Cinsel Yaşam "Gerdek gecesi gelinin belini kırdı" Böyle bir durum karşısında boşanır misiniz? translatechine Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Gerdek gecesi gelinin belini kırdı" Böyle bir durum karşısında boşanır misiniz?Adam gerdek gecesinde kıza nasıl abandiysa belini kırmış. Abazaliktan mi gorgusuzlukten mi bilinmez ama ayilik baki kalmış adamda. "Gerdek gecesi gelinin belini kırdı" Böyle bir durum karşısında boşanır misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Morwampir Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Böyle bir saçmalık olur mu ya Eğer gerçekse durum çok vahim Bu kadının senin gözünde hiç mi değeri yok Biraz zarif olsan Yumuşak davransan ölür müsün ayı 4 0 Yorumla
justunicorn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Yalandır ya, mümkün değil böyle birşey. Hiç yaşamamış olsa bile bir seviye olmalı ne yapacağını bilmeli. 2 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Bu haberi sitcom hazırlanan bir bence de okumuştum çok gülmüştüm. 2 0 Yorumla
eftelya355 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Yalan haber diye düşünüyorum Ama gerçekse durum çok fena biri o adamı acilen bir yere kapatsın toplum için zararlı 2 0 Yorumla
princeswitch Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Yalan haber. Ne kadar saçma iş yapıyorlar anlamıyorum bunlar gazeteci olamaz. 1 0 Yorumla
ameledonu Takip Et Bilge Yaş: 43 +1 yıl Bu çooookkkkk eski bir haber 2 2 Yorumla translatechine +1 yıl Olsun ibretlik bir haber ama Yorumla ameledonu +1 yıl Sanırım bu gazeteyi almıştımTamamen okumak için Yorumla
hazaltaskin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Öküz oğlu öküz 2 1 Yorumla translatechine +1 yıl Aynen. 😃 Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. Zavallı gelin 😑 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar