Nasıl bir tadı var kadın üyelerimiz cevap verebilir mi?
Bu sütün tadını merak ettim ...
İnek sütüne benziyor mu?
Bu sütün tadını merak ettim ...
İnek sütüne benziyor mu?
Ben bir kere yeni dogum yapan olan yengeme kuzenimi emzirirken tadini cok merakediyorum nolur bir kere tadina bakiyim diye tutturmustum . Annemlerin bir bakisi var di ki sorma anasini satim asadafsad
Cok olmadi bir kac sene once :D
Yok annem ben yengem bide minnos kuzenim vardi :D yok ya izin vermedi . Onlarda kaldigimda gizli gizli uyurken emmesem mi diye plan kurdugum olmustur itiraf ediyorum asadadfs
Totom yemedi onu yapmaya -_- annem gittikten sonrada sıkistirdim da izin vermedi nomissiz :S
Ilerde oyle yapcaz artik napalim kafayi eydik mo yetisiyoz zaten :D lan o değilde kendi sutumu emersem cocugumla sut kardesi olmaz miyiz la :S
Ya bu nickini her gordugumde canim mutatti sigara cekiyo yapma bana bunu :(
Burda değil ya sorularda felan . Beni kesin tanirsin nickimi soylesem ama soylememmemmm :D
bak kodadıcukulata buradada buldum seni :D
Buldu beni buradada -_-
Benim ya . O değilde sen beni engelledin mi ? Ve onceden bir muhabbetimiz olmus muydu ?
Gizli kullaniciyim ondan olabilir mi ? Neden engelledik ya hatirlamiyorum hic :/
baktım . ben engellememişşim sen bir bak engel listene ..
bişey yapmadın ya . listemde fazla arkadaş olmus o yuzden temzledim
yok beyaa :) kırılmasın güzel kalbin ..
yarısını çıkardım :D geriye pek bişey kalmadı
annene söyle anne beni yeniden emzirirmisin diye ozaman bu soru işareti kalkacaktır
Cevap
3Cevap
hafif tatlımsı tadı güzeldi bir kere denk gelmişti bir daha olsa bir daha emerim
tadı aynı tavuk etine benziyor.
bende çok merak ediyorum bunu
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar