Dün nişanlımın doğum günüydü bende cuma gününden onu alıp bır dağ evıne göturdum şöminesi var şaraplar hazır vs içmeye basladık gecenın 12 olmasını beklıyorduk neyse kutladık vs daha sonra sevısmeye basladık nısanlım elını penısıme göturdu ve bune ya dedı noldu dedım bırsey yokta boyuna bakınca daha buyuk beklıyordum dedı acıkca kucuk dedı yanı :S bende o an cok sınırlendım yataga yatırdım bunu bende ayrı yataga geçtım ve uyuduk o sekılde sabahta evıne bıraktım sonrada hıc konusmadım 4 5defa aramıs mesajlar atmıs öyle demek ıstemedım ıckılıydım dıye onu cok sevıyorum bı ömur gecırmek ıstıyorum ama o dedıgınden sonra acaba ılerde ona yetemezsem ya benı aldatırsa dıye ıcıme suphe dustu sızce ne yapmallıyım yardım edın :( penısım 13cm boyumda 1.83 boyuma göre kısa duruyor sanırım sızce cokmu kısa ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten çok kötü olmuş ve patavatsız konuşmuş belki şaka yapmak istedi ama bir kızın o kelimeyi kullanmaması lazım sanki daha önceden çok görmüş gibi konuşmuş ben ona takardım neyse madem küçük görüyor yetmeyeceğini düşünüyor bence bitir aşk ne kadar önemli ise cinsellik cinsel doyumda o kadar önemlidir bence hani seni aldatır demiyorum ama cinsel anlamda doymayan kadın hataya düşebilir biraz zaafı varsa o yönde
03 Yorumla
Soran+1 yılKız tam bır aıle kızı baayadır bukızlayım cocuklugunuda bılıyordum öyle bırı degıl daha önce en fazla ınternette görmustur.İşte bende o dedıgınızden korkuyorum zaten ama ınsan kac defa asık olurkı hayatında buda var
Cevap sahibi+1 yılsana bir şey söyleyim sakın yanlış anlama beni ben aranızı açmak için bir şey yazmam şunu unutma gerçekten cinselliğe çok düşkün bir kadınla evleniceksen onu doyurabileceğine inanıyorsan evlen unutma cinsellikte bir ihtiyaç ama şuda bir gerçekki ilkdefa seninle ilişkiye girecekse seninkide ona çok büyük gelir
Soran+1 yılilk olucak eğer evlenırsek
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış anlama ama nişanlın bunu sana diyebiliyorsa ve sevişmeye başlayıp elini derek oraya atabiliyorsa bu konuda epey bir tecrübesi var demekki anlayacağın sen ilki değilsin eğer evlenirseniz işallah sonu olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılkucuklukten tanıdıgım bır ınsan ve aıle kızı bu tarz bır tecrubesı olmadıgından emınım en fazla bıldıklerını p*rnolardan ogrenmıstır kız opusmeyı bıle bılmıyordu
Cevap sahibi+1 yılişallah dediğin gibidir ama herşey görüldüğü gibi olamayabiliyor bazen daha önce çevrem bana bir kız önermişti kızı öve öve bitirememişlerdi ev kızı dışarıda gözü yok şöylede böylede benimde arada düğünlerde görmüşlüğüm vardı ama muhabbetim yoktu sonra birşekilde muhabbeti kurdum ikinci buluşmamızda öpüşmeye başladık üçüncüde okşamaya başladım itiraz bile etmedi ama cevreye sorsam hala temiz kız anla artık...
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok ayıp etmiş o laf denir i?
bir daha ne yaparsa yapsın aklından atamazsın onla iken. İçkilide olsa içinde geçeni demiş. Fazlası sadece acı.
Bu arada bizde dağ evine gitmek istiyoruz ama eşim çekiniyor güvenli midir nasıl olur diye. bu konuda yardımcı olabilir misin, nasıl kiralanıyor ve tehlikeli mi merkezden uzak ya?150 Yorumla
Soran+1 yılBen kiralamadım kendı evımdı.kalıcagınız yere göre degısır bızım kalıcagımız yerde evın etrafı tellerle cevrılı arada bır kurt gelıyormus dıye zamanında tel cektırmıstım.gıdersenız mutlaka şahsı aracınızla gıdın.
