Anında bir olgun adam ile karşılaşınca tavrım değişiyor. Doktorlarla konuşunca fark etmeden cilve yapıyormuşum arkadaşım fark etmiş. Travesti birini görünce koynuma alıp sevesim geliyor. Böyle giderse biri kandırıp b*k yoluna sokçak diye korkuyom. Ne olcak benim bu halim?
Doktor, olgun ve travesti hayranlığımdan korkmaya başlıyorum. Ne olacağım ben?
çok alakasız travesti resimleri koyuyosun paylaşımlarına. Seviyon mu dalga geçmek amaçlı mı belli değil. travestilerden kadınlardan daha bakımlı ve daha güzel, sakallı mı geziyo onlar sanıyon.
O benim canımı yakarken iyi ben ona flörtüzedeyken tek bir kırıcı söz söylemedim hep yardımcı olmaya çalıştım başına kötü bir olay geldiğinde vs ve sevdim.
Olgun erkekleri anlarimda travesti ney ya😅 Biri vardida unlu bir travestiye gitti iki kiz kendini ziktirmehe bide oara verdi ustune hayret ya😂 sende gitme bakalim😅
En İyi Cevaplar