Ne yapacağımı bilmiyorum. Beni tehdit ediyor ne yapmalıyım?

AÖncelikle ben üvey annem ve öz babam ile birlikte kaliyorum. 21 yasindayim

Üvey annemin 17 yaşında bir oglu var. Dogal olarak farklı odalarda kaliyoruz. Ama bir kac haftatır iç camasırlarımın kullanmadığım halde makinada olduğunu falan fark ettim. Giymedigim halde.. Daha sonra merak edip bir gün izlice öğrendim işte. Görünce cok şaşırdım. önce oglunun odamdan ic camaşırımı alıp ona boşaldığını gördüm. Sonra gidip makineye atiyordu. Sonra dün gece ileriye gitmiş ben banyodayken benim uygunsuz goruntulerimi cekmiş. Bana şantaj yapiyor. Ve benden ona oral yapıp yüzüme boşalmamı istediğini söyledı. Ben boyle bir kız değilim daha once hic bir erkekle opusmedim bile. Elinde cıplakken dusta caktırmadan cektigi goruntuler var. Beni tehdit ediyor ne yapabilirim?

Babam eve pek ugrayamiyorum kamyon şöförü o sebepten anlatamiyorum. Annem ilede pek aram iyi degil
Güncellemeler
+1 yıl
Oturup Annesiyle konuştum oğlan cocugudur sikayetci olma ven kulağını cektim ceza veririm kapatalım dedi. Çocugun telefonunuda bana verdi tamamen sil diye. Böyle kapattık ama silmedim telefonun benim olmasini istedim. Tekrarlarsa vermem için.
Güncellemeler
+1 yıl
İstedigini yaptim.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Beni tehdit ediyor ne yapmalıyım?