Yoksa hiç problem olmaz eğer o isterse yalar mısınız ya da istemeden? Ayrıca poposu ve vajinası çok güzel ve pürüzsüz kokuda yok.
Cevabın nedir?
Bir parantez açmak istiyorum. Anüs çıkışındaki çoğu kişinin basür sanıyor ama çok büyük ihtimalle hematomdur. Tuvalette çok fazla ıkınmaktan oluyor. Kendini kastmadan 4-6 hafta yani ıkınmadan yaparsan eğer hematomsa geçer. Bana da oldu ve geçti oradan biliyorum. Doktora danıştım anal hematomdur dedi. Dediği gibi de 4-5 haftada geçti.
Seninkisi de çok büyük ihtimalle anal hematomdur. Araştırırsan bir sitede herkes soru sormuş tam seninkisine uygun olanı bile bulabilirsin.
Kafana çok fazla takma tuvalette ıkınma eğer anal hematomsa 4-6 haftaya geçer. Ağrı ya da kaşıntısı varsa 4-5 güne geçer ıkınmadığın takdirde.010 Yorumla
Soran+1 yılBen bir doktora gideyim en iyisi utaniyorum acmaya
Soran+1 yılKasinti yok. Acida yok. Sadece buyuk wcden sonraaraligi acip iyicene temizlemek icin soguk suyla iyice yikiyorum siliyor tertemiz yapiyorum o zaman sertlesiyor normalde yumusak yani
Soran+1 yılHic kanamadi. Ben sinav stresslerinden kabiz oldum hep o zaman cikti 2 hafta boyunca wc mi yapamamistim doktordada kicina hortum soguk bir sey yapiyolar sabunlu su o yuzden gitmemistim ayakta yuruyemiyordum yerlerde suruuyordum telefona zor gidiyordum agliyordum en son iki bardak zeytinyagi ictim burnumu tikayip ertesi gun sinavdi mecburdum. Ve sinavda ihsal oldum. Matematik cozup cikmak zorunda kaldim :( buradada basur cikti. Bu yuzden sinav sistemine karsiyim
Soran+1 yılAhahha iyide 2 senedir var
En İyi Cevaplar
Bizim yapıp yapmayacağımız senin sevgilinin yapıp yapmayacağı anlamına gelmez ki. Erkek var renge bakmaz yalar erkek vardır tertemiz olsa da yapmaz. Ben sevişmeye layık gördüysem zaten kriterlerime uyuyordur ve renge basura bakmam herşeyi yaparım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimkilerin hepsi yapar. Yeter ki benimle sevis ne istersen yaparim kolen olurum lutfen diyolar ben onlari dusunmuyorum. Ben sevdigim erkegi dusunuyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
42Cevap
+1 yılMerhaba arkadaşım,
Bahsettiğin gibi bir sevgilim olsa, götürür basit bir estetik operasyonla çözerdim durumu... Hem sevgilimin özgüveni geri gelirdi, hem daha mutlu olurduk...
Tek sorun bu olsun yeterki...08 Yorumla
Soran+1 yılDen bana boyle erkekler denk gelmiyor.
- +1 yıl
Geldi işte :)
Soran+1 yılSevgili degiliz ki
- +1 yıl
Neden olmak için tanışmıyoruz ki?
Soran+1 yılSacma hic gormedigim biriyle tanismam
- +1 yıl
Yahu cafede oturduğunu düşün, biri yanına gelecek ve tanışmak isteyecek... Onu da daha önce görmedin, hakkında hiçbirşey bilmiyorsun... Onunla tanıştığında, o kişiyi aynı gün tanımış mı olursun, yoksa bir süre konuşmanız mı gerekir tanıman için... Bunun ne farkı var... Ama haklısın, biz tanışmayalım... Ne kadar masum, ne kadar iyi niyetliysen, bir o kadar da özgüven sorunun var maalesef...