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir bakir alanda genelde ev olmazda bireysel ondan sordum kira mı diye.
Genelde merkezde olurda evler.
Nişanlınıza gelince; p*rndan bile izlemiş olsa o laf denecek laf değil.Kavgada söylenmez.Ben eşie desem bir daha benle yatmazdı sanrım.Şimdi ne desem bilemiyorum.Ona karşı olumlu-olumsuz bir eğiliminiz olmasında etken olmak istemem.Kendi şahsi fikrimdir sadece.Bir erkeğe onuruyla oynanacak bir cümle denmemeli.Hele ki ilkiyse ve kıyaslama durumu yoksa bunu demesi çok anlamsız geldi bana
Soran+1 yılevet öyle ne yapıcagıma yarın karar verıcem 1bucuk yılı bır anda çöpe atamam hersey yarınkı görusmeye baglı bakalım neler olucak :S bızımkı yazlık tarzı kafa dınlemek ıcın gıdılen bıryer ama cıdden ınsanlardan uzakta sessız sakın guzel oluyor yanı ogun zehır olmasaydı cok ıyı gecıcektı sızde denemelısınız
Cevap sahibi+1 yılbir insanın tek sözü elbette belirleyici olamaz. Faat bazı eğilimler vardır cümlelerle ifade edilmese bile mimikler bile kafidir.
İnsanın her şeyine laf edilse de onur başka bir olgu.. Bir erkek içinde bu yadsınamayacak boyutta bir kavram. Ne olursa olsun orasına laf etmek ne ahlaki nede insani.
Benim düşüncelerim bunlar.
Tabi takdir- karar sizin. İlerde uzun bir hayatı paylaşacaksanız bunları çok iyi tartı derim. Sonradan üzülmek bu kadar şu andakinden daha az can acıtıcı olmaz.
ilki iseniz
Soran+1 yılevet bende kararsız kaldım suana kadar cok farklıydı yanı ıcınce bambaska bır ınsan oldu hangı halıne ınanıcagımı sasırdım uzun sure dusundurucek bır konu bu benı.ınsallah benım ıcın en dogru kararı verırım.değerli yorumunuz ıcın saolun çıkmam lazım ıyı geceler :)
Cevap sahibi+1 yıldemesi çok anlamlı gelemedi. P*rnodan izlediklerine göre kıyaslıyor olsa bile,yaşamadığı bir olgunun ne derece (uzun veya daha kısa) olmasının ideal olduğunu belirleyebilmesi mantıklı gelemedi bana. Sonuçta bilinmeyen bir olguda neyi baz alacağımızı bilemeyiz. Uzunun ideal olup- olmadığını gibi.
Şüpheci biri değilimdir sadece bağlam beni rahatsız etti.bu patavatsızlığı yapanın başka alanlarda da yapabilir mi düşüncesini doğurttuğu için.
Yani bu konudan bağımsız bile düşünsem bu tavrı zedeleyici
Cevap sahibi+1 yılne yaptınız?
Soran+1 yıltamamıyle bıtırdım hala mesaj atıyor
Cevap sahibi+1 yılne geçti aranızda ki bu kadar üzüldün kardeşim ya(
Soran+1 yılOnun ıcın hayalımdekı seyden bıle vazgectım ben uzun surede onunlaydım kendımı kötu hıssedıyorum
Cevap sahibi+1 yılsöylediği yeniir- yutulur değil kabu.Evliyim eşime desem oda hayal kırıklığına uğrar negatif yönde etkilerdi ilşkimizi eminim.
deneyimi olmayan birinin hele bunu demesi çok anlamsız. deneyimi olsa kıyaslama yoluyla dedi diyelim. olmadığına göre çok gereksiz bir cümle demiş.ve neyin memnun ettiğini bilmeden konuşmuş.Büyüğü inanın sadece acı verici. Eşim ilkimdi ilk erkek hayatımdaki ve evlenmeye sanırım bir kaç gün kala gördüm orasını. Benim için belireyici olsaydı önceden görürdüm. Çok gereksiz
Cevap sahibi+1 yılhayat bazen istediklerimizi hep önümüze sunmaz. Badireler biz insanlar için kardeşim. Neyde hayır vardır bizler şer gibi gördüklerimizin bile hayır olabileceğini düşünemeyiz o an için.
Bu cümle ağır hani telafisi olur mu buda sizin algınız- bakış açınızla ilinili.İçinize sindirip unutabilecekseniz değerlendirin. Yok her ilişkimizde hatırlarım ve hep hatırlatıcı bir unsur olur- denge noktasında sıkıntı yaşarım derseniz yine sizin takdiriniz.
Bazı eşikle vardır hayatımızda dinamiğini etkileyen
Soran+1 yılBenşu anonun dedıgınden cok bundan sonra ne olucak dıye dusunuyorum.Bıdaha asık olamıcakmısım gıbı gelıyo ya dogru kısı oysa ya karsıma gercekten deger verıcegım bırı cıkmazsa dıye dusunuyorum ya da bu kız bı baskasıyla evlenırse o acıya nasıl dayanırım dıye dusunuyorum.Öyle yanı kafam allak bullak ıcımde fena bı sıkıntı var
Cevap sahibi+1 yılevet sizi anlıyorum. çok normal- insani duygular bunlar... İçinizde bunları elbette aşacaksınız. henüz çok taze. geçecek inş.
Aşık neden olamayasınız? bugün konuşacaktınız nasıl oldu? ne dendi nihayi olana kadar?
Soran+1 yılİlk benı uzaktan görunce hızlandı gelır gelmez sarıldı zaten gözleri doldu bende sarıldım ama okadarda ısteklı degıldım oda anladı sanırım gerıcekıldı gözumun ıcıne bakarak sonra bende dırek gel bı cafeye gecelım dedım yol boyu agzımı acmadım zaten cafedede neden mesajlarıma cevap vermedın dedı dırek sence dedı sonra yanıma oturdu ıste yemınler etmeye basladı o an nededıgımın farkında degıldı sacmaladım özur dılerım vs dıye derken bıraz daha konustuktan sonra bu wcye gıttı bende telefonunu aldım
Cevap sahibi+1 yılsanırım devamı var..
Soran+1 yılKurcalarken kız arkadasıyla mesajını gördum olayı anlatmıs ıste arkadasına en nefret ettıgım sey yanı ballandıra ballandıra anlatmıs sevısmemızı sevıyorum sevmesıne ama benım evlenıcegım kız bu olamaz dedım ıcımden geldıgınde yuzune karsıda bu sekılde devam etmez her ılıskımızde veya en ufak bır opusmemızde yanındayken bıle dedıgını unutamam erkeklık gururumu kırdın bu sekılde devam edemem dıyıp bıtırdım
Soran+1 yılbukadar
Cevap sahibi+1 yılsizin oranıza dediği cümleyi mi anlatmış? evetse hiç olmamış ya. çiğce. mahrem özelde kalır.
Soran+1 yılhayır sadece sevısme kısmını anlatmıs cok guzel gundu falan demıs hava atar gıbı anlatmıs bırazda
Cevap sahibi+1 yılsizde haliyle soğudunuz. sizin oranıza yaptığı yorum üzerine birde özelinizi deklare etmesine. haklısınız ne diyeyim.
Cevap sahibi+1 yılhava atmış gibi anlatmasına mı kızdınız özelinizi ifşa etmesine mi?
Soran+1 yılİşte tam anlamıyla soguyabılsem keske en azındanşu anbu sekılde hıssetmezdım.hem devam edemem onunla ama bı özluyorum sevıyorum ama neyse yapıcak bırsey yok.bu arada ılgınız ıcın saolun tekrar sordugunuz ıcın ıcımın sıkıntısı gectı bıraz :) benım sımdı cıkmam lazım tekrar tesekkurler ıyı geceler
Soran+1 yılher2sıde
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek. Allah yardımcınız olsun kardeşim..
Cevap sahibi+1 yılhem birden- hemen tam anlamıyla soğuma olmaz ki yaşanmışlıklar var sonuçta. Zaman sadece birazcık zaman..
Cevap sahibi+1 yılşimdi nasılsınız? umarım bu travmayı atlatmışsınızdır.
Soran+1 yılVay canına bukadar süre sonra bile sormanız şaşırttı beni.Çok düşüncelisiniz :) Şu an iyiyim az çok toparlandım hatta gayet iyiyim diyebilirim siz nasılsınız
Cevap sahibi+1 yılçok sevindim. tabi ki aklımdaydınız nasıl olmuştur diye. biraz zaman geçsin istedim yalnız kalmak bazen düşüncelerin olgunlaşmasında iyi gelir. direnmedi mi ailelerde merak etmiştir nedeni.
Soran+1 yılİlk başlarda benim ailemden çok onun ailesi annesi aradı ilk başlarda gel oğlum bir ara kahvaltıya gidelim vs diye annesi çok severdi beni ama anlaşamıyoruz falan dedim salladım bişiler ikna ettım herkezi.Sımdıde kafamı dınlıyorum mıs gıbı böylesi daha rahatmıs hesap vermemek istedigin gibi eglenmek falan sanırım evlılık fıkrınden uzaklastırdı bu olaylar benı
Soran+1 yılBenım sımdı cıkmam gerekıyor eger ıstersenız yarın konusuruz ıyı geceler sıze
Cevap sahibi+1 yıltabi daha taze olduğundan yaşananlar çok haklı ve insani duygular böyle hissetmeniz. ama zamanla bu düşünceden çıkacaksınız inş. siz mutlu- iyi olun da gerisi nasip:)
şaka - maka bir erkeği bu derece etkiler miydi hiç yaşamadım ama sizde gördüm. demek ki bayağı bir içselleştiriliyor erkek tarafından..
Soran+1 yılBurda benım okadaar acı cekmemın nedenı bana o lafı demesı degıl söyleyen kısının o olması ve uzun suredır bırlıkte oldugum bı ınsandan bunları duyup ayrılmak canımı yaktı aslında.
Cevap sahibi+1 yılsonuçta bu laf canınızı acıtandı. kimin dediği de elbette fark yaratır ama denen çok çiğceydi. kızlar anlamalılar böyle saçma- sapan bir düşüncenin yersizliğini.
Soran+1 yılBunun hıcbır acıdan sorun olmadıgını tecrube etmesem dedıgı sey dahada ıncıtır ve benı ıcıme kapatırdı onun dusuncesızlıgı ıste
Cevap sahibi+1 yıltecrübeniz olmuş muydu? Evetse bunu daha iyi bilirsiniz zaten.
Soran+1 yılEvet nişanlımdan önce başkalarıyla olmuştu tecrübem işte olay böyle olunca okadar kız dert etmedı memnundu sen ne gördunde sadece bakarak yetmıcenı dusundun dıye kendı kendımı yedım bıtırdım
Cevap sahibi+1 yılsonuç iyi değil miydi tecrübeleriniz de ki böyle üzüldünüz? sanmıyorum olumsuzluk olduğunu.
Soran+1 yılHayır işte demek istediğimi anlamadınız zaten okadar kızı memnun etmiştim eski nişanlım daha bırlıkte olmadan kucuk bulunca ıcıme dert olustu ıste baska neyı gördu tattıkı bunu kucuk buldu dıye
Cevap sahibi+1 yılanladım bende iyi olmuştur sonuç bunu dikkate bile almamalıydınız anlamında dedim.
Soran+1 yılAma insan genede takıyor işte neyse artık mazide kaldı :)
Cevap sahibi+1 yılaynen mazi kalbimde yara olmasın. bitmiş- gitmiş. geçmiş olsun.
arıyor mu kız direndi mi ayrılmamak için? siz özellikle temiz aile kızı diye mi tercih etmiştin evlenmek için.
Soran+1 yılFazlasıyla direndi ayrıldıktan sonra tam ohbe bitti derken karşıma çıktı sensiz yapamam dedi ama nafile.Barışmadım en son ona aldığım yüzükle fotoğraf çekilmiş onu attı bişiler yazmış uzun uzun ogünde tersleyince bıraktı peşimi en azından karşıma çıkmıyor.Evet iyi aile kızı diyeydi sonuçta fazlasıyla şey yaşadım karımlayken gözüm dışarda olmaz diye düşünüyodum ama uzun bir süre evlilik fikrinden uzak dururum gibi
Cevap sahibi+1 yılerkekler çok fazla yatmış kalkmış olsalar da bakire- temiz kız mı isterler ? yani o yattıkları kişilerden biri ile evliliği düşünmezler mi? bende cevabı istemezler yönünde.
Soran+1 yılEvet eğer birlikte oldugu kızın ılkıyse onunla evlenebılırler ama degılse buyuk cogunluk ıstemez.Sonucta kızların vajınası bekaretlerı gıttıgınde hep bır bosluk dolma hıssı hıssedıcekler ve bırlıkte olmak ıstıcekler sen evlenene kadar kac kısıyle bırlıkte oldugunu tahmın edemezsın e bırde cocuklarının annesını o sekılde hayal edemıcegın ıcın temız kız ısterız
Soran+1 yılGenelde böyledır
Cevap sahibi+1 yılbende öyle düşünüyorum. çünkü benle yattığına göre bu genişlikte biri hanım olmaz diye düşünülür. sonrada kızlar soruyor ''neden siz bakir değilken bakire kız arıyorsunuz'' diye. ya erkek yaptı yanlış o ayrı boyutu sende yapıp hafifletemezsin af edersin yediğin naneleri. kısasa kısas olur mu? erkekle kız bir olur mu bu konuda. kaldı ki bu bahane olamaz. namuslu- ahlaklı bir kız evlenmeden yakınlaşmaz bile bu derece.
Soran+1 yılBayanların kendılerını aklamaları ıcın uydurdukları bır laf bekaret 2bacak arasında degıldır dusununce mantıklı ama kullanan kısılerı bakınca mantıksız.kız her sevıyorum dıyenın kucagında sonra bu lafı söyluyor ıste.Neyse onlar olmasaydı çoğu erkek düz duvara tırmanırdı o tarz kızlar anlık değer verilenlerden.Benım sımdı cıkmam gerekıyor görusuruz
Cevap sahibi+1 yıltamam görüşmek üzere. hak veriyorum sana sonuna kadar. kız dediğin iffetli olmalı net.
Cevap sahibi+1 yılşimdi nasılsınız?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıp etmiş nisanlın. Denmeyecek bir söz demis öyle denilir mi bu kücük falan diye? Zaten Türkiye ortalaması 13 cm ne bekliyordu? 16 cmden fazlası zevk degil acı verir. +20 cm penisi olan erkekler seks sırasında hepsini kullanamıyor bile.
Bu penis boyunu kompleks yapmaktan vazgecin artık.16 Yorumla
Soran+1 yılŞuana kadar dert edıcegım bırsey degıldı ama ömrunu paylasmak ıstedıgın ınsan söyleyınce emın ol cok fena kafa takıyor ınsan
- +1 yıl
evet doğru ben tamamını sokamıyorum tamamını sokmadan da ben zevk alamıyorum tamamını soksam karşımdakinin canı yanıyor fazla büyük olması çok iyi bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni ama eger hatasını kabul edip özür dilediyse sende affet onu nisanlın sonucta. O anda alkolden öyle söylemistir.
Soran+1 yılYarın bulusucaz zaten bakalım o ankı halıne göre karar vermeyı dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılUmarım en iyisi olur ve mutlu olursunuz
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah olur.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bir saçmalamayın. Kaç tane penis görmüşte beğenmiyor 13 cm i acaba. Kendi vajinasını kuyu mu sanıyor ki?
7 cm yeter efendim bir kadını tatmin etmek için.Hayır küçük bulmuşsa bile verdiği tepki çok kırıcı kesinlikle.13 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazlasıyla sarstı benı suandan ıtıbaren ne yapıcagıma karar vermeye calısıyorum sız bır bayan olarak ne dusunuyorsunuz ılerde sorun olmasından korkuyorum budurumun.yazın evlenıcektık zaten hazıranda amaşu anyuzuk atmayı bıle dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılOnu tatmin edemezsem diye yüzük atmayı düşünme, yaptığı terbiyesizlik yüzünden bir tepki vereceksen haklısın.
Yerinde olsam kırıldığımı belli etmeden evet haklısın penisim çok küçük ben seni tatmin edemem ayrılalım derdim.Sonraısnı o düşünsün bir şekilde affettirsin sana kendini.
Soran+1 yılBayadır arıyor zaten yarın bulusup konusuruz sımdılık konusmayalım dedım yarın konusucaz duruma göre hareket ederım heralde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol o 20 cm e de kısa derdi patavatsiz olduktan sonra
42 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım bu durumda?
Cevap sahibi+1 yılSenin bisey yapmana gerek yok hatasini anlayip it gibi pisman olucak yalvaricak sende istiyosan affedersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlkollü iken söylenen seyler dogrudur sen dogru önsevisme yaparsan o 13 ona cok bile gelir
20 Yorumlaboyuna göre biraz kısa ama işlevi önemli bir sefer işlevini göstersende oda nasıl olduğunu görse beğenmezse ileride evet aldatır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlılık öncesı gene bırsey yapmayacaktım zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılo nerden bılıyomuş penıs boyunun nekadar olması gerektığnı ellemeyle.terbıyesızlık yapmış.
33 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sonradan açtım komple ozamanda gördu cok kırıldım
Cevap sahibi+1 yılben hıç cınsellık yaşamadım.net dışında yani p*rno dışında gorduğum penıs falanda yok.ama 13cm gayet ıyı.daha neolucakmış.kendını bunalıma sokma sakın.
Soran+1 yılBunalım degılde kafaya taktım ıste artık bakalım neler olacak
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşimin 12 cm
bazen tek gecede 2-3 defa orgazm oluyorum
bakma sen sarhoşken pot kırmış :)24 Yorumla
Soran+1 yılBılmıyorum benı ben oldugum ıcın sevmıyomus gıbı hıssedıyorum artık normalde duygusal degılım ama ömrumu paylasmak ıstedıgım ınsan bunu dıyınce kötu oldum
- +1 yıl
ölçtün mü panpa :D
Cevap sahibi+1 yılhee :)
- +1 yıl
A:WDA:D:
+1 yılsoraydın ya kaç tane y.rak gördün benimkini beğenmiyorsun diye? yürüsün gitsin brazzers'da çalışsın.
40 Yorumlatecrübeli bir nişanlın var gibi geldi bana. (yanlış anlama lütfen seni üzmek için söylemedim ama tepkisinden aklıma ilk gelen şey bu.)
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle bırı olmadıgından adım kadar emınım
Gizli Üye(30-35)+1 yılşüphelerinde doğrusun,ve çok özür dileyerek söylüyorum daha önce çok penis görmüş gibi konuşmuş..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlac felan kullanmaya basla bence hem sen ona yetemezsen de aldstmasina izin vermezsin oyuncaklar alirsin veya bir jigolo getirirsin bir iki seferligine ne bilim madem seviyosun :/
24 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan konusmada ıcımı daha cok karartma
- +1 yıl
bunu bunu alın buradan
boyuna göre kısa ama sonuçta tıbben yeterli kız denedimiki senin penisini, ve bu dediği tartışmasız çok terbiyesizce
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır ogunde ılıskıye gırmeyecektık zaten.
Soran+1 yılBakire en fazla ınternetten görmustur penıs ılk dokundugu penıs bıle benımkıdır buna emınım ama gel gelelım kucuk dedı ıste kucuk buldu yanı
Soran+1 yılKabalasmayalım !
Soran+1 yılBahsettıgınız kısı nısanlım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin Aldatır seni .. Sen Başka Birini bul Japon Filan O pipyle anca onu becerebilirisin ...
01 Yorumla- +1 yıl
terket burayı :D
Arkadaslar jigolalari tavsiye etmem uzmanlar fakat bazi yonleri iyi degil
01 Yorumla
Soran+1 yılboş konusma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?