+1 yılDuygusal ve toy bir delikanlı. Muhtemelen o da bu özel andan itibaren sana karşı kendini bir sorumluluk ve aidiyet hissine bürümüştür. Kültürel bir etki bu aslında. Bu iyi bir durum. Keyfini çıkar.
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında toy değil ben 17 yaşındayken çıkmaya başlamıştık ben 17 yaşındayken o 20 yaşındaydı 18 yaşına kadar İtalyada yaşadığı için orada ilişkileri olmuş ben onun ilki değilim ama o benim ilkim
- +1 yıl
toy olmak ilişki sayısıyla olmuyor. Ben bunun canlı örneği olarak görüyorum kendimi. bir itirafta bulunayım. 21 yasıma kadar marmariste sadece yabancı kızlarla ilişkiler yasar ve kuzenle yarışırdım. Sayı falan tutardık. Mesala bakire biriyle evlenicem kafasına sahiptim o sıralar. Sonra aşkı tanıdım. Aşkla yaşarken marmarise gitmeyi bıraktım. O süreçte olgunlaştığımı düşünüyorum. O toyluğu üzerimden attım. Kadınlara yüklediğim anlam değişti. Bunlar biraz yaşayarak ve düşünerek elde edilir. Kendini geliştirmen için bazen acılar , hüsranlar , derin felsefeler içinde yüzmen de gerekebilir. Kastettiğim bu.
- +1 yıl
hem mutluluklar hem teşekkürler
En İyi Cevaplar
sevgilin mi kocan mı ona bir karar ver önce. memlekette bir şu yalana zam gelmedi mk
14 Yorumla
Soran+1 yılKarar ver derken kocam demedim ki ben zaten sevgilim dedim
Soran+1 yılKötü bir amacı yok diyorsun o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ne kdr kabul etmesende aslında korkun başlamış. Terkedilme ortada kalma korkusu bu. Bu korkuyu evlenene kadar yaşayacaksın. Kaldıki evlenmene 3 sene var desek işin zor
14 Yorumla
Soran+1 yılAslında bana karşı davranışlarından hiç böyle bir şey görmedim ona da güveniyorum onu çok iyi tanıyorum ama ne bileyim günümüzde insanlar çok kötü şeyler yapabiliyor bazen
Cevap sahibi+1 yılİçinde o korku başlamış işte keşke yapmasaydın. Belli olmaz ne olacağı
Soran+1 yılPekala eğer kötü bir şey yapacak terk edecek falan olsaydı ilgisinin artması yerine soğuklaşmaz mıydı
Cevap sahibi+1 yılBgn ilgisi artar yarın hevesini alınca kapıya koyar. Yanlış yapmışsın
+1 yılHaram ilişkiden helal netice çıkar mı? Tabiyiki geleceğiniz çöp olur. Ve girdiğin günahla abazanlkkla kalır insan
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İkinizde birbirinizin ilkisiniz sanırım. Olur öyle şeyler, birbirinizi aptalca sebeplerden kaybetmeyin derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 17 yaşındayken o 20 yaşındaydı 18 yaşına kadar İtalyada yaşadığı için ben onun ilki değilim ama o benim ilkim
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz ama eskisi gibi bir merak uyandıramayacağın için tekme de vurabilir. Bağlanabilir de.
00 Yorumla hayır artık karısı olmussun 5 yıl kolay dgıl ama uzaklasırsa bırakacak demek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin vcudunu keşfetmiş işte artık daha da ister. evlenin
00 Yorumlaadam sana teşşekkür ediyo sen fesatlık yap aldatıyor zannet
00 Yorumla
+1 yılKemiği yanında olsun istiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılDerken anlamadım ne demek istedin
- +1 yıl
Seksin tadını aldığı için sana iyi davranıyor. Normal ya da soğuk davranırsa seni inciteceğini düşünüyor. Aldatma falan yoktur. Saçma sapan düşüncelere dalma boş yere
Soran+1 yılİyi de ben onun ilki değilim ki seksin nasıl olduğunu biliyor zaten o benim ilkimdi. Acaba bekaretimi aldığı için bana davranış şekli konusunda daha hassas olduğumu mu düşünüp daha naif davranıyor
- +1 yıl
Kastettiğim tam olarak o işte. Soğuk yapsa seni incitir bu tavrı. Ondan dolayı sana iyi davranıyor.
Soran+1 yılPeki benden uzaklaşma soğuma durumu olmamıştır dimi herhangi bir
- +1 yıl
Öyle olsa bu kadar ilgi göstermez
Sana daha yakın hissetmiş kendini - +1 yıl
Söylediğim buydu işte.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakinda ayrilirsiniz amacina ulasmis
221 Yorumla
Soran+1 yılAmaç derken 5 yıldır birlikteyiz yeni yetme bir ilişkimiz yok ve karşılıklı arzu sonucu oluşan bir şey o zaman evlenen insanlar da seks yapıp boşanıyor mı
Cevap sahibi+1 yılDiyecegimi dedim bir bildigim var da konusuyorum
Soran+1 yılHer birlikte olan ayrılıyor mu
Cevap sahibi+1 yılCogu evet
Cevap sahibi+1 yılOnun ilki misin
Soran+1 yılBen 17 yaşındayken o 20 yaşındaydı 18 yaşına kadar İtalyada yaşadığı için orada ilişkileri olmuş ben onun ilki değilim ama o benim ilkim
Cevap sahibi+1 yılKac iliskisi olmus
Soran+1 yıl6 7 tane galiba ama biz sevgili olduktan sonra olmadı bizim aramızda öyle bir şey ve yurt dışı buradan farklı olduğu için orada böyle şeyler daha normal ve rahatmış ondan öyle olmuş
Cevap sahibi+1 yılBu adamla niye ciktin ya 1-2 de degil 7 ne ya nasil kabul ettin boyle kadin duskunu birini
Soran+1 yılBu ilişkileri ama 18 yaşından önce olmuş ve yurt dışında çok normal olduğu için olmuş ama biz çıkarken bana ben de arzu etmeden özellikle daha küçük yaştayken elini bile sürmedi
Cevap sahibi+1 yılValla hic normal degil akli olan boyle bir erkegi kabul etmez saf birisin belli neyse umarim bu insan seni uzmez boyle her halti yiyip bakire kizlari goturen erkeklerden hep nefret ettim
Soran+1 yılBen de sevmem öyle erkekleri ama dediğim gibi bu seneye kadar ilişkimiz asla cinsellik boyutunda değildi hiç öyle bir girişimi dahi olmadı ben son zamanlarda onu istediğimi arzuladığımı hissettiğim ve hazır hissettiğim için beden dilimle belli etmeye çalıştım az çok en sonunda da birlikte olduk işte. Yani sen kesin ayrılır mı diyorsun
Cevap sahibi+1 yılUmarim ayrilmaz ben cok uzulurum masum bir kizi boyle bir insanin kullanmasina
Soran+1 yılÖyle bir durumda bekareti kaybetmekten çok 5 yılımı verdiğim adamın evlenmeyi 2 yıl sonra falan düşündüğümüz adamın böyle yapması canımı yakar sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet iste onu diyorum o kadar cikmissiniz sirf bekaret icin ciktiysa baya kotu olur
Soran+1 yılYa ama sırf onun için olsaydı bunu anlamaz mıydım uzak durmaya başlamaz mıydı benden sence
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum iste ama ileride ne olacak bende merak ettim eger bir sey yaparsa guncelleme atar misin
Soran+1 yılAtarım güncelleme atarsam bakarsın değil mi
Cevap sahibi+1 yılEvet :)
Soran+1 yılTamamdır yarın ona gideceğim kardeşine doğum günü hazırlığı için ev süsleme falan yardım edeceğim de herhangi bir durum olursa da haber veririm
Cevap sahibi+1 yılTamam iyi geceler
+1 yılSana değer verdiğini gösteriyor
01 Yorumla
+1 yılRezil değil vezir etmişsin 😊 normal bu yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevamını istiyor da ondan :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu yüzden mi yanş bu kadar basit mi
Cevap sahibi+1 yılBekle ve gör
Soran+1 yılDerken kötü manada mı diyorsun
Cevap sahibi+1 yılİyi veya kötü, görürsün işte merak ettiğin sorunun cevabını
+1 yılCinsellik daha çok bağlar bu yüzden
03 Yorumla
Soran+1 yılBazıları cinsellikten sonra uzaklaşıyor ya hani ondan şey yaptım
- +1 yıl
Yok bu farklı ama
Soran+1 yılNeden farklı nası yani
Bence sana sahip olduğunu hissetti o gece
04 Yorumla
Soran+1 yılSahip olmaj derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı
Soran+1 yılErkeksi bir iç güdüden mi kaynaklı yanş
Sen kumesde kal diye yapiyo o bahceyi geziyodur 😎
00 Yorumlaender bulunur seninki. nasılda böyle oldu
010 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimize gerçekten 5 yıldır aşığız belki de ondandır
Soran+1 yılEğer kullanmış olsaydı daha ilk günden belli ederdi değil mi soğuk davranır mıydı
Soran+1 yılSuyunu çıkarmamak kaydıyla romantiktir güzel sözler söyler sevgisini belli eder aramızdaki ilişki ise komik eğlenceli bir o kadar da tutkulu sevgi dolu bir ilişki beni birçok zor anımda desteklemiştir hem tabii ki ben de onu
Soran+1 yılİlişki olark derken yani birlikte olmaktan mı bahsediyorsun normal seks işte bekaretimi aldı aynı zamanda diğer türlü soruyorsan sevgiliydik işte
Soran+1 yılHa biz zaten 2 yıl sonra evlenmeyi istiyoruz üniversitem falan da bitmiş olacak buna ta 18 19 lu yaşlarımdayken karar vermiştik hala geçerli. Zaten ben hemen evlenmek istemiyorum ailelerimiz tanışıyor akrabalar falan ama üniversitem bitmeden olmaz
Şutlayacak seni yol yapıyor 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılŞutlayacak derken neden öyle dedin ki
+1 yılSiz kadınlar neden böylesiniz
034 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani nasılız
- +1 yıl
YA adam sana aşık iyi davranıyor niye altında bir çapanoğlu arıyonki sevdiğinden yapamazmı seni kadını olarak benimsemiş işte keyfini çıkartsana şu anın
Soran+1 yılSahiplenme iç güdüsünden dolayı diyorsun yani
- +1 yıl
Bak kendin de biliyon ama içindeki şeytan 👿 bırakmıyo dimi😂😂
Soran+1 yılYa ne bileyim birlikte olmadan önce de çok iyiydi ama olduktan sonra biraz daha farklı nasıl anlatsam daha yumuşak daha sankş kırılacak bir şeymişim gibi davranınca biraz şaşırdım ondan öyle sordum
- +1 yıl
Birlikte olmak tan kastın ilişki ve bekaretini aldımı
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBekaretimi aldı
- +1 yıl
Tamam işte sahipleniyor seni
- +1 yıl
Sen onun kadını olmuşsun
Soran+1 yılBeni bir şey soracağım bazı erkekler vardır ya sevgilisiyle birlikte olunca falan kızı gözünde basit görmeye başlar sence onda da öyle bir şeyler var mıdır
- +1 yıl
Öyle bişey olsa bunu ikinci günden anlardın. Ama bazı kozlarda birlikte olduktan sonra öyle tribe giriyorlar ki değerleri sıfıra iniyor
Soran+1 yılHer şey normalmiş gibi hayatıma devam edip anın tadını çıkarayım yani öyle mi diyorsun
- +1 yıl
Aynen sanki o ilişkiyi yaşamamış gibi ama birdahaki ilişkiyide sen isteme o istesin 5 yıldır nasıl davranıyorsan aynı davran kendini ona mecburmuş izlenimi yaratma beni bozdun evlenmezssek neyaparım neolır bana gibi laflardan uzak dur
Soran+1 yılO istesin derken yani hiçbir cinsellik girişiminde bulunmayıp onun istemesini mi beklemeliyim peki neden
- +1 yıl
Evet normal öpüşme falan olur ama o mutlaka isticektir tadını aldı çünkü senin canın çok yanmışmıydı zormu olduydu ilk seks
Soran+1 yılİlk seksimiz çok tutku ve arzu doluydu aynı zamanda duygusaldı da kendimi onun kontrolüne bıraktım zaten tecrübesiz olduğum için seks esnasında bile sürekli saçlarımı okşuyordu o yüzden duygusal açıdan naif olması ve zaten istiyor olmamdan dolayı acıyı çok hissetmedim ilk girişte çok acıdı sadece
- +1 yıl
Normal davran kaç gün oldu ilişki olalı
Soran+1 yılYarın 4 gün olmuş olacak işte yarın derken yani sabah
- +1 yıl
Nediyor tekrar bir araya gelelim falan diyomu ya da canın acıyomu halen diye soruyormu