Soran+1 yılBenim hakkimda hic bir sey bilmiyor degilsin ama ben cafede popom acik oturmuyorum
- +1 yıl
Burda popon açık mı tanışacağız? Ne alakası var Allah aşkına?
vücudunda her yerin o kadar güzelse sen niye gidip basurunu yalatmaya uğraşıyosun ki?
neyin kafası bu arkadaş?23 Yorumla
Soran+1 yılCok zevk veriyormus
Soran+1 yılOyle degil yanlarini
+1 yılneden tiksineyim be güzelim .hiç alakası yok .ten rengi veya açık pembe pudra rekler çok güzeldir .vajina estetiktir her zaman ve tertemiz ipeksi olmalı
10 Yorumlaya mademki vücuduna bu kadar güveniyosun bence sen hemen lazerle aldır o basuru ... hemen yağa kalkıosun.. cızzz bitti bu kadar..
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar
Soran+1 yılBakicam
Gizli Üye(36-45)+1 yılokadar kusursuzsa götürür ameliyat etrrim basur çok büyüo sorunlara yol açarki. ama benm açımdan normalde sorun yok bu kadar kusursuzlukta bir tane nazarlık olsun. sadece sağlık açısından rahatsız olurum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEttirsene lazer varmis. Hemen kalkiyormussun onu arastir iyi doktor olsun
Cevap sahibi+1 yılsenimi ameliyat ettircem :D
Cevap sahibi+1 yılben eski sevgilimi yaptırmıştım ameliyat. tanıdığım bir doktor vardı. aynı gün çıktık hastaneden tabi sonra ayrıldık :D ama zor bir ameliyat değil hemde eskisinde sağlam oluyor baya memnun kalmıştım ben :)
Soran+1 yılNe kadar
+1 yılAyrıca poposu ve vajinası çok güzel ve pürüzsüz kokuda yok. :)) aaah ah nerde öyle avratlar.. :))
02 Yorumla
Soran+1 yılBurda
- +1 yıl
tamam geeel bekliyorum..:)
+1 yılsen bağsurlu erkek götü yalar mısın?
bide o yönden düşün.03 Yorumla
Soran+1 yılAma erkeklerin kil var ve estetik bir durusu yok gotunun. Bi kadin erkegin gotunu emmek yalamak vurmak icin can atmaz ama erkek atar. Boyle dusun.
- +1 yıl
her erkek can atmaz anüs yalamaya, abaza erkek can atar.
ayrıca kadın yalamak istedikten sonra erkek o bölgeye ağdada yapabilir.
şahsen bu olaylar benim hiç tarzım değil.
Soran+1 yılBen istiyorum benim icin
+1 yılkesınlıkle ve asla tiksinmem
hele ordanda alıyorsa :)09 Yorumla
Soran+1 yılYok onu sagliksiz buluyor
- +1 yıl
hiç farketmez
temiz bakımlı ise asla sorun olmaz ...bende sorun olmadı en azından
Soran+1 yılGuzel
- +1 yıl
söyle ona yalasın :)
Soran+1 yılYa zaten herkes yalarim diyo. Benimle surekli sevismek isteyen insanlar hep var lutfen gel kolen olurum ne istersen yaparim diyorlar ben de soyluyorum yalamak bisey mi somururum diyorlar ama ben bieaz cekiniyorum
- +1 yıl
içinde dilimi bile gezdırırım :)
Soran+1 yılIste aradigim yok
Soran+1 yılBoyle diyecektim yok degil
- +1 yıl
burda beklıyım mı :) yoksa ? nasıl ıstersen yanı :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ne yalan söliyim yalarım ben,karşımdakinin zevk aldığını bildiğim sürece yalarım
00 Yorumla
+1 yılıyyyy iğrenç direk tedavi ol ayrıca kokusuz amck yani senin deyiminle vajina olmazz bu teraneleri bir geç :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKotu kokusuz dedim kokusuz demedim
- +1 yıl
tamam seninki miss
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. bence hiçbir sakıncası yok eger temiz ve hijyenikse kimse geri çevirmez beim fikrim
00 Yorumla
+1 yılyalarım basur agz yoluyla bulasmıor kusursuz olmasa da yaları kı senın tarf ettn kusursz
09 Yorumla- +1 yıl
sadece sevısıorsa da yalarım oyle kızı
Soran+1 yılGogsu buyuk belide ince yuzude puruzsuz saclari uzun ve dalgali
- +1 yıl
bu kızla sevsmcem de kımle sevscem arakadas hıc suphesız hemde gogsnu vajınasını anüsünü heryernı :)
Soran+1 yılUmarim herkes senin gibi dusunuyordur :D
- +1 yıl
neden kı :)
Soran+1 yılHosuma gitti
- +1 yıl
eklesene bı
Soran+1 yılNicin
- +1 yıl
bse sorcam sonra ıstersen sılersın
farketmez cano takma kafana ilacı var onun kullan o da geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 39. Azman olarak basur memesi kan toplamişsa damar kangren olmuş cerrahi müdeale gerekir. Teni meni yok basur basurdur kestir kurtul 1000 tl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorumları okudum yemınle midem bulandı nasıl ınsansınız lan iğrençsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSen yapma o zaman
Cevap sahibi+1 yılsende yap o zaman pisss
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkemizdeki erkeklerin %95i nefes alsın yeter felsefesiyle yaşıyor söyle soru sormana gerek yoktu
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlar nefesli istiyor diye kendimi salacak değilim en iyisi ben olmaliyim
Tiksinti durumu yok sonuçta bu hastalık ama basürün ileri gitmeden ameliyat ol kendin için önemli bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılisterse ve belirttiğin şekilde temiz ise yalarım,eminimki bu tarz bir kızla yatak zamanı çok güzel geçecektir.ama bu tarzıda kolay bulamıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBen
Cevap sahibi+1 yılsen ne güzelim?
Soran+1 yılBenim o tarz iste
Cevap sahibi+1 yılsadece ne mutlu sana diyebiliyorum bana faydası olmadıkdan sonra dimi?
+1 yılBilemiyorum ruh halime bağlı ama her yeri dr yalamm
00 Yorumla
+1 yılreklamlar şimdi ped reklamları başlayacak sakın ayrılmayın ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayir kesinliklee sorn degil hayattaaa daha fazla zevk aldigim baska bisey yok anuse yapilan orali hic biseye dgismem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhmm popo su ve vajinası koku yok tamam abi fazla şişkin de değil belli de değil neden olmasın ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılOrda delik yok iste sorun o ama tam orayi cevresini istiyor
Cevap sahibi+1 yılbak dikkat et biliyorum cevabım geç geldi ama o basur büyümesin şimdi biz böyle yazıyoruz ama küçük ve ten rengine uygun olduğu için ilerde muhtemelen büyücek ve rengi kırmızı ya dönüşcek (büyük ihtimal) önlemini al kardeş ya şimdi git bir görün ameliyat yapsınlar yeni olduğu için fazla bişi olmaz ama o ilerledikçe durumun daha zorlaşır belirteyim.. Teşekkürler
sanırım tamamamen kendini anlatıyorsun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOlmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılBasur tedavisinde son nokta jkjdjs
21 Yorumla
Soran+1 yılYaaaaa
+1 yılKIZIM GİT TEDAVİ OL...
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar param yok vaktim yokgu ama lazet cikmis yinede korkuyorum lazere paramda yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılamına bile koyarım :D
28 Yorumla
Soran+1 yılO yok :D
Cevap sahibi+1 yılo niye yok :D
Soran+1 yılIlk olacak kişi gercekten etkileyen ve hic unutmayacagim icin iyi bir an olmali.
Cevap sahibi+1 yıldediğin gıbı pürüssüz ve kokusuzsa ilk olacak kişi çok şanslı :D
Soran+1 yılKesinlikle oyle :D ve dar
Cevap sahibi+1 yılbal dök yala :D
Soran+1 yılVajinami ben soylemeden yaliyorlar zaten aninda :D sorun anus
Cevap sahibi+1 yılorası da yalanır şahsen ben saatlerce yalardım :D
+1 yılÖğğğğğğğğğ midem bulandı :'( :'( :'( :'(
Off.00 Yorumla
+1 yılsorun yok yer içer yalar koklarım versin tek
12 Yorumla
Soran+1 yılAma seks yapmiyorsa sadece sevişiyorsa ama çok güzel sevişiyor çıldiriyorsun
- +1 yıl
olsun canım sevişsin güzel sevişsin benim olunca seksde yaparız sorun değil
Sen neyin peşindesin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılEe yani yoksa niye sorayim
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yapmam herhalde :\
015 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılşimdi bulaşır falan zaten tipimiz kayık hepten batmayalım :D ama durumada bağlı göze batacak bişey yoksa olabilirde
Soran+1 yılBasur bulasici bir sey degil ki.
