Yazmaya utanıyorum ama babam hakkında okuyun

Arkadaşlar babam 59 annem 52 yaşında. Babamın yaşı ilerlemesine rağmen ne yazıkkı sekse hiç doymuyor. Annemin istemediğini biliyorum sürekli bunun yüzünden kavga ediyolar. Anlıyo insan ister istemez annem için üzülüyorum babam çok iyi bir insan ama bu yönü beni ondan çok uzaklaştırdı. Geçen gün annemle ablam konuşurken kulak misafiri oldum ablam evli olduğu için onunla daha açık konuşuyor annem 'artık bıktım doymak bilmiyo hiç laftan anlamıyo hap kullanıyo bide ona para veriyo' gibi daha buna benzer birsürü cümle kullandı. Bana hiç acımıyo gibi falan filan. Babamda dün akşam arkadaşı aradı tamam geliyorum dedi ben odama geçtim annem nereye dedi hap almaya gidiyomuş meğerse anladım konuşmalarından sonra yine bir kavga yani ben ne yapabilirim bu hapların zararı var mıacaba ya da istek azaltıcı bişey yani annemle bu konuyu konuşamıyorum o bana açamıyo utanıyo bende onunla bunu konuşamam ama annem istemediği için sürekli kavga ediyolar. Fikri olan var mıne yapmalıyım sen karışma onlar karı koca diyebilirsiniz ama artık yaşlandılar evliliklerinde seksi azaltmaları lazım babam hergün istiyo annemdede hiç istek yok ben yinede karışmak istemem ama annem için üzülüyorum ağlıyo sürekli. bir yere gidiyoruz geliyorum pcye bakıyorum babam p*rno izlemiş bunuda engellemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim artık tiksinmeye başladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Sen karışma diyenlere tek sözüm annem hayatımda en değer verdiğim insan babamıda çok seviyorum ama annem daha başka onun üzülmesi, ağlaması benide yıpratıyo ve ben katlanamıyorum isteksizlik yüzünden ağlıycak değil ya canını yakıyor, zorla yapıyor gibi kadında dayanamıyo artık ablamla konuşurken bende 18 yaşında değilim kaldıramıyorum artık hergün her akşam diyodu çok biliyomuş gibi konuşuyosunuz erkek istermişte kadın yapmak zorundaymışta kadın sadece cinsellik içinmi var ya.
Yazmaya utanıyorum ama babam hakkında okuyun