Hep merak etmişimdir dün gece hakkında konuştunuz mu?
Bir utanma söz konusu oluyor mu?
Bir de kızlarda ağrı oluyormuş doğru mu?

utanma duygusu ahlak yapısı ile kişilikle alakalı bir durum.
halen eşim yanımda soyunurken çekinir
cinsel ortam dışında mesela ben de eşimin yanında utanırım soyunuk duramam. mesela ben duşta iken banyoda bir şey lazım olsa girse hemen gizlemeye çalışırım vücudumu. cinsel ortam farklı normal ortam farklı. utanma duygusu olmalı
ağrı ise herkeste olmaz. düzgün adabına uygun yaşanırsa ve çiftler bilinçli ise hiç bir sorun yaşanmaz. ne o an ne sonrasında ağrı olmaz
Ağlayanlar baba evine gitmek isteyenler gece uyuyamayanlar vs. vs
Tabi terside var hadi bir daha yine yapalım mı çok iyiydi benim canım yine istiyor. Duştan sonra bir daha. 😁
Gerdek sabahı eşimle birbirimize girmiştik o moral bozukluguyla ağrı filan hissetmedim ama kanamam oldu oda çok değil akşama kadar 4-5 damla geldi sonra gelmedi bidaha
@Abit3434 bulamadı sanırım düğünde çok oynamisim diye bir akrabası sabahın köründe arayıp güzelce doldurmuş sabah uyandım günaydın bile demeden tartistik
@Abit3434 eski eşim artık kendisi😂 yanlış anlaşılmasın diye eski eşim yazmadim
Valla pek konuşmaya fırsat olmuyor. Devamı geldi sürekli.. Ben de ağrı falan da olmadı
Cevap
10Cevap
A*m*k kuaförü gelinin başına bin tane toka takmış... Onları ayıklamaktan işimize odaklanamadık. Ertesi sabah ta bol bol andım kuaförü.
Tabi her maçın sonrası yorum yapılır ahmet çakar gibi yorum yapıyoruz 😂
Daha yeni evlendik 2 gün oldu hiç gerdek gecesine girmedik o yüzden bilmiyorum
Bilmiyorum
Kizlimi verdigim adamla hic konusmadik sonra bu durumu
@kalabalik demi yank
Sevgiminler aevismelerimizi hep konuşurduk ama gerdek gecesi muhabbeti hiç geçmedi
Utanma pek olmuyor.
Agri da kesinlikle oluyor
henüz ilişki yaşamadım bakirim halen
Ne çok meraklısınız yaprak yemeye😁
Yok konuşmadık utanmadıkta güldük eğlendik
henüz ilişki yaşamadım bakirim halen
hatırlamıyorum
Konuşulur normal
konuşmak istermisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar