Daddy issues sendromu?

Bende daddy issues sendromu olduğunu nasıl anlarım? Fazla büyük erkeklerden hoşlanmıyorum ama erkek arkadaşımın bana bebekmişim gibi davranmasını istiyorum. Kucağına alıp sevmeli, yemeğimi yedirmesini, banyo yaptırmasını istiyorum. Yaşımdan küçük gibi davranmak hoşuma gidiyor. Sizce neden böyle hissediyorum?

DADDY ISSUES = Daddy Issues denilen ya da daddy kink denilen mesele, bir kadının erkek karsısında kendisini kızı gibi konumlandırmasıdır. Elbette genelde yasca büyük erkeklerle yasarlar kızlar bunu. Ama diyelim ki 35 yasındaki bir kadın , yasıtı bir erkekle de yaşayabilir.
Konu şu. Babasının küçük kızı seklinde davranır kadın. Erkege söz dinleyen küçük kız gibi "peki babacıgım" der, biraz sımarıklar da yapar, baba (Daddy) rolündeki erkek de kızla sevisirken bile kücük kızıymıs gibi davranır. Bazen onu banyoya sokar, kopuklerle yıkar, sacını kuırutup tarar, giydirir, ona lolipop alır. Fakat bunlar fantazi boyutunda yaşanırken diger yandan kadın, adamı baba figürü gibi hayal ettiği için aralarında guclu bir guven bagı olusur. Kinky , yani sıradısı rol oyunu ya da uzun sureli ilişkilerden biridir.
Daddy issues sendromu?