Soran+1 yılSeksin ertesi sabahı sormuştu çok canını yaktım mı özür dilerim falan demişti dün de öpüştük sadece ama evde değildik zaten
- +1 yıl
5 yıldır nasılsan ayni ol tabiki onun sana okadar ilgisine sende ona ilgili davran o sana naif yumuşak oluyosa sende ona öyle ol
Soran+1 yılPeki kısa süre içinde tekrar ister mi birlikte olma girişiminde bulunur mu artık çekinmeden yoksa benden mi adım bekler
Soran+1 yılSence
- +1 yıl
Bikaç gün bekle kadının ağırdan alması daha iyidir basite indirme o mutlaka ister sana sorar istiyonmu yapalımmı gibisinden sende gereken cevabı verirsin olabilir yapabiliriz gibi ucu açık cevaplar ver
Soran+1 yılDirekt istiyor musun diye falan mı sorar yoksa öpüşme ile falan başlatır mı beden diliyle mi istediğini belli eder
- +1 yıl
Ama başbaşa kalmak istediğini hissettir ona canın istiyomu ilişkiye girmek
- +1 yıl
Direk sormaz sorulmaz zaten beden dili öpüşme okşama soyunma olur
Soran+1 yılOnunla seks benim için çok büyük anlam ifade ediyor duygusal açıdan da bedensel olarak da ruhlarımız da tek vücut bulduğu için bundan hoşlandım açıkçası yeniden yaşamak isterim ama elbette
- +1 yıl
Tabiki yaşarsınız şimdi birbinize nasıl davrandığınızı bilmiyorum ama ilk istek senden gelmesin ondan gelsin zaten sorar canın acıyomu mutlumusun gibi şeyler sende dersin acımıyor mutluyum gibi
Soran+1 yılŞey aklıma takılıyor hani acaba ben bakireydim falan ilk oldu ondan önce cinsellik olmamıştı ya aramızda kısa süre içinde bir adım daha atarsam kızı korkuturum gibi bir düşünceye kapılıp hamle yapmama durumu olur mu
- +1 yıl
Öyle bir durum olucanı sanmam siz 5 yıldır birliktesiniz
Soran+1 yılYa emin misin çünkü hiç böyle bir şey yaşamadığım için karşımdaki nasıl tepkiler verir bilmiyorum. Kızla seni birlikte olduk 5 yıl hiçbir şey yaşamayıp şimdi işi tamamen cinselliğe kaydırdım diye düşünürse falan diye endişe ediyorum aslında. Ama belki de düşünmez onu da bilmiyorum. Mesela yarın kardeşinin doğum günü o yüzden bugün öğlen onun evine gideceğim yalnız yaşıyor kardeşine sürpriz parti hazırlayacak ben de yardım edeceğim ev süslemesi vs. akşama kadar evde tekiz yani. Hatta istersem onın evinde de kalabilirim. Gönlümden geçen daha yeni birlikte olduk kız biraz hazmetsin alışsın bu duruma diye düşünüp benden hamle beklemesi yerine bu defa tutup öpmesi ve yatağa götürmesi çünkü onu istiyorum yeniden. Çünkü onun kollarında olma hissini bir kere tadınca bunun her şeyden farklı ve güzel olduğunu gördüm
- +1 yıl
şu an için böylesi şeyler konuşmak yanlış aslında biraz zaman sen normal davran 5 yıldır nasılsan aynı ol
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normal olması gereken
00 YorumlaNe alaka ya. Size de iyilik yaramıyor
00 YorumlaCok mutlu etmissin el ustunde tutuyo seni
02 Yorumla
Soran+1 yılAslına bakarsan ben 17 yaşındayken o 20 yaşındaydı 18 yaşına kadar İtalyada yaşadığı için orada ilişkileri olmuş ben onun ilki değilim yani ama o benim ilkim ve bu yüzden çok tecrübesizim bu konuda kendimi bir nevi ona bırakmıştım onın yönlendirmesine izin vermiştim extra mutlu etmek için bir şey yapmadım kş
Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. artık koca karı oldunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme yakında öküzü görürsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıltabi alacağını aldı bıktı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmalsın açık ve net.