Cevap sahibi+1 yılo zaman dilime yol açın ahahahah :D niyeki hem sende durum bumu çoğu kadın yalanmak içinde olsa yaklaştırmaz o bölgeye ?
Soran+1 yılNiye yaklastirmiyorlar ki
Cevap sahibi+1 yılsen kadınsın daha iyi bilmen lazım çoğu o kısımdan ilşkiye karşılar o sebeple olabilir sen karşı değilmisin ?
Soran+1 yılYoo neden zevk alacagim bir seye karsi olayim ki. Sonucta bana zevk veriyor
Cevap sahibi+1 yılahaha vajinal orgazm yerini asla tutmayacağını biliyorsun ama :D ben mesela çok nadir kadını o şekilde isterim doğrusunun bu oldğunu düşünüyorum her kadına yapacak varsa sadece aç bir hayvandır hissiyatın önemi yoktur onun için ve tahmin ettiğim kadarıylada sen bakiresin doğrumu ?
Soran+1 yılTatmin ettigin kadariyla olarak dusunen bir erkekle zaten o yataga girmem.
Cevap sahibi+1 yıldoğru mantık :D yani her dokunuş özel olmalı bence yoksa pilli mastürbasyon cihazlarından ne farkı kalır dimi ?
Soran+1 yılPilli masturbasyon cihazina gerek yok. Bir suru erkek var onu bosverir yenisine gecerim
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyorum işte özel olmazsa cihazdan farkı kalmaz erkeğin :D bu arada sohbet etmek istersen buralardayım eklemeyi düşünürsen eğer :)
Cevap sahibi+1 yılen azından cevap verseydin :\
Cevap sahibi+1 yılpff :\ ben gidiyorum :D hadi bb
Cevap sahibi+1 yılhort :D
görmem lazım görmeden bişi diyemem :)
00 YorumlaCok guzel bir soru Cevap veremedim ama
00 Yorumlaben basur olsun olmasıın yalamam tiksnirim
00 Yorumla
+1 yılAsla tiksinmem. Ne renk?
00 Yorumla
+1 yılseviyorsam asla tiksinmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkanı Yok Yalamam İyyyy...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini ne tanıttın be.
10 Yorumlalink at bence :D
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlattiğim gibi. Delik gozukmuyor orda ufacik tipa var gibi düşün
Soran+1 yılYok ben o sekilde baslamak istiyorum ilk ben azayim. Domalacagim oda orayi komple yalayacak ben onu kendime cekene kadar
Soran+1 yılHayir ilk ben bunu cok istiyorum spnucta bir kere sevismeyecegiz. Cok guzel bir seymis en cok zevk alinan seymos hem cok kendimden gecersem ben de ona yaparim yoksa elimi bile surmem oraya :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılahhh ahh kaçar mı farketmez
00 Yorumla
+1 yıldelik gözüküyormu
09 Yorumla
Soran+1 yılYok iste deligin oraya ufak tipa takmissin gibi duruyoe
- +1 yıl
dur anlatma daha fazla içim bir tuhaf oldu ya
Soran+1 yılYa neden
- +1 yıl
ya o basur bir anda isteksizlik yapar yani düşünsene tam açmışsın çocuk onu görünce içi bulanıyo kalkıp gidiyo uff şahsen bn öyle yapardım
Soran+1 yılO an onumde ne varsa suratina firlatirdim. Ve giyinir hemen disari cikardim. Bidahada yuzune bakmazdim oyle yapan birinin
- +1 yıl
basuru aldıramıyomusun
Soran+1 yılAmeliyat gerekiyor ve baya yatiyorsun yaklasik 3 ay falan ve benim 3 ay yaticak vaktim yok
Soran+1 yılAcayip acili bir ameliyat zaten sadece buyuk olanlara yapiyorlar ve degisik olanlara erkeklerin mor falan oluyor oturamiyorlar benimkinde bisey yok ufacik misket kadar onun icin gerek yok doktora gitcem ama ilk evresi zaten firsatim olmuyor
- +1 yıl
hmm nese geçmiş olsun ama sölediğim gibi kötü tepkiler alırsın
ohh ohhh miss :)
00 Yorumlanesef alsin yeter
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızın çok hafif basuru varsa ama rengi ten rengi gibiyse tiksinir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler