Sevgilim seks sırasında onun üstünde olmamı istiyor ama ben onu acıtmaktan korkuyorum, ne yapmalıyım?

Erkekler fiziksel olarak daha güçlü derler ama. Sevgilim zayıf ve biraz çelimsiz , ben ona göre yapılıyım. Onu acıtmaktan korktuğum için yapamıyorum. Acıtsam söyler belki ama korkuyorum. şu an diet yapıyorum iyi gidiyor ama zayıflasam da yine uzun boylu ve yapılıyım? zayıf erkekler bunu taşıyabilir mi? Yani daha mı güçlüler fiziksel açıdan? 1. Resimdeki kızdan 3-4 kilo fazlayım ama vücut olarak aynı yapıdayız? 2. Resim bana daha çok benziyor? Sorun olur mu onla cinsel ilişkimde? Yani sorum onun için problem olur mu? Çünkü cinsel olarak ikimizde çok açığız. Buarada saçma sapan yorum yapacaklar yapmayın gizli soracağim zaten başka bir amacım yok.
Sevgilim seks sırasında onun üstünde olmamı istiyor ama ben onu acıtmaktan korkuyorum, ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yapamıyoruz , beceremiyoruz. Biraz daha çalışmamız lazım. İçinde tam kalamıyor. Olmuyor. Acemiyiz