AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
gülüm çok istiyorsan 2 kişiyiz ve 18 cm lik eleman var. iyi gelirmi sana
Hiç de bamya değil yanlış adama bakmışsın. Bamya olanlar müşteri arıyordur onlar denk gelmiştir belki ;)
:) çok film izliyorsun canım ya.. ama karıştırma filmdekiler ve gerçektekiler farklıdır..
senide siken bulunur bu memlekette merak etme ;)
seyrettiğin p*rnolara inanma, sen Türk penisi görmemişsin daha :)
zencilerin sadece turk erkeklerine degil tüm beyazlara karşı üstünlüğü var :)
şimdi ufacıcık olması kişinin elinde değil napsın adam :P ince mesajı aldın sanırm :))
Gitte zenciye ver türkle evlen yazık. Be size ondan sonra erkekler siddet uyguluyor dersiniz
gel sana bamyayayı gösterem 21cmyi gösterem sana gör bamyayı hayatında almadıgın zevki alırsın
Maşallah uluslarası calisiyosun bu arada kusura bakma 8 den fazla atamiyorum
+1 Beynelminel beynelminel. nsan biraz yerli malı kullanır değil mi?+1
Şahsen ben bu kanıya inanmıyorum kendimce en azından :D
senin vajinanı çok genişletmişler esşegikine dönmüş zencide iş görmez soba borusu felan sok sen
Erkeklere laf sokacaginiza kendinize sokun zrnci kadinlarin hem kalcalari büyük hemde vajinasi dolgun etli varmi türk kizlarinda bóle mal ;)
zenci kızlarn şeyi büyük seninki küçük o yüzden puzzle a uysun diye böle büyük bir ihtimal :)
Sağlam kaşarsın sen. Bizi bırak kendine bak. Ayarlayım mı sana zenci, hem de kaslı
cok p*rno izleme onlar hayal ürünücok meraklıysan git ver
ırkçılık yapmayın la zenci ne :) neyse mutluluklar..
Sana hep bamyalar denk gelmiş buda senin şanssızlığın bence
boy onemlı degıl ıslevı onmlı :D sızınde goguslerınız ufacık ya da cok buuyk D:
helallll :D
:)) büyüksün böyle açık sözlü kızlar yerine etraf kezbanlardan geçilmiyor:) aynen çoğu türk erkeğinin ilk problemidir erken boşalma... tebrikler tespitin için:)
gerçeklik bir yana ama zenci şart değil sanırım böyle bişeyde açar seni:))) link
off oda neydii yaa sende bu performans varsa ben sana hertürlü yeterim yavrum sen dert etme ırkı
Bendeki 18.2 cm. Ona da küçük diyorsan yapacak bir şey yok. Kendine at bak
senin için yeterli olanın boyutu ne kadar olmalı eni- boyu
benimki 16 -17cm kalınlığı 5-6 cm bu ideal diye düşünüyorum sen bundan fazlasını istiyorsan terslik sende bence
zenci kadınlarında a mı geniş sen bir zencininkini yesen a mın parçalanır..
hani bir laf vardır öyle döte böyle y...rk die işte sebep
Çizgili kas hücresi, kırmızı kas hücresi olarak da bilinir. Miyozin ve aktin proteinleri içerir. onun için zenciler,beyazlardan daha iri ve daha büyüktür...
türk kızları zencilerininkini alamaz her millet kendine göre yaratılmış
nerden çıkardın küçük oldugunu gösteririm istersen :D
karatasak merklisi seni.biz turklerde dar amcikli japon istiyoz.zorlasak kafa gircek sizin kuyuyada
Senin o bamya dediğini millet boynuna dolayıp geziyor.
bende benimki büyük diye sorun yaşatır diyodum iyi büyük seviyomuş kadınlar:d
peki kaç santimdi senin birlikte olduğun zencinin ki
bu arada saatlerin piyasası ne alemde..
Yazııık çekici değilsindir sana bamya gelmiştir
sana öyleri denk gelmiş canım
bence Babana sor bu soruyu
neden soruyu "gizli"den sordun?
seni zenci yarakları siksin emiiiiiii
Baba bana zenci ski al kampanyamız başlamıştır
sana kaç santim lazım... :))
gel gör benmkini senden büyük
Benimkini gördünmüde genelleme yapıyorsun :D:D
çünkü herşeyin küçüğü sevilir:)
gel göstereyim istersen TÜRK'ün GÜCÜNÜ!
travestisin bide konuşuosun.
gell gell saatler 15 lira gelll.
bayagı güldüm :) allah gözünü doyursun
Tamam :D .
:D:D:D
bişey demedik yahu keyfine bak :D
nerden blıosn kucuk oldgnu hepsne baktn mı :)
provakatörlük yapıyorsunnn :)
gel denıyelım sen dayanamazsın bna:D
tepki ve ilgi çekmeye çalışan kezban vol1235908523
Kim demis turk erkeklerinki kucuk gordunmiki :)
Cem yılmaz geldi aklıma :D
sen bamyalara denk gelmişsin yapacak bişey yok.
hani boy önemli değil diye bağırıyodunuz burada
Pasifim 11 cm bile bana fazlalık ihtiyacım yok
yazık sana :)
kiminle yatmak istiyorsan yatarsın, hayattan nasıl zevk alıyorsan öyle yaşarsın. kimse sana birşey diyemez. dediğimiz de yok. ama buradaki çıkışların komik. kendini acınası bir haldeymişsin gibi gösteriyorsun. ben de acıdım. benim buradaki pozisyonum bundan ibarettir.
Yok canım sadece olayı abarttım gidip her önüme gelenle yatacak özellikle zenci arayacak biri de değilim
tamam zaten derdin zenciyle yatmak değil. bu fazlasıyla anlaşılıyor. bir şekilde türk erkeklerine nefretini kusmuşsun. ama nefretini kusarken diğer taraftan kuyuruğu dik tutma derdindesin. bu da seni komik bir duruma düşürüyor. yoksa kaç tane türk erkeğini aldın da bamya oldukları yönünde istetistiğin oldu.
İnan ki türkiyede yaşadığım süre içinde epey fazla
senin sorununu çözdük :) çok almışsın gevşeme olmuş :) şaka bir yana da benimki hiç de küçük değil. arkadaşlarıma da soruyorum yani bu türklerinki bamya efsanesi nerden geliyor diye. benim yakın arkadaşlarımın da çoğu bamya değil. he bamya olanı da var da hepsi sana mı denk geldi? yani o kadar erkekle ilişkiye girdin. hiçbirini mi doğru seçemedin?
Ya erken boşalıyor ya da iş bilmiyor saçma sapandı hepsi olabilir doğru düzgün birisi bana çıkmadı zaten dediğim şimdi fransadayım sadece yıllar sonra bu siteye üyeyken bir sorayım dedim
sen kaç yaşındasınki? fransa nerden esti?
Aslında 29
fransaya neden gittin?
türkiyenin en büyük sorunu bu. erkekler kendini geliştirmiyor. e tabi kadınlar da geliştirmiyor. sonuç olarak insanların çoğu kalitesiz cinsellik ile idare ediyor. o ondan o da ondan şikayet ediyor ama yine de kimse kendini düzeltme gereği duymuyor.
İş nedeniyle ve fransız evlilik nedeniyle ve zaten onunla evliyim
hadi bakalım şimdi cesaretle birşeyler itiraf etme zamanı ;) türk erkeklerine o kadar laf ettin. fransız kocan ne kadar iyi ve ne kadar iri? dürüst ol ;)
Açıkça söylemek gerekirse karşılaştığım en güçlü erkek öyle olmasa evlenmez ayrıcı sırf seks içinde değil gayet düzgün birisi
irilik? rakamla lütfen ;)
Elime cetvel alıp ölçmedim tabi ki benim cm filan işim yok gayet tahmin gerekli ama
ne dediğini anlamadım. gayet tahmin gerekli ama ne demek?
Of fransızca düşünüp yazınca öyle oluyor boyu ve kendisi beni tahmin ediyor o yüzden kaç cm olduğu filan umurumda değil
bu biraz kaçamak bir cevap oldu ama neyse ;) sonuç olarak mutluluğu buldun mu? kötü günler geride kaldı mı?
Evet
o halde şöyle yapalım mı? gel seni türk erkekleriyle barıştıralım. böylece onların zaten olmayan özgüvenini iyice dibe çekmezsin. unutma erkeklerin performansını en çok etkileyen şey özgüvendir. türk erkeklerinin de özgüvenini ayaklar altında ezenler yine bizim kızlarımız. yani o beklediğin performansı alamamakta senin de suçluluk payın var. hadi uzat elini. öpüşün barışın ;)
ne bamyası be sen bamyalara denk gelmişssin
gizli sormasaydın bu soruyu
en cok cevap bu soruda oldu heraldeee nasıl bir soru sormuşsun böylew
tam sana göre bu slogan: "çare Drogba"
galatasaraylı olmaz
zenci ariyorsan Eminönünde saat satanlara asıl. Sana kobrayi verirler... ama alabilir misin bilmiyorum
Dün tuvalette zencinin pipisini gördüm.10 cm
memnun değilsen o zaman yeşil kart başvusu yap...
sende eminönündeki saatçileremi veriyorsun :D :D