Haftasonu sevgiliyle birlikte kalmak

Bu haftasonu erkek arkadaşım başka şehirden yanıma gelecek ve biz iki gün birlikte kalacaz. Eminim çok ileri boyutlarda şeyler yaşanacak aramızda ve ben biraz korkuyorum bundan. Evli olmamamız hatta nişanlı bile olmamamız dolayısıyla aramızda yaşanacak olan şeylerin hayali beni ürkütüyor ama onunla birlikte olmayı da bir yandan istiyorum. o da birlikte olacağımızı düşünüyor. o geldiğinde bu isteğine hayır diye yanıt verirsem tepkisinden korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum.. siz olsanız birlikte olur musunuz? bu konuyu birkaç kere konuştuk ve ben ona birlikte olduktan sonra benden ayrılırsan ben ne yaparım bunu da düşün dedim bana tepkisi benden sonra kimle yatacağının kimle evleneceğinin hesabınıda mı yapıyosun eğer bana güvenmiyosan zaten benimle hiç konuşma dedi. ve planlarımıza göre şubatın sonunda nişan düşünüyoruz. sizce ne yapmalıyım?

NOT: Birlikte kalacağımız için çok heyecanlıyım evli gibi olacaz birlikte herşey yapaaz :) yemek yapıp yieyecez dışarı çıkıp gezecez tv izleyecez vs. vs. :)
Haftasonu sevgiliyle birlikte kalmak