129 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki anlamadım
Cevap sahibi+1 yılyorumlarda gördüm onunla ilk olmuşsun 7 yıl ilişki ve nişanlı olup bakireliğni alıp ayrılan erkekler var bu neyin güveni eşin mi ne yani sevgili ne oluyor kandırlmışsın ve içinede şüphe düşmüş zaten şüphe varsa geriside vardır.
Soran+1 yılŞüphe ile bir alakası yok ve kandırılmakla da bir alakası yok ben 17 yaşındayken çıkmaya başladık ve cinsellik bu seneye kadar hiç açılmadı bile ben de hazır değildim elini bile sürmedi öyle bir girişimi de olmadı ama son zamanlarda ben de onu istediğimi fark ettim arzuluyordum ona da bunu beden dilimle belli ettikçe oldu en sonunda yani ben hazır olmasam yine olmazdı böyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılsaf olduğun için aklına takılan bu şüpheye kendin bir cevap veremediğin için burda sormuşsun o anda öyle olmuş seni temelli isteyen adam 5 sene çıkıp hiçmi evlilik filan istemedi kandırlmışsın işte ikinizinde allah blsını versın ne diyim
Soran+1 yıl22 yaşındayım o da 25 daha üniversite okuyorum evlenmek istemiyorum ben 24 yaşından önce ve o da bunu biliyor biz zaten okulum bitince evleneceğiz ki bunu taa 17 18 yaşımdan beri istiyoruz
Cevap sahibi+1 yıl5 sene sabredip 2-3 sene daha sabredememişsiniz o anı kaçırmak istememiş ve o kadar kişiyle olan biriyile olmuşsun bile bile adaleti bozmuşsun evlilik felan olmıcak haberin olsun olsa bile aldatılıcaksın mutlu bir yaşam bekleme asla ikinizde beter olun.
Soran+1 yılNeden hiç tanımadığın insanlara beddua ediyorsun? Sana uyup uymasa da başkasına hakaret edemezsin ki. Ayrıca sen onu ne kadar tanıyorsun da evlenmeyeceksiniz aldatılacaksın falan diyorsun
Cevap sahibi+1 yılnefret ediyorum senin gibi salkların böyle erkeklere gitmesidnen şu yorumlarda dediklerini yapmadan önce düşündünmü hayır aklın başına şimdi geliyor sen 17 yaşında o 20 yaşındayken 17 yaşındaki biriyle yaklamka neden hiç düşündünmü hayır amaıc sadece cinsellik anladınmı hiç tanımadığım insanı iki kelimeden yüzünden iki lafından anlarım böyle şerefsize böyle temizliğini nasip ettin ya benim gibilere gelip bakmıyorsunuz ya vallaha billaha beter olun
Soran+1 yılYalnız benim annemle babamın arasında da 3 yaş var mesela arasında 10 yaş olan yaşlı insanlar falan var dayımla yengem öyle mesela ne alaka 20 yaşında biri 17 yaşında biriyle sadece cinsellik için sevgili olsaydı ben onu istediğimi belli etmeden önce de ufak tefek girişimleri olurdu ama asla olmadı 5 yıldır cinselliğin hiçbir şekilde olmadığı sadece aşkın olduğu bir ilişkimiz vardı ben de şu an büyüdüm zaten 22 yaşındayım ben küçükken zaten bana dokunmadı niye amacı sadece cinsellik olsun 5 yıl boyunca bir sürü iyi kötü anı biriktirdik birbirimize her konuda destek olduk üniversite sınavına bile beni çalıştırdı niye amacı sadece cinsellik diyorsun
Cevap sahibi+1 yılçünkü seni kandırmak kolay olduğu için 5 sene içinde işnii başkalarıyla gördü yani seni hazırda bekletti evlenmek için ama sen bunu isteyince hiç geri çevirmedi evlenmeyi bekleyelim demedi neden düşün bakalım çünkü amacı oydu aşk maşk yoktu yani yaş farkına gelincede eskdenmiş o işler daha 18 ine girmemiş bir kızla çıkmak aşk değil amaç cinselliktir. şu saydıklarımın dediklerimin eğer bir tanesi doğru değilse bu haytta hiçbişi öğrenmemişim demektir. tekrar şunuda ekliyim ikinizinde hem bu dünyada hem öbür dünyada yüzünüz gülmesin inşallah.
Soran+1 yılBir kere onun daha önce olan ilişkileri yurt dışında olmuş çünkü oranın kültürü ile büyümüş orada böyle şeyler çok normal hatta olmaması anormal ve zaten Türkiye'ye geldiğinde bunların çok normal görülmediği fark edince bir daha olmamış 20 yaşına gelene kadar 20 yaşında da ben girdim hayatına her konuda destek oldu bana aynı evde kaldığımız oldu 3 hafta boyunca mecburi bir sebepten dolayı ve hiç de böyle cinsellik girişimi falan olmadı ayrıca ben 5 6 aydır onu arzuladığımı belli ediyorum beden dilimle ama yine dokunmuyordu en sonunda ikimiz de dayanamadık işte
Cevap sahibi+1 yılonun ilişkilerini kabul etmişsin yani buda şu demek oluyor tamam bu inanıyor bana diyip seni kenarda bekletti ve sen yurt dışında farklı türkiyede farklı olan adamı normal olarak görüyorsun 1. ikinizde cezasını çekeceksiniz bunu bilin o dokunmama şeyler vs. oyun hepsi yani işini felan görüyordu hala safsın hala iyiye çekiyorsun eğelnilecek kızlarla eğlenip evlenilecek kızı bulan adama fırsat veriyorsun ne diyim varya hala beddua ediyorum beter olun beter...
Soran+1 yılBen mi eğlenilecek kız olmuş oluyorum burada ne saçma bir düşüncen var senin ya ailem akrabalarım tanıyor onu onun ailesi akrabaları da beni tanıyor 5 yıllık ilişkimiz var eğlenecek olsa niye bu kadar ciddi olsun
Cevap sahibi+1 yılulan adam seni evlenilecek kız oalrak görüyor diyorum ama sen böyle pislık birini kabul etmişsin kendin gibi birini beklememişsin heryerde farklı olan adam seninle baska yerede gitse ordada öyle olucak başka yerlerdede aldatma normal görnüyor bumu yani allahım yarabbim şu adaletsizliklerin cezasını en iyisini en bilirsin allahım dayanamıyorum artık görmeye şöyle şeyşeri
Soran+1 yılYa kardeşim onun yaşadığı ilişkiler daha ergenken yurt dışında o kültür içindeyken yaşadığı ilişkiler zaten kendisi de buraya gelince yaptığından pişman olduğunu o kadar 6 7 tane insanla olmaktan hoşlanmadığını söylemişti
Cevap sahibi+1 yılbirinle geleceğini bilmek istiyorsan geçmişine bak diye bir söz var saf olduğun için bilmiyorsun tabi.
Soran+1 yılNeden birbirimize gerçekten aşık olup ve zamanla ruhumuz yakınlaştıkça bedenlerimizin de yakınlaşmak istediği için birlikte olmuş olabileceğimizi düşünmüyorsun hiç
Cevap sahibi+1 yılneden hiç adaleti eşitliği bu dünyaı öbür dünyayı düşünmüyorsun hiç? ve o söylerine inanıyorsun hemen 5 yılamı...
Soran+1 yılSadece aşık olduğum adamla birlikte oldum bunun nesi kötü
Cevap sahibi+1 yılkötü olan taraf belki ömür boyu yalan biriyle yaşıcaksın ki hiç sanmıyorum. ve daha önce yaptıklarından pişman olup tekrar ilişki yapan adama güveniyorsun.. yani istediğin kadar iyi düşün istediğin kadar bana cevap ver adaletsiz ilişki var.. zinakar biriylesin.. %95 aldatıldın eminim.. belki 1 hafta belki 1 yıl sonra dediklerim olunca bu soruda beni bul gereken cevabı vericem sana..
Soran+1 yılErgenlikte yaşadığı ilişkiler tek gecelik duygusuz ilişkiler olduğu için Türkiye'ye gelip de cinselliğin oradaki gibi basit değil daha özel olduğunu görünce bir de büyüdükçe pişman olmuş bunu çok önceden söylemişti ta. Ama bizimkisi tek gecelik duygusuz bir ilişki değil ki
Cevap sahibi+1 yılküçüklükten belli kendini belli etmiş zaten duygulu duygusuz amaç ve sonuç bellimi belli istediğin kadar iyi yerlere çek adalet araamsan adalet bulamazsın adaleti bilerek sağlamazsan cezasını çekersiniz ve çekiceksiniz.. sana şurda her türlü iddasına girerim öyle hayal ettiğin gibi birşey yok olmıcak..
Soran+1 yılNeyin adaleti adalet derken neyden bahsediyorsun anlamadım
Cevap sahibi+1 yılkuranda geöen bir ayet var kötü erkekler kötü kadınlara iyi kadınlar iyi erkeklere ikinizidne iyi olmadığını sende biliyorsun yani adalet yok o yüzden ki şimdi başlangıç yaptınız devamıda gelicek eminim adım gibi pişman olan çocuk tekrar başlıyor ve sonra zamanla sıkılıcak ki evlenmenize daha çok bile var dur sana adaletle alaklı bir kaç ayet atayım..
Onlar, yalana kulak tutanlardır, haram yiyicilerdir. Sana gelirlerse aralarında hükmet veya onlardan yüz çevir. Eğer onlardan yüz çevirecek olursan, sana hiçbir şeyle kesin olarak zarar veremezler. Aralarında hükmedersen adaletle hükmet.
Soran+1 yılOnun kötü biri olduğunu nerden biliyorsun sadece seks yapmış daha önce ama ben hiç yalanını görmedim dürüsttür merhametlidir sadece bana değil herkese karşı hayvanlar da dahil ailesine çevresine saygılıdır ve çevresinde de çok sevilir sayılır
Cevap sahibi+1 yılhiç seks yapmayıp merhametli iyi erkeklerde var onarı beklemedin sabretmeyi bilmedin zinaya bulaştın ayettete dediği gibi kısaca adaletle yaklaşırsan sana hiçbirşekilde zarar gelmez adaletsizlik yaparsan zarar görürsün ve onlar yalancıdır yani ne sen nede o adalet nedir bilmiyorsunuz boşuna çırpınma en fazla üni bitene kadar sürecek hadi üni bttikten sonra olsun 1 yılda sonra bitecek ama ömürlük birşey yok.
Cevap sahibi+1 yılo bildiğin gördüğün duydukların hepsinin dorğu olduğuna inanıyorsan hayatı yaşamamışsın demektir.
Soran+1 yılHer evlenmeden önce seks yapan ayrılıyor diye bir şey mi var? Eğer iki insan gerçekten aşıksa seks sadece cinsellik değildir ruhların birleşmesini aynı zamanda. Ve aşkı daha da alevlendirir. Allah'tan ölüp kalmazsak ya da çok ciddi başka problemler olmazsa niye aldatma olsun ya da ayrılalım durup dururken? Söylediklerin çok saçma geliyor. Biz 5 yıldır heran birlikteyiz ve onu çok iyi tanıyorum. Paylaştığımız çok şey var. Buna artık aynı yatak da dahil oldu. Eğer beni kullanmış olsaydı emin ol 5 yıldan çok önce seks yapardık. Çünkü ben hamle yapmasam bile eğer o beni baştan çıkarmaya falan çalışsaydı muhtemelen aşık olduğum için karşı koyamazdım beni çok rahat istediği gibi baştan çıkarabilirdi
Cevap sahibi+1 yılAdaleti sağlamadığınız için bunların hepsi boş tıpkı haram parayla hayır yapmak gibi anladın
+1 yılBağlanmış iyice 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKesin aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılYaptı geçti işte
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptı geçti derken anlayamadım ne demek istedin
- +1 yıl
Sevgilin yaptı geçti diyorum
Soran+1 yılO kadar basit mi yani
+1 yılOna sor
02 Yorumla