Cinsel Yaşam Gerdek gecesi damada "beline kuvvet" deniliyor. Peki geline ne demek gerekir? translatechine Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Gerdek gecesi damada "beline kuvvet" deniliyor. Peki geline ne demek gerekir?Düğün bitiyor ve gelin ile damat gerdeğe görecek. Damadı evine uğurlarken "haydi aslanım beline kuvvet" deniliyor. Geline de kızlar bir şey diyor mudur? Gerdek gecesi damada "beline kuvvet" deniliyor. Peki geline ne demek gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Infinium Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Ona da beline kuvvet denilebilir. Gerdek gecesinde gelinin belini kıran insanlar var sonuçta. 2 0 Yorumla
ktd_99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl İkisine de "Beline kuvvet" demek doğru olur. Yine de geline "Suyuna bereket" de denebilir. 2 1 Yorumla translatechine +1 yıl Vıcık vicik 😀 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Gel giti nasıl yapıyorsunuz anlamadım yalnız, elbette beline kuvvet denilecektir. 1 0 Yorumla
Erek_60 Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 44% +1 yıl Korkma, korkunun ecele faydası yok, her şey olacağına varır. 1 0 Yorumla
Tak023 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Geline bacaklara kuvvet denebilir pozisyonuna göre değişir 😂 1 0 Yorumla
Dilara995 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Düğünlerde çiftlerin gerdek gecesini düşünen tek benmiyim? 4 2 Yorumla Dilara995 +1 yıl Saksona kuvvet Yorumla Tak023 +1 yıl Bende düşünüyorum valla inş çocuk acele etmez kız acı çekmez diyorumm😂 Yorumla
Nagajuseyo Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Bunu düşünmek istemiyorum hayır hayır hayır.. 1 1 Yorumla translatechine +1 yıl Hadi yapıştır bir şeyler 😀 Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. bende bilemedim :)) 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar