde eksiklik hissedersem oraya.sirt basiyorum mesela bir gun bacak bigun vs vs
Cevap sahibi+1 yılbende kas yapsam mı diye düşündüm bir an da:)
Soran+1 yılKasli kadinlar hos degil bence ama sıkı olmalisiniz spor sart:)
Cevap sahibi+1 yılerkek gibi kaslı demedim:) sıkı olmak için hangi teknik hareketler yapabilirim varsa egzersiz linki paylaşır mısın.
Soran+1 yılSu an telefondayim link paylasamiyorum ama herturlu egzersiz sklastirir :)
Soran+1 yılsiz kaç yasındasınız abi hala yapıyor mu spor :)
Cevap sahibi+1 yıl32 artık yapmıyor. şekillenmiş şekilleneceği kadar:)
Soran+1 yılkaç yıllık evlısınız :)
Cevap sahibi+1 yılçok detaya girmeyelim lütfen:)
Soran+1 yılpeki özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılEst. rica ederim.
benim size bir sorum olsun. ilişki esnasında acı hissediyor mu partnerleriniz özellikle doo..de? genelde oluyor mu bu yoksa istisna mıdır diye sormak istedim.
Soran+1 yılbuyukluguyle de alakalı olabılır bılmıyorum ne kadar genelleyebılırız ama acıyla karısık zevk oluyor sanıyorumkı
Cevap sahibi+1 yılsizin deneyimler ne yönde? bu dediğim pozisyonda acı olmuyor mu?
Soran+1 yılne yonde derken? yanı oluyor gıbı ama kendısı de daha cok ıstıyor kız arkadaslarım
Cevap sahibi+1 yıldoogy pozisyonunu kast ettim. acı olmuyor mu diye. nasıl kızlar daha çok istiyor yani? erkekten fazla yani. şaşırdım.
Soran+1 yılıstıyorlardı yanı bılemıyorum :)
Cevap sahibi+1 yıldemek ki acı hissetmiyorlardı. evli çocuklu biri ile oldu mu deneyim?
Soran+1 yılspor salonuna gelen bı bayan vardı olmustu ama sonradan ogrenmıstım oyle oldugunu
Cevap sahibi+1 yılnormal doğum olunca değişiyor mu yapısı diye soracaktım. aynı zamanda o nasıl bir kadınmış kocasına ihanet edecek kadar düşmüş
Soran+1 yılevlı degıldı sanırım ayrılms falan heralde ben bı daha kbul etmedım o gorusmek ıstedı ama reddettım.
Cevap sahibi+1 yılhiç bulaşmamak lazım. evlenmeden nasıl yatarlar gerçi onu da hala anlamış değilim. bir erkek böyle birini eşi yapar mı? mesela sizle beraber olan ve öncesinde de deneyimi olan biri ile?
Soran+1 yılbu kadın zaten esınden ayrı zevk arıyor evlılık dusuncesı olsun sanmıyorum.benım ıcın soruyorsanız bakıre bırıyle evlenır mıyım dıye zaten bu kadar yaptıktan sonra bakıre ıstemem pek adaletlı olmaz.bıseylerı aştıktan sonra ben artık bakırelık acısından bakmamaya basladım kımınle eglenıyor anlasabılıyorsam onunla evlenırım
Soran+1 yılsonucta her kadın bakıre degıl onlar da evlenıyor ıllakı evlenecekler.o kadın acısından bakacak olursak adamdan sıkılmış yenı bıseyler arıyordu bana denk geldı cok pesımden kostu yanı ona kocası benım verdıgım zevkı vermemıstır bılıyorum normal tabı ama ben ıstemedım ogrenınce
Cevap sahibi+1 yılevlenerek yaşamaları çok normal. ama evlenmeden zevki için düşüp kalkanlar bu kategoriye girer mi? biri gerektiği gibi diğeri zevk için yatması.
Soran+1 yılevlenmek cok uzun surelı bırsey cocuk oyuncagı edemezsınızkı cok ıyı anlasmak gerekır o yuzden uzun surelı çıkma durumları soz konusu cıkarken de ilişkiye giriliyor oluyor bunlar
Cevap sahibi+1 yılve ilişkiye girmiş biri ile daha önce evlenilebiliyor yani. benim midem almazdı erkek olsam. bu rahatlıkları için.
Soran+1 yılben bu kadar kızla ılıskıye gırmısım etmısım.ben bakır degılımkı bakıre ıstersem bu hıc sevısmemıslere haksızlık olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılolur abi. bu ayrı . ben kendi hemcinslerim adına düşüncemi yazdım.
Cevap sahibi+1 yılpeki eşinin ilki olmak istemez miydin dürüst olmak gerekirse yoksa fark etmez mi kaç erkekle yatmış olduğu. bir kişi ile bile olsa, her beraberliğinizde aklınıza gelmez mi diğer erkek.
Soran+1 yılsonucta bu ıhtıyac kendıne hakım olamıyor ıkı tarafta.bazı kızların dını bagları da kuvvetlı degıl e ıyı gorunumlulere karsı da ozel bı ıstek oluyor bılıyorum bunu
Soran+1 yılgelmez gelırse yasayamazsınızkı gecmıse bakarak sımdıyı yasayamayız.sormamda kaç erkek oldugu.tabıkı ılkı olmakta ısterım yanı ben ama aramam.kıme asık olacagımı bılmıyorum bakıre bırıne asık olursam guzel olur tabı benı bu sekılde kabul ederse
Cevap sahibi+1 yılevlenip boşanan bu içerikten tamamen bağımsız. ben evlenmeden bu kadar rahat olabilen- hiç namus- değerlerini düşünmeden yaşayan biri ile düşünemezdim evliliği.
Soran+1 yılevlenıp boşananda herkesle yatma hakkını elde etmıyor.hıc bakıre bırını bozmadım serbest olanlarla yattım benı ısteyenlerle kımsenın hayallerını yıkmak gıbı dusunceye sahıp olmadım
Cevap sahibi+1 yıltabi ki boşananda yapmayacak. bu dul- bekar için ayrı ayrı değil ki. nikahsız bir kadının ne işi olur x erkeklerle? bana belki yobaz diyeceksin ama böyle düşünüyorum.
eşim olmadan yakınlaşmasına izin vermedim. şu an olsa yine böyle davranırdım düğünden önce.
Soran+1 yılaileden yetişme tarzı dını baglılıklar ılıskıye bakıs acısı vs vs bunlar onemlı etkenler.herkes aynı degılkı.benım acımdan erkek oldugum ıcın zaten aşırı bı serbestlık var erkegın kendını tutması da cok zor bı kere olduktan sonra da gerısı hep geldı hepte kendılerı geldıler hıcbrsey yapmadım
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden yatan kadına kadın olduğum halde olumlu bakamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılen yakından kız kardeşiniz mesela evlilik dışı ilişkiye girse ne olur tavrınız?
Soran+1 yılcok var hele o bar ortamlarında
Soran+1 yılkız kardesım yok ama ıstemezdım gırmesını.ama ona bısey demeye hakkım yok herkesın kendı hayatı kendı secımlerı.yapacak kısıyı nasıl engellersınız kı aklına koydugunu herkes yapar engellemek cok zordur
Cevap sahibi+1 yılengel olmak hayata geçirmektir ben düşünce bazında sordum.
Soran+1 yılıstemem ama bısey de dıyemem.dogru kısı oldugunu dusunuyorsa olacaktır zaten
Cevap sahibi+1 yılbenim için hayatta öncelik namusdur.
doğru kişi ancak doğru zamanda doğru olur bence.
Soran+1 yılengel olunmuyor bazen bılıyorum yapacak bısey yok
Cevap sahibi+1 yılsüre eşimle aynı ya sizin, o bölgede kızarıklık- yanma hissi olmuyor mu erkekte? Benzer olduğunuzdan ortak bir sonuç mu diye sordum.
Soran+1 yıltestıslerım sısıyor gıbı oluyor acıyor gıbı oluyor.kızarıklık oluyor tabı darbeden dolayı sureklı
Cevap sahibi+1 yılsürenin uzunluğundan mı sence? tahriş olur mu kısa olsaydı böyle dersin?
bizde de var bu durum.
Soran+1 yılsert yapınca kızarıklık cok oluyor cunku darbe oluyor ozellıkle doggyde vb.surede uzadıkca daha cok darbe demektır orantılı bence
Cevap sahibi+1 yılbence de . sertlikte sürede etken. kadının vajina yapısıyla alakalı olabilir mi? geniş olsa tahriş olmaz sanki.
Soran+1 yılgeniş olsada ebat buyuk oldugu ıcın bana pek farketmıyor :) dar da sankı daha cok oluyor ama haklı olabılırsınız
Cevap sahibi+1 yılgeniş olanda sürtünme minimum olduğundan böyle sonuç olmaz diye mantık yürüttüm.
Soran+1 yılerkegın sertlıgıyle daha cok alakalı bence ve bazen hızlı degıl yavas yavas kökleyınce de temas olur genıs olsa da
Cevap sahibi+1 yılama dar olanda kasma olacağından tahrişlik olur gibi geliyor bana.
Soran+1 yılevet yapabılır ama mısyonerde ustunde olunca yıne temas var kucaktada oyle bundan kaçış yok gıbı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlarda erken boşalıyor partnerim diye sızlanıyor sen geç boşalıyon mk daha ne istiyon tam kızlara göre. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayan üste oldumu daha cabuk boşalırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılhep değiştiriyoruz degısen bırsey olmuyor :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılvarikosel olabilirsin bir urologla konus mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllustral kullan. onun düzeltici yan etkisi varmış
01 Yorumla
Soran+1 yılantıdepresan mı nasıl ısımıze yarayacakkı o?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin burcun ne acaba?
06 Yorumla
Soran+1 yılbaşak
Soran+1 yılburcla alakasını bende anlamadım.sımdı basaklar oyle olmaz falan dıcek :)
Soran+1 yılevet sadıgızdır ama bununla alakası nedır :)
Soran+1 yılonu aldatmadım hıc ama su durumda yoruluyor sevısmek ıstememeye basladı bılmıyorum bu gıdısle bıraraada olmamız zorlasıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılneden sordunuz
+1 yılYanacaksın :